folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hata Yaparak Büyük Tecrübe Edindiğiniz Konular

Hata Yaparak Büyük Tecrübe Edindiğiniz Konular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

birşeyi söyleyeyimmi söylemeyeyimmi yapımmı yapmayayımmı tam zamanı mı biraz daha mı beklesem diye çelişkiye düşüp de verdiğim karardan pişman olmak

bu konuda çok tecrübeliyim fakat halen aynı şekilde devam ediyor  her yaşadıgım olaydan sonra keşkeler geliyor....

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

yau günlerdir bu postu takip ediyorum. yazmak için giriyorum ama bir türlü aklıma gelmiyor.

Ben bir yerlerde büyük bir hata yapmıştım ama nerede ?

1986 ? :|

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:

duygusal mı olmalıyım yoksa mantıksal mı yoksa akışına mı bırakmalıyım ?* hatayı yapınca yazarım buraya (:

her halükarda pişman olacaksın :)

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

cepni bunu yazdı:

seyir halindeyken önüne birden köpek fırlarsa ve kaçacak yerin yoksa direksiyonu kırma, ez gitsin daha iyi, acıma!

nereye girdin :)

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

kimseyle gereğinden fazla samimi olmayacaksın insanların yüzüne güldükçe tepene çıkarlar,kendini ezdirmeyeceksin,kimseye gereğinden fazla değer vermeyeceksin, en çok kendini seveceksin bu tür şeyleri zamanında yapmadığım için kızlardan-arkadaşlardan ne kadar kazık yedim anlatamam tecrübeyle sabittir...

neyse ne laannn....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek

yıllardır edindiğim tecrübelerimi göz önüne aldığımda hayatta şanstan daha önemli bi faktör yoktur Obiwan Kenobi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hatalarımı genellikle küçükken yaptım.En büyüğüde, çok başarılı olmama rağmen Anadolu lisesini çeşitli nedenlerden kazanamamam ve meslek lisesini bitirirken kafaya dan edip öss ye deli gibi çalışıp 4 yıllık Marmara üniversitesini kazanıp,bölümü beğenmemem ve yurtdışında okumaya çalışmam.Halada çalışıyorum inşallah olucak.

BEYLER O KADAR MÜTHİŞ BİR STRATEJİ İZLEDİM Kİ KIZLAR KONUSUNDA.20 YAŞINDAYIM VE BUGÜNE KADAR BİR TANE BİLE KIZ ARKADAŞI EDİNMEDİM.KIZLARI BENDEN UZAK TUTMAK İÇİN OKADAR KÖTÜ DAVRANDIMKİ YANIMA BİLE YAKLAŞAMADILAR.sONUNDA ZAFER BENİMDİR.BU AŞK KONUSUNDA HAYATIMDA HİÇBİR OLAY OLMADIĞI İÇİN PİŞMANLIĞIM YOK VE ÇOOOKK MUTLUYUM.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 11407 Toplam Mesaj: 78