folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hatay'ı Bilen Sosyal Birileri

Hatay'ı Bilen Sosyal Birileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek

Agalar bu hafta Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlenecek basketbol 2.lig maçlarına katılan takımlardan birinin oyuncusu ve koçuyum.Hatayla nerelere gidilir ne yenir neyapılı biraz bilgi istiyorum..(künefe ve iskenderun döner demeyin kusarım)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam bende hataylıyım ama K.maraştayım şuan Hatay künfesi ve İskenderun döneri yenilmeden gidilmez ki , .Antakyanın kaplı çarşısı var hocam orayı gezebilirsin  müzesi varAziz Pavlus Ortodoks Kilisesi var merkeze yakın orayı gezebilirsin Bakkras kalesi var hocam. İskenderuna gelirsek kordon boyu sahili vardır gezi tekneleri vardır 30 dk veya 40 dk olması lazım ona binebilirsin.

JuMaN tarafından 14/Ara/12 18:34 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Hocam bende hataylıyım ama K.maraştayım şuan Hatay künfesi ve İskenderun döneri yenilmeden gidilmez ki , .Antakyanın kaplı çarşısı var hocam orayı gezebilirsin  müzesi var. İskenderuna gelirsek kordon boyu sahili vardır gezi tekneleri vardır 30 dk veya 40 dk olması lazım ona binebilirsin.

yok aga zaten künefe ve döneri kesin yicez ama herkes onları söylüyor manasında dedim ben=) tamam tekne gezisi kafama yattı=)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Müzesi de güzel hocam orayada gidebilirsin Habibi Neccar camisi var ortadoks kilisesi var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

Saray caddesine git sonra Harbiye ye git  Can Cafeyide unutma  iskenderunda sahilde yemek yemek başkadır. Nargilede iç hee :) 

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

kırıkhandayım uğrarsan tek sosyal caddesi olan kanatlı caddesini bi yukarı bi aşağı gezeriz :|

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

kırıkhandayım uğrarsan tek sosyal caddesi olan kanatlı caddesini bi yukarı bi aşağı gezeriz :|

baba eğer hatay ' a gidersen de şu kırıkhan da bi tepsi kebabı yemezsen bişi demiom sana :/

ben de hatay a gittim yemekleri şahane.. ayrıca gezilecek fazla bi yeride yok.. yeni bi avm açılmıştı ben gittiğimde..

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek
    WebJas bunu yazdı

Aynen valla hocam sadece kanatlı caddesi var heyelin orda in aşagıya bitiyor zaten bi de arkda yoldan yukarı çık gezdin kırıkhanı :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam sanırım İskenderuna geliyorsun.Döner ye mutlaka.Künefe içinde "Kral künefe salonuna" git.Sor herkes gösterir.Sahili gezebilirsin.Memleketimde gezilecek yer yokmuş demek ki aklıma bir yer gelmedi :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Pekher bunu yazdı

Agalar bu hafta Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlenecek basketbol 2.lig maçlarına katılan takımlardan birinin oyuncusu ve koçuyum.Hatayla nerelere gidilir ne yenir neyapılı biraz bilgi istiyorum..(künefe ve iskenderun döner demeyin kusarım)

O nasıl oluyo la :/

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

valla hocam git bol bol döner ye. güzel bir restorant vardı ismini unuttum ama oranın döneri özellikle sosu süperdi. iskenderun merkezdeydi bunun

yanında etli ekmek de iyi ya da tavuk şiş falan. künefeyi pek sevmem ama iskenderunda yediğimiz güzeldi. sahili de iyidir iskenderunun. antakya

tarafına gidince çok eski tarihten kalan bir kilise vardı ama biz bulamadık. oranın halkına pek güvenemedik o yüzden çok aşağılara inmedik kız

,arkadaşımla birlikteydim. güzel ve ucuz şeyler bulabilirsin antakya merkezde. antakyanın kızları da güzeldir bu arada :) çok samimi insanlar o

yöredekiler. yani hemen arkadaşlık kurabilirsin o taraflarda. çok tarihi yerlerini bilmiyorum. otobüs olarak da has turizm var direk antakyaya giden

(iskenderundan da geçer) bunun dışında sanırım ben turizm var bir de ama direk gider mi bilmiyorum olmadı aktarma yaparsın adana üzerinden.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 1743 Toplam Mesaj: 18