folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hatay'ı Bilen Sosyal Birileri

Hatay'ı Bilen Sosyal Birileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek
    Rebel_Rider bunu yazdı
    WebJas bunu yazdı

kırıkhandayım uğrarsan tek sosyal caddesi olan kanatlı caddesini bi yukarı bi aşağı gezeriz :|

baba eğer hatay ' a gidersen de şu kırıkhan da bi tepsi kebabı yemezsen bişi demiom sana :/

ben de hatay a gittim yemekleri şahane.. ayrıca gezilecek fazla bi yeride yok.. yeni bi avm açılmıştı ben gittiğimde..

Agalar artık değerlendiricem tavsiyelerinizi nekadar gezsek yesek içsek kar yani=)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek
    WildWamqire bunu yazdı

Saray caddesine git sonra Harbiye ye git  Can Cafeyide unutma  iskenderunda sahilde yemek yemek başkadır. Nargilede iç hee :) 

Can cafe biraz ilginç duruyo hocam gidilmesi gerek galiba mutlaka resimlerden anladığım üzere=)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pekher
    Pekher's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    Pekher bunu yazdı

Agalar bu hafta Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlenecek basketbol 2.lig maçlarına katılan takımlardan birinin oyuncusu ve koçuyum.Hatayla nerelere gidilir ne yenir neyapılı biraz bilgi istiyorum..(künefe ve iskenderun döner demeyin kusarım)

O nasıl oluyo la :/

Bunu anlamak çok zor olmasak gerek be aga ha?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

uzun çarşı, içinde dar sokakalarında olduğu bir mekadır.

okulun içinden kalkan özatlara kooplara binip, ziraat bankasında indikten sonra ileri doğru yürümeye devam et, kimse soran gösterir uzun çarşıyı.

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    Pekher bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı
    Pekher bunu yazdı

Agalar bu hafta Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlenecek basketbol 2.lig maçlarına katılan takımlardan birinin oyuncusu ve koçuyum.Hatayla nerelere gidilir ne yenir neyapılı biraz bilgi istiyorum..(künefe ve iskenderun döner demeyin kusarım)

O nasıl oluyo la :/

Bunu anlamak çok zor olmasak gerek be aga ha?

Çok garibime gitti gece gece ne bilim :D

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WildWamqire
    WildWamqire's avatar
    Erkek

21 ocakta oradayım inşallah özledim memleketi :(

WildWamqire tarafından 15/Ara/12 17:05 tarihinde düzenlenmiştir

Abure cubure subure dubure re re re tey tey tey
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek

Yav nasıl Hataylısınız siz neden demiyorsunuz HARBİYE ye git alabalıkları canlı canlı seç ye diye

Arkadaşım harbiyeyede git cennetten bir köşe sanki ayrıca belenden geçerken arabayı durdurun 

manzaranın keyfini çıkarın havalar soğuk ama illaki o manzarayı seyredin künefe sevmiyorsan eğer 

postanenin karşısında küçük bir dükkanda tereyağlı taze baklava satıyorlardı ayak üstü atıştır.

benim 25 sene önce çok gitmişligim var ayrıca elemanın korktuguna bakma engüvenli şehirlerimizden biridir

insanları çok iyidir.

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
Toplam Hit: 1744 Toplam Mesaj: 18