Hatay'ı Bilen Sosyal Birileri
-
Rebel_Rider bunu yazdıWebJas bunu yazdı
kırıkhandayım uğrarsan tek sosyal caddesi olan kanatlı caddesini bi yukarı bi aşağı gezeriz :|
baba eğer hatay ' a gidersen de şu kırıkhan da bi tepsi kebabı yemezsen bişi demiom sana :/
ben de hatay a gittim yemekleri şahane.. ayrıca gezilecek fazla bi yeride yok.. yeni bi avm açılmıştı ben gittiğimde..
Agalar artık değerlendiricem tavsiyelerinizi nekadar gezsek yesek içsek kar yani=)
-
WildWamqire bunu yazdı
Saray caddesine git sonra Harbiye ye git Can Cafeyide unutma iskenderunda sahilde yemek yemek başkadır. Nargilede iç hee :)
Can cafe biraz ilginç duruyo hocam gidilmesi gerek galiba mutlaka resimlerden anladığım üzere=)
-
MiqRoP bunu yazdıPekher bunu yazdı
Agalar bu hafta Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlenecek basketbol 2.lig maçlarına katılan takımlardan birinin oyuncusu ve koçuyum.Hatayla nerelere gidilir ne yenir neyapılı biraz bilgi istiyorum..(künefe ve iskenderun döner demeyin kusarım)
O nasıl oluyo la :/
Bunu anlamak çok zor olmasak gerek be aga ha?
-
uzun çarşı, içinde dar sokakalarında olduğu bir mekadır.
okulun içinden kalkan özatlara kooplara binip, ziraat bankasında indikten sonra ileri doğru yürümeye devam et, kimse soran gösterir uzun çarşıyı.
-
Pekher bunu yazdıMiqRoP bunu yazdıPekher bunu yazdı
Agalar bu hafta Mustafa Kemal Üniversitesinde düzenlenecek basketbol 2.lig maçlarına katılan takımlardan birinin oyuncusu ve koçuyum.Hatayla nerelere gidilir ne yenir neyapılı biraz bilgi istiyorum..(künefe ve iskenderun döner demeyin kusarım)
O nasıl oluyo la :/
Bunu anlamak çok zor olmasak gerek be aga ha?
Çok garibime gitti gece gece ne bilim :D
-
21 ocakta oradayım inşallah özledim memleketi :(
WildWamqire tarafından 15/Ara/12 17:05 tarihinde düzenlenmiştir -
Yav nasıl Hataylısınız siz neden demiyorsunuz HARBİYE ye git alabalıkları canlı canlı seç ye diye
Arkadaşım harbiyeyede git cennetten bir köşe sanki ayrıca belenden geçerken arabayı durdurun
manzaranın keyfini çıkarın havalar soğuk ama illaki o manzarayı seyredin künefe sevmiyorsan eğer
postanenin karşısında küçük bir dükkanda tereyağlı taze baklava satıyorlardı ayak üstü atıştır.
benim 25 sene önce çok gitmişligim var ayrıca elemanın korktuguna bakma engüvenli şehirlerimizden biridir
insanları çok iyidir.