Hava Harp Okulu
-
Evet gözünün üstünde kaş var diye bile eleyebilirler gerçekten zordur biraz ama git derim ben bende pilot olmak istiyordum ama hep sivil havacı ve daha çok da helikopter pilotu olmaktı hayalim git derim ben en azından içinde kalmaz benim gibi pişman olmazsın keşke gitseydim demektense git bir kere içinde kalmasın.
Şimdiden başarılar diliyorum.
-
Karaya geçirebiliyor okul sürecinde herhangi bir sorununda.Gıkınıda çıkaramazsın tazminat verip ayrılabilirsin.
-
noname bunu yazdıtrabs0n bunu yazdı
. İmkanın varsa hiç durma hemen oL. Onlar kadar temiz para babası görmedim adamların yaşam biçimi farklı Elit anlayacağın.
Vücüdunun sürekli formda oLması lazım :) G basıncı diye bişey var :P kilonun 90 katını yıyorsun manevralarda dayanman için form tutacaksın. Vallaha güzel bişey. İstanbul HArp Akademisinde var Orda askerlik yaptığımdan biliyorum :)
İsterse 90 katı kasaya girsin, razıyım ben, uçayım yeter :))
EMRE955 bunu yazdıpm at hocam her türlü bilgi için.
Ne soracağımı bilmiyorum bile, yaz hocam buraya?
90 katı? naptın hacı sen 9 katıdır o.. ki benim bildiğim akrobasi uçaklarında bile anlık 8 G basıncı yiyosun yalan olmasın 9 da olabilir buda kendi ağırlığının 9 katı gibi bir rakama denk gelir
-
eger simdiye kadar askeriyeyi istemediysen, bence simdiden sonra da isteme.
oncelikle aklinda bulunsun, hava harp okulu pilot degil, asker yetistiriyor.
-
Beni babam zorla göndermişti elemelere 4 günde zor elettirdim kendimi :D rahat olursan eğer rahat geçiyor elemeler gözlerde sorun çıkmadığı sürece birde 4 kişiden 3 ünü kalp kapakçığı bilmem nesinden eliyorlar
-
Valla kardeşim ben 2008 mezunu 1000 devresindeydim, ta ki mezuniyete 4 ay kalana kadar. Onun öncesinde 4 yıl Maltepe Askeri Lisesinde okudum. Ne sorun varsa sorabilirsin. Mezuniyet harici cezasından ödülüne, uçuşundan sürünmesine herşeyi cevaplayabilirim :) İster PM at ister burdan yaz
-
drunkpilot bunu yazdı
Valla kardeşim ben 2008 mezunu 1000 devresindeydim, ta ki mezuniyete 4 ay kalana kadar. Onun öncesinde 4 yıl Maltepe Askeri Lisesinde okudum. Ne sorun varsa sorabilirsin. Mezuniyet harici cezasından ödülüne, uçuşundan sürünmesine herşeyi cevaplayabilirim :) İster PM at ister burdan yaz
sarhosmu yakalandin ondan mi bitiremedin diye sorarlar hoca sana :)
-
cordelian bunu yazdıdrunkpilot bunu yazdı
sarhosmu yakalandin ondan mi bitiremedin diye sorarlar hoca sana :)
Bi o kaldı desem yeridir belkide :)
-
drunkpilot bunu yazdı
1993 yilinda goz muanesinde kaybettim, 1 hafta kendime gelememistim. Adam tutmus mezuniyete 4 ay kala okuldan cikmis.
hafiz, Allahtan yanimda degilsin kafa goz dalmistim.
La hava harp okulu terk edilirmi?
Haci sana soru soracam, bildigim 2500 kusur kisiden sadece 150-200 kisi pilot olarak mezun olabiliyor. Senin donemde kac kisi okuldan atildi?
-
O kadar riske atmaya değer mi diye de düşünmüyor değilim, bilmem kaç sene okuyup karada kalmak.... Aman aman