Hava Harp Okulu
-
askerli başka bişey herkes yapamaz
hava deniz kara yer altı yer üstü ne dersende
o keple (bere) bot arasına sıkışıp kalıyorsun .
Şunu söylemek istiyorum HERKES YAPAMAZ .
parası iiyi kariyeri iyi ama para için yapmıyorsun çoğu zaman
-
Uzak dur. Askerlik yaparken şahit olmuştum. Subayların astsubayların birçoğu yapacak başka işi olmadığından veya mecburi hizmet süresini doldurmadığından ordudaydı. Ordu güzeldir, imkanları güzeldir, yaptığın iş duruma göre kıskanılacak imrenilecek bir iştir ama hayatın hep taşınmayla geçer. Eşin için her an endişe vardır. Havacı olacağım diyorsun. Suriye durduk yere uçağımızı düşürdü, oradaki plotların eşleri çocukları yıkıldı. Kardak krizinde sen-ben kıçımızın üzerinde oturup neler olduğunu tv den izlerken plotlar evlerine gitmedi, gidemedi. Hanımı kapıyı yabancı bir asker çalsa acaba şehitmi oldu diye düşünmekten sinirlerini yıprattı. çocukların başladığı okulu aynı okulda bitiremez genelde tayin den dolayı farklı okullarda farklı illerde eğitim görür. Ev alıpta o evde 10 yıl yaşayamassın zira tayin mecburidir. Memlekete ne biliyim güzeldir deyip izmire yerleşeyim diyemessin tayin vardır. Assubayın biri mobilya alıyordu zaten 1-2 taşınmadan sonra telef oluyor diye dert yanmıştı satıcıya. İnternette var. Kenan evrenin hanımına sormuşlar eşiniz general oldu ne düşünüyrosunuz diye demişki umarım bu son taşınmamız olur.
Toplam Hit: 3295 Toplam Mesaj: 23