Hava Harp Okulu Üniversitelerin Arasınıflarından Öğrenci Alacak
-
HHO'ya girmek isteyen mürit varsa kaçırmasın.
Hava Harp Okulu Öğrenci Alımları
-
Hava Harp Okuluna üniversitelerin ikinci ve üçüncü sınıflarından öğrenci alınacaktır. Başvuru kılavuzu için tıklayınız. Başvurular 02-30 Eylül 2016 tarihleri arasında internet sitemiz üzerinden alınacaktır.
-
Hava Harp Okuluna üniversitelerin birinci sınıflarından öğrenci alınacaktır. Başvuru kılavuzu için tıklayınız. Başvurular 22 Aralık 2016 - 12 Ocak 2017 tarihleri arasında internet sitemiz üzerinden alınacaktır.
Pilot Subay Temini
-
Türk Hava Kuvvetlerine "Fakülte ve Yüksekokullardan Pilot Olarak Mezun Olanlardan" "Pilot Subay Temini" yapılacaktır. Başvuru kılavuzu için tıklayınız."Pilot Subay Temini" başvuruları 01-18 Eylül 2016 tarihleri arasında internet sitemiz üzerinden alınacaktır.
Mod not. Haber metinlerini kopyalarken özenli davranalım. -
-
MADDE 15 : 100’lük sistemde minimum 60 ve üzeri, 4’lük sistemde 2,20 ve üzeri krediye sahip olmak
-
En fazla 22-23 yaş....
Şu hayatta tek pilot olmak istedim. Her zaman bir engel çıktı. S*kayım böyle işe.
SkynetX tarafından 04/Eyl/16 16:57 tarihinde düzenlenmiştir -
Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği okuyanlar girebiliyoru sanırım
-
benim 6. sınıfa kadar hayalimdi savaş pilotu olmak ancak 6.sınıfta göz kontrolünden sonra pilot olamazsın dediler.
Şuan yazılım mühendisliği 2. sınıftayım ve sol gözümde hala sıkıntı var. Sınavlarından rahatlıkla geçerim ancak gözde sıkıntı çıkar mı acaba ?
Hiçbir sicil kaydım yok fetö pkk falan filan bağlılığım yok ama tek kusurum sol gözümde bayağı ileri seviyede görme bozukluğu. Bi akıl verebilirmisiniz ?
-
GodKlaus bunu yazdı
benim 6. sınıfa kadar hayalimdi savaş pilotu olmak ancak 6.sınıfta göz kontrolünden sonra pilot olamazsın dediler.
Şuan yazılım mühendisliği 2. sınıftayım ve sol gözümde hala sıkıntı var. Sınavlarından rahatlıkla geçerim ancak gözde sıkıntı çıkar mı acaba ?
Hiçbir sicil kaydım yok fetö pkk falan filan bağlılığım yok ama tek kusurum sol gözümde bayağı ileri seviyede görme bozukluğu. Bi akıl verebilirmisiniz ?
hocam ileri seviyede görme bozukluğu diyorsun öncelikli düşüneceğin şey mesleğini icra etmende sorun yaratacak mı_?
-
yurtdışında okulum. kabul ediyorsalar bırakıp geleyim. nereden kesin bilgi alabilirim?
edit,
akıl kârı mı? 4 sene oku, psikomotor testini geçemedin yerde kal desin, emredersin komtanım de. millet uçarken sen onların uçağını temizle :(
noname tarafından 04/Eyl/16 17:46 tarihinde düzenlenmiştir -
Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama denilen şöyleydi: Hava Kuvvetleri'nde uçak başına 0,9 pilot düşüyor. Pilot yok amk!
Bazıları daha fazla maaş için özele kaçtı, varolanlar da darbecikten sonra ihraç edildi ya da kaçtı memleket göt gibi ortada kaldı. Doğru hamle ama ne derece verimli olur bilemem.
-
slanger bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
hocam ileri seviyede görme bozukluğu diyorsun öncelikli düşüneceğin şey mesleğini icra etmende sorun yaratacak mı_?
Sağ gözüm cam gibi maşallahı var am sol gözümle hiç bir ayrıntıyı göremiyorum. Vücudum dayanıklı akıllı zeki birisiyim ama onca zaman okuduktan sonra " gözün bozuk yürü git evine" denmesinden korkuyorum. Eğer uçakla uçmayacaksam kusura bakmasınlar uçakların bakımını filan yapmam ben.
-
GodKlaus bunu yazdıslanger bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
Sağ gözüm cam gibi maşallahı var am sol gözümle hiç bir ayrıntıyı göremiyorum. Vücudum dayanıklı akıllı zeki birisiyim ama onca zaman okuduktan sonra " gözün bozuk yürü git evine" denmesinden korkuyorum. Eğer uçakla uçmayacaksam kusura bakmasınlar uçakların bakımını filan yapmam ben.
mail atıp sor istersen ben daha ortaokuldayken ameliyat izim için mail atmıştım askeri liselere ayrı ayrı dönüş yapmışlardı özellikle deniz lisesinin üslubu samimiydi :d
edit: kazanamamıştım sonraki seçim aşamasına 10 bin kişi alıyolardı benim sıram 11 bindi arada 1 değil bin kişi var o ayrı mesele :d
slanger tarafından 04/Eyl/16 18:05 tarihinde düzenlenmiştir -
GodKlaus bunu yazdıslanger bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
Hocam hevesini kırmak gibi olmasın ama ben zannetmiyorum.
Pilotlar uçaktaki cihazlardan çok kendi gözlerine güvenirler bir çok durumda. Diğer organlar arasında özellikle gözler çok önemli.
Sana milyon dolarlık aleti emanet edecekler.