Hava Harp Okulu Üniversitelerin Arasınıflarından Öğrenci Alacak
-
1.Sınıf okuyanlar için başvuru okudum ama tam bir yorum şekillenmedi kafamda , simdi ben bu sene hazırlık okudum ve 1.sınıf basvuru tarihleri oldugunda muhtemelen 1.sınıf olacagım , ama lys ile girmedim bölüme ygs ile girdim , hayatımda da hiç lys ( mf ) grubu sınavına girmedim. Ben basvuru yapsam , kesinlikle " red " mi edilirim yoksa 1.sınıf basvurusu için herhangi bir alandan basvurmamız yetiyor mu?
-
Roark bunu yazdı
1.Sınıf okuyanlar için başvuru okudum ama tam bir yorum şekillenmedi kafamda , simdi ben bu sene hazırlık okudum ve 1.sınıf basvuru tarihleri oldugunda muhtemelen 1.sınıf olacagım , ama lys ile girmedim bölüme ygs ile girdim , hayatımda da hiç lys ( mf ) grubu sınavına girmedim. Ben basvuru yapsam , kesinlikle " red " mi edilirim yoksa 1.sınıf basvurusu için herhangi bir alandan basvurmamız yetiyor mu?
Başvuru klavuzundaki Mühendislik dallarından biri ile ilişiğin var mı?
Yoksa başvuramazsınız hocam.
-
bence büyük bir fırsat değerlendirsinler arkadaşlar
özel pilot okullarından mezun olup pilot olanların çok fazla iyi sağlam yerlerde iş bulamadıklarını özel firmaların askeri kökenli pilotları daha çok aldığını duydum
plotluk hayali olanlar bi ton para vereceğine özel okullara buraya geçerse kafadan mesleği işi olur isterse erken emekliye ayrılıp özelde çok yüksek meblalara çalışlır -
ExpirE bunu yazdıRoark bunu yazdı
Hocam kılavuzda 1.sınıf 'dan gececekler için , herhangi bir mühendislik talep etmiyor ki? 1.sınıfdan gececek öğrenciler diyor sadece. ben öyle zannediyorum ama yamuluyormuyum yoksa?
http://www.ikdm.hho.edu.tr/HHO/belgeler/HHO%20Ba%C5%9Fvuru%20K%C4%B1lavuzu%20%28birinci%20s%C4%B1n%C4%B1flar%29.pdf
-
sütçü imam okuyanı da alacaklar mı ya, bari itü odtü boğaziçi falan sınıflandırsalar dı 5-10 okula
-
Roark bunu yazdıExpirE bunu yazdıRoark bunu yazdı
Hocam kılavuzda 1.sınıf 'dan gececekler için , herhangi bir mühendislik talep etmiyor ki? 1.sınıfdan gececek öğrenciler diyor sadece. ben öyle zannediyorum ama yamuluyormuyum yoksa?
http://www.ikdm.hho.edu.tr/HHO/belgeler/HHO%20Ba%C5%9Fvuru%20K%C4%B1lavuzu%20%28birinci%20s%C4%B1n%C4%B1flar%29.pdf
669 sayılı Kanun Hükmünde Kararname kapsamında Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde teĢkil edilen Hava Harp Okuluna; 671 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye göre pilotaj eğitimi veren üniversiteler öncelikli olmak üzere üniversitelerin tüm mühendislik bölümlerinin birinci sınıfından öğrenci alınacaktır.
doğrudur başvuru yapabilirsiniz burada yazılana göre
-
ucbes yil sonra bir sebepten ihrac ederlerse?
-
SeRDaR bunu yazdı
bence büyük bir fırsat değerlendirsinler arkadaşlar
özel pilot okullarından mezun olup pilot olanların çok fazla iyi sağlam yerlerde iş bulamadıklarını özel firmaların askeri kökenli pilotları daha çok aldığını duydum
plotluk hayali olanlar bi ton para vereceğine özel okullara buraya geçerse kafadan mesleği işi olur isterse erken emekliye ayrılıp özelde çok yüksek meblalara çalışlırErken emeklilik için detaylar nelerdir en kısa sürede Nasıl eğitim ve lisans alınıp çıkılabilir? :/
-
GodKlaus bunu yazdıslanger bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
benim 6. sınıfa kadar hayalimdi savaş pilotu olmak ancak 6.sınıfta göz kontrolünden sonra pilot olamazsın dediler.
Şuan yazılım mühendisliği 2. sınıftayım ve sol gözümde hala sıkıntı var. Sınavlarından rahatlıkla geçerim ancak gözde sıkıntı çıkar mı acaba ?
Hiçbir sicil kaydım yok fetö pkk falan filan bağlılığım yok ama tek kusurum sol gözümde bayağı ileri seviyede görme bozukluğu. Bi akıl verebilirmisiniz ?
hocam ileri seviyede görme bozukluğu diyorsun öncelikli düşüneceğin şey mesleğini icra etmende sorun yaratacak mı_?
Sağ gözüm cam gibi maşallahı var am sol gözümle hiç bir ayrıntıyı göremiyorum. Vücudum dayanıklı akıllı zeki birisiyim ama onca zaman okuduktan sonra " gözün bozuk yürü git evine" denmesinden korkuyorum. Eğer uçakla uçmayacaksam kusura bakmasınlar uçakların bakımını filan yapmam ben.
en ufak göz kusurunda eliyorlar. arkadaşımın gözler şahin gibiydi, muayenede sorun yoktu ancak ilerde yüksek basınçta sıkıntı çıkarabilme ihtimali olan küçük bir sorundan dolayı elediler.
-
Yaş hep sıkıntı amk