folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hava Saldırısı Ve Sirenler

Hava Saldırısı Ve Sirenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostro
    mostro's avatar
    Erkek

eğer katıldıysan on kasım törenlerinde  nereden duyuyorsan oradan gelir aynı şekilde.bizim ilçede ambulans itfaiye zabıta polis ne kadar teçhizatlı araç varsa onların sireni kullanılırç.artı olarak hava saldırısının askeri litaratürde siyal kodları vardır.uzun ve aralıksız siren diye hatırlıyorum.

imzadan imtina etti.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

küçükken Bilecik te yaşarken bazen belediyenin anons yapacağı tutardı , şu kayboldu bu bulundu gibi, nerde olsam duyardım onu, hep onlardnayapılacağını düşündüydüm ondan sebep. ama şimdi Ankarada hiç öyle lambalarda direklerde hopörlör felan gördüğümü hatırlamıyorum, bizim evin burdaki okulda bazen tatbikat amaçlı mı bilmiyorum dakikalarca siren çalıyo adamı deli ediyolar.. siren sesine uyanıp savaş çıktı zannettiğim bile oldu mallar yüzünden.. gerçi bu insanlar , okulda radyo açıp o sistemide açık unutup 1 saat radyo yayını yapanlarla aynı kişiler ama neyse :D

Şimdi o Bilecik'teki hoparlörlerden her sabah , belediye başkanı halka günaydın mesajı veriyor :D

Bu arada camii hoparlöründen yapılır sanırım , her yerde var sonuçta.

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Peki camilere siren yada ses nasıl toplu gönderiliyor?

bütün camilerin bir ağı mı var?  yoksa imamlara tek tek telefon açıp onlara mı anons ettiriolar?

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

bütün camilerin bir ağı mı var?  yoksa imamlara tek tek telefon açıp onlara mı anons ettiriolar?

merkezi sistem

Naber la?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Alllaaahh hava saldirisi varrr.. :d

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mungabunga
    mungabunga's avatar
    Erkek

bir zamanlar,

10 kasım dolayısıyle sirenlerin arıza vermesi sonucu, siren görevini, trafik polislerinin devriye arabalarındaki sirenler aracılığıyla yapıyorlardı.

:-;)

Bu demek oluyor ki, savaş, nükleer, ihtilal, sikiyönetim durumlarında sirenlerin olmadığı yerlerde polis sirenleri duyabilirsiniz. (Huda Korusun)

ve bu konuda başka bir şey söylemeyeceğim...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

el ile çevrilen siren vardır.googleden baktım resmi yok.bazı askeri birliklerde vardı.el ile cevirrisin.çok yükses ses cıkarır.3 ayak destegi vardır.uzunca bir çevirme kolu.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

her büyük şehirde hava radar üssü var onlardan çalınıyor

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
Toplam Hit: 2578 Toplam Mesaj: 19