Hava Temizleyici

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Yaklaşık 1 yıldır bunu kullanıyorum. Fazlasıyla amacına hizmet ediyor. Memnunum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Bunların çok fazla özellikli olanları var havayı temizleyen var yok iyon vereni var bir şeyler yapani var işte ortahalli fiyat performans ürünü arıyorum.

https://app.hb.biz/ztGhVutJ1VqS
     Buna bi bakabilirsin 

The End
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact ı aldım. kargoya verilmedi. aklımda yoktu konuyu görünce aldım.

Evin çevresi tozlu diye aldım. Bakalım ne kadar etkileyecek. Sigara filan içmiyoruz zaten. 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

https://www.hepsiburada.com/daikin-hava-temizleme-cihazi-82m-mck55w-p-HBCV00000TTRWC?wt_gl=cpc.dsa.camp10778381959adgr142378780989&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwkN--BhDkARIsAD_mnIoKsnthbSV9jNmrC3v5Y7EgOg1YPmmn4NbcblEDCIj7ChgOvacjqakaAiw1EALw_wcB

Özellikle nemlendirme özelliği olduğu için bunu aldık. Çocuğun odada çalıştırıyorum, gayet memnunuz. Dyson ile bunun arasında kalmıştım ama detaylara inince bunu seçmiştim. 10 sene filtre değiştirmeme iddiası mevcut.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

https://www.hepsiburada.com/daikin-hava-temizleme-cihazi-82m-mck55w-p-HBCV00000TTRWC?wt_gl=cpc.dsa.camp10778381959adgr142378780989&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwkN--BhDkARIsAD_mnIoKsnthbSV9jNmrC3v5Y7EgOg1YPmmn4NbcblEDCIj7ChgOvacjqakaAiw1EALw_wcB

Özellikle nemlendirme özelliği olduğu için bunu aldık. Çocuğun odada çalıştırıyorum, gayet memnunuz. Dyson ile bunun arasında kalmıştım ama detaylara inince bunu seçmiştim. 10 sene filtre değiştirmeme iddiası mevcut.

benim 3.5k ya aldığım xiaomiyi iade edip bunu alasım gelmedi değil ama dediğim gibi ev küçük amaç sadece tozu engellesin 1+1 55metrekare zaten hepi topu.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

benim 3.5k ya aldığım xiaomiyi iade edip bunu alasım gelmedi değil ama dediğim gibi ev küçük amaç sadece tozu engellesin 1+1 55metrekare zaten hepi topu.

xioami var bendede 6 ayda bir filtre 1k, yılda 2k eder ki bu yıl için bu. seneye belki filtre 2k olacak. 10 yıl değişmiyosun 16 bin lira totalde baktığımızda daha karlı bir ürün, zaten hava sistemlerinin krallarından daikinin. benimde aklıma yattı acikcasi.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

xioami var bendede 6 ayda bir filtre 1k, yılda 2k eder ki bu yıl için bu. seneye belki filtre 2k olacak. 10 yıl değişmiyosun 16 bin lira totalde baktığımızda daha karlı bir ürün, zaten hava sistemlerinin krallarından daikinin. benimde aklıma yattı acikcasi.

valla biri 3.5k dan soktu şimdi diğeri de 15kdan sokacak da hayırlısı bakalım :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

nemlendirme makinesini istersen ayrı alırsın yada her peteğe suluk asarsın konu kapanır senin burada dikkat etmen gereken şey filtre değişim süresi filtre kalitesi ve filtre bedeli. gerisi önemli değil.

Toplam Hit: 3343 Toplam Mesaj: 56
hava temizleme