Hava Temizleyici
-
-
elyos2600 bunu yazdı
Yaklaşık 1 yıldır bunu kullanıyorum. Fazlasıyla amacına hizmet ediyor. Memnunum
-
KaptaN bunu yazdı
Bunların çok fazla özellikli olanları var havayı temizleyen var yok iyon vereni var bir şeyler yapani var işte ortahalli fiyat performans ürünü arıyorum.
https://app.hb.biz/ztGhVutJ1VqS
Buna bi bakabilirsin -
Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact ı aldım. kargoya verilmedi. aklımda yoktu konuyu görünce aldım.
Evin çevresi tozlu diye aldım. Bakalım ne kadar etkileyecek. Sigara filan içmiyoruz zaten.
-
Özellikle nemlendirme özelliği olduğu için bunu aldık. Çocuğun odada çalıştırıyorum, gayet memnunuz. Dyson ile bunun arasında kalmıştım ama detaylara inince bunu seçmiştim. 10 sene filtre değiştirmeme iddiası mevcut.
-
NaZi_ bunu yazdı
Özellikle nemlendirme özelliği olduğu için bunu aldık. Çocuğun odada çalıştırıyorum, gayet memnunuz. Dyson ile bunun arasında kalmıştım ama detaylara inince bunu seçmiştim. 10 sene filtre değiştirmeme iddiası mevcut.
benim 3.5k ya aldığım xiaomiyi iade edip bunu alasım gelmedi değil ama dediğim gibi ev küçük amaç sadece tozu engellesin 1+1 55metrekare zaten hepi topu.
-
rapidhacker550 bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
benim 3.5k ya aldığım xiaomiyi iade edip bunu alasım gelmedi değil ama dediğim gibi ev küçük amaç sadece tozu engellesin 1+1 55metrekare zaten hepi topu.
xioami var bendede 6 ayda bir filtre 1k, yılda 2k eder ki bu yıl için bu. seneye belki filtre 2k olacak. 10 yıl değişmiyosun 16 bin lira totalde baktığımızda daha karlı bir ürün, zaten hava sistemlerinin krallarından daikinin. benimde aklıma yattı acikcasi.
-
-
insidae bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
xioami var bendede 6 ayda bir filtre 1k, yılda 2k eder ki bu yıl için bu. seneye belki filtre 2k olacak. 10 yıl değişmiyosun 16 bin lira totalde baktığımızda daha karlı bir ürün, zaten hava sistemlerinin krallarından daikinin. benimde aklıma yattı acikcasi.
valla biri 3.5k dan soktu şimdi diğeri de 15kdan sokacak da hayırlısı bakalım :D
-
nemlendirme makinesini istersen ayrı alırsın yada her peteğe suluk asarsın konu kapanır senin burada dikkat etmen gereken şey filtre değişim süresi filtre kalitesi ve filtre bedeli. gerisi önemli değil.