Havas İlmi Nedir?
-
Bilenin az olduğu , şarlatanın çok olduğu söyleniyor. Gerçekten bilenler öğretmekten kaçındığı söyleniyor.
Bu ilim , konu üzerinde bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini benimle paylaşabilirmi?
Bir kaç fotoğraf buldum ekliyim

-
hocam yalnız kategori ismi "İlim teknik teknoloji" değil :)
Google'da baktım ama pek tatmin edici birşey bulamadım takipteyim ben de.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hocam yalnız kategori ismi "İlim teknik teknoloji" değil :)
Google'da baktım ama pek tatmin edici birşey bulamadım takipteyim ben de.
hocam derin konulara açtım ama malum orasıda artık anasayfa da yok , görmez kimse diye buraya taşıdım. Diğerini sildiricem.
Mod uygun bir yere taşırsa sevinirim.
-
-
Paylaşırım hocam. Bizim ulaşabileceğimiz havas genelde çakralar, astral seyahat, lusid rüya, üçüncü göz açma, zihin açıklığı gibi güncel konuları içeriyor. Yazılar var yazıları okuyosun (hepsinin belli bir ay/gün/saat i var, tam zamanında yapılması lazım) veya yazıyosun çiziyosun kağıtlara, bir de kalpten inanıyosun sonra istediğin olay gerçekleşiyo. Havas bir nevi, simyanın içinden bilimin çıkarılmış halidir.
Onun dışında cin çağırma olayları var tek eğlenceli yönü bu heralde :) O da çok tehlikeliymiş musallat olunca gitmiyolarmış en sağlam hocalar bile çözemiyomuş. Ki böyle şeylere hiç gerek yok/olmamalı..
Bizim ulaşamayacağımız havas bilgileri (daha doğrusu ben havasın kabaladan islamiyete uyarlandığını düşünüyorum çünkü kabalayı almış içinden zararlı olan şeyleri çıkarıp ismine havas demişler gibi geliyo bana) daha derin konular barındırıyor. Senin de dediğin gibi derin havası bilen çok az kişi var onlar da, kimse kendine yanlışlıkla zarar vermesin diye kimseye öğretmiyolar.
Kabala hakkında bildiğim tek şey israilin kendini bu ilimle koruyup, teknolojik alanda ilerlemelerinin HIZINI bu kitaba borçlu olmaları.
-
BeyinAdam bunu yazdı
Paylaşırım hocam. Bizim ulaşabileceğimiz havas genelde çakralar, astral seyahat, lusid rüya, üçüncü göz açma, zihin açıklığı gibi güncel konuları içeriyor. Yazılar var yazıları okuyosun (hepsinin belli bir ay/gün/saat i var, tam zamanında yapılması lazım) veya yazıyosun çiziyosun kağıtlara, bir de kalpten inanıyosun sonra istediğin olay gerçekleşiyo. Havas bir nevi, simyanın içinden bilimin çıkarılmış halidir.
Onun dışında cin çağırma olayları var tek eğlenceli yönü bu heralde :) O da çok tehlikeliymiş musallat olunca gitmiyolarmış en sağlam hocalar bile çözemiyomuş. Ki böyle şeylere hiç gerek yok/olmamalı..
Bizim ulaşamayacağımız havas bilgileri (daha doğrusu ben havasın kabaladan islamiyete uyarlandığını düşünüyorum çünkü kabalayı almış içinden zararlı olan şeyleri çıkarıp ismine havas demişler gibi geliyo bana) daha derin konular barındırıyor. Senin de dediğin gibi derin havası bilen çok az kişi var onlar da, kimse kendine yanlışlıkla zarar vermesin diye kimseye öğretmiyolar.
Kabala hakkında bildiğim tek şey israilin kendini bu ilimle koruyup, teknolojik alanda ilerlemelerinin HIZINI bu kitaba borçlu olmaları.
Kimseye öğretmiyorlarsa, şu an günümüzde bunu bilen yoktur o halde. Ölmemişler midir onlar? (Eskidense) Eğer şu zamana kadar bu denilen şeyi yapabilen varsa (güya) demek ki öğretiliyor.
Daniel-Koo tarafından 29/Eyl/13 19:17 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdı
peki hocam bu üstte paylaştığım çizimler nedir ? ne anlama geliyor ? bunlar hakkında fikrin varmı?
-
Yıl olmuş...
-
nessaj bunu yazdı
Yıl olmuş...
2013 ve hala araştırmayı seven insanlar var.
-
Bu çizimler literatür gereği çizilmesi gereken çizimler bir zamanlar denk gelmiştim.
Bunların teferruatları çok yani dağın başına çıkıcaksın ahid name okuyacaksın beriyan ezanı okuyacaksın felan yazıyordu.
Dahası yazılacak arapça yazılar ya ibibik kanıyla yazılması gerekiyor yada ud amber vs... gibi şeylerle.
Uzun lafın kısası kabala gibi. Herşey yapabilirsin bu ilimle.
CAgAtAy tarafından 29/Eyl/13 19:23 tarihinde düzenlenmiştir -
http://galeri2.uludagsozluk.com/389/havas-ilmi_474687.jpg
recep ivedik değilmi bu ya?