Havas İlmi Nedir?
-
Huerfanos bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
Paylaşırım hocam. Bizim ulaşabileceğimiz havas genelde çakralar, astral seyahat, lusid rüya, üçüncü göz açma, zihin açıklığı gibi güncel konuları içeriyor. Yazılar var yazıları okuyosun (hepsinin belli bir ay/gün/saat i var, tam zamanında yapılması lazım) veya yazıyosun çiziyosun kağıtlara, bir de kalpten inanıyosun sonra istediğin olay gerçekleşiyo. Havas bir nevi, simyanın içinden bilimin çıkarılmış halidir.
Onun dışında cin çağırma olayları var tek eğlenceli yönü bu heralde :) O da çok tehlikeliymiş musallat olunca gitmiyolarmış en sağlam hocalar bile çözemiyomuş. Ki böyle şeylere hiç gerek yok/olmamalı..
Bizim ulaşamayacağımız havas bilgileri (daha doğrusu ben havasın kabaladan islamiyete uyarlandığını düşünüyorum çünkü kabalayı almış içinden zararlı olan şeyleri çıkarıp ismine havas demişler gibi geliyo bana) daha derin konular barındırıyor. Senin de dediğin gibi derin havası bilen çok az kişi var onlar da, kimse kendine yanlışlıkla zarar vermesin diye kimseye öğretmiyolar.
Kabala hakkında bildiğim tek şey israilin kendini bu ilimle koruyup, teknolojik alanda ilerlemelerinin HIZINI bu kitaba borçlu olmaları.
peki hocam bu üstte paylaştığım çizimler nedir ? ne anlama geliyor ? bunlar hakkında fikrin varmı?
Valla o konularda pek bilgim yok ama kedinin yanındaki iki çizim insan büyüsüne benziyo hani şu hayata müdahale büyülerinden. Diğerleri de büyü ama cn mi şeytan mı çözemedim ama sevimli durmuyolar :D
-
özetle islami büyüdür.
islam öncesi uygulamaların islami hale getirilmesiyle elde edilmiştir. havasla uğraşanlar kuranda büyünün yasak olup islamda havasın yasak olmamasını dansöz gibi kıvırarak anlatırlar. ama büyü, büyüdür sonuçta. arap mitolojisindeki büyülerde Lat, Uzza, Menat demezsin de allah dersin olur sana havas. kökeni budur yani. tabi kabaladan da çok şey var. mağlum iç içe bi coğrafya.
-
biraz detay vereyim. uygulamalar saatlere gülere göre olur. yapılacak ugulmalanın özelliğine göre yazılacak harfler de hesaplanarak ortaya belli bir gün belli bir saat çıkartılır. bu hesaplama yapıldıktan sonra uygulamanın yapılması için o tarih beklenir. benzetme yapayım mesela kavga çıkaracaksınız güneşin mars burcunda olduğu günlerin üçüncü gününün şu şu saatleri arası gibi.
profestonel olarak böyle çalıştıklarını biliyorum fakat bu alemde çoğunluğu oluşturan cinci hocalar herhangi bi yerden buldukları uygulamayı rastgele bi tarihte ezbere yaparlar. bu durumda işe yaramaz veya denk gelirse tutabilir de. fakat çok uygunsuz bi tarihe denk gelip cincinin de üyü yaptıranın da hayatını mahvedebilir. bunları hesaplamak hakkaten kafa ister. böyle yetişen yetiştirilen biri var mı günümüzde bilmiyorum. varsa da muhtemelen bulamayız. bu işleri bilen adam seni zengin etmek için para karşılığı büyü mü yapar? kendine yapsın da kendi zengin olsun o kadar biliyorsa.
-
Komedi a.q başka bir şey değil,
-
-
http://tahribat.com/Murit-havas
Detaylı Bilgi için Danışınız.
-
bunun kitabini paylassaniz kitapyurdu linki vermis bir arkadas o kitaplarin hangisi birisi 2 ciltlik birisi 8 ciltlik kitap su yukaridaki cizimler hangisine ait 8 ciltlik mi 2 ciltlik mi?
-
HEHEHEH Bu ne lan? Boyama kitabı gibi akepe.