Havaş Yer Hizmetleri Sınav

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler.

Havaş Hava Alanları Yer Hizmetleri ile ilgili benim G.antep uluslar arası hava alanı için başvurum vardı. Bugün kısa mesaj ile sınava çağırdılar.

Ben bayadır araştırıyorum ama bulamadım. Acaba sizler havaş yer hizmetleri sınav ve mülakatı ile ilgili soru - döküman vb. kaynak bulabilirmisiniz?

Şimdiden tşk.ler

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

up 

bilgim olsun  bende öğrenmek istiyorum (belki ilerde lazım olur)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam gerekli bilgiyi havaşın web sitesinde veya www.thy.com da bulabilirsin onlar sınav yeri ve zamanlarını kendilerine başvuranlara e-mail veya sms yolu ile bildiriyorlar zaten ama birkaç tanıdığım var o kuruluşta çalışan bi onlara sorayım bir bilgi edinebilirsem sana pm yolu ile ulaşırım 

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Arkadaşımda muğla da ikamet ediyor ve dün onu da çağırmışlar. Ben sorarım görünce onu, biliyorsa söylerim.

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Valla arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. 2 yıldır işsizim. Koskoca muhasebecilikten anasını satayım ne hale geldik. Adamlar bavul taşıttırsalar bile razıyım.

Eş - dost akrabalarınızdan başvuran varsa, sınava girenler olursa eğer buraya yazarsanız veya özelden ulaşırsanız pek bir makbule geçer.

Tşk.ler

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Hocam memurluk için yabancı dil, diksiyon ve fizik önemliymiş.

Şöförlük içinde iş makinesi ehliyeti istiyorlarmış.

Yazılı sınav da meslek le ilgili sorularmış. 

Misal şöförlük için motor ve şanzuman trafik levhaları vs sorular oluyormuş.

Memurluk için yine ingilizce sınavı varmış, IQ testi varmış.

Sözlü mülakatta da kastırıyorlarmış.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

EmiRReiS bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam memurluk için yabancı dil, diksiyon ve fizik önemliymiş.

Şöförlük içinde iş makinesi ehliyeti istiyorlarmış.

Yazılı sınav da meslek le ilgili sorularmış. 

Misal şöförlük için motor ve şanzuman trafik levhaları vs sorular oluyormuş.

Memurluk için yine ingilizce sınavı varmış, IQ testi varmış.

Sözlü mülakatta da kastırıyorlarmış.

Bendeki şansı *ikeyim

Yabancı dil orta'nın üstü.

Şoförlük desen B sınıfı.

Mal gibi kaldım a.k. Büyük ihtimalle yine işsizim. Hiç girmeyeyim sınava :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    EmiRReiS bunu yazdı:

Bendeki şansı *ikeyim

Yabancı dil orta'nın üstü.

Şoförlük desen B sınıfı.

Mal gibi kaldım a.k. Büyük ihtimalle yine işsizim. Hiç girmeyeyim sınava :(

Bence birakma dene sansini mali olarak cok kulfetli degilse.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Hacım olurmu öyle şey, sen gir başka bir birim için alırlar. Sakın gitmemezlik yapma, bu bir seçenek değildir...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    Genelde bu sezon başlangıç zamanında sezonluk personel alıyorlar eğitimlerinin ardından sezona ancak yetiştirebildikleri için fazla ince eleyip sık dokumuyorlar. En azından benim bulunduğum Antalya havalimanında bu şekilde.Ama yabancı dil orta seviyenin üzerinde demişsin bence hiç moralini bozma gir derim zaten check-in memuru trafik ya da operasyon koordineye eleman alacaklardır bunun içinde vasatın biraz üzerinde dil ve bilgisayar bilmen yeterli yer hizmetleri için.Bol şans.

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Merak eden arkadaşlar için söylüyorum.

Sınav 2 bölümdü.

İlk bölüm genel kültür. Ama sanki dalga geçtiler, 48 sorunun 1 tanesi bile " genel kültür " ile alakalı değildi.

Örneğin; Betül'ün boyu fatmadan uzun, Jale'nin boyu Betül'den kısa. Lan a. koyayım betül'ünde Jale'nin de.

İkinci bölüm İngilizce. Eğitmen size bir bölüm okuyor soru soruyor. Cevabı siz kağıttan işaretliyorsunuz. Daha sonra inglizce kelime bilgisi, Gramer ve okuduğunu anlama. FAzlası ile basitti.

Sınavdan 1 saat sonra hemen sonuçlar açıklandı. 75-80 kişi vardı. Elemeye kalan sayısı 10 kişi felandı.

Dikkatimi çeken sınav başlamadan adamlar soruyor, iş başvuru formu dolrmuyan varmı. La adamlar form doldurmadıysa sınava nasıl çağırdınız?

( Sivas'dan gelen bir arkadaşın toffel belgesi bile vardı. O bile geçemedi )

Ben a. koduğumunun kıytırık işi için yeminle söylüyorum tam 55 dakka yürüyerek gittim, hava alanına. ( Orası ayrı bir espri )

Sınava sivas'tan, diyarbakırdan, adanadan, edirneden gelenler vardı. Bok var a. koyum gidin memleketinizde girin sınava. İstanbulluların derdini şimdi bende çok iyi anlıyorum.

Neyse kafanızı şişirmeyeyim. Sonuç yine kaldık mal gibi ortada.

Toplam Hit: 15314 Toplam Mesaj: 14