Havya Önerisi
-
Merhabalar,nette araştırım ama burada tecrübelerinizden yararlanmak istedim.Çok çok pahalı profesyonel bir cihaz aramıyorum ufak tefek ev işlerinde bir kaç devreye de lehimi güzelce atabilecek bir cihaz arıyorum.Eski aletten bıktım 5 tl ye almıştım.Pastayı da kaliteli alacağım bu sefer.
Önerilerinizi bekliyorum
Banggood
dx
aliexpres ebay
böyle sitelerde olabilir illa türkiyeden bir site olmayabilir.
Teşekkürler.
-
Weller iyidir. 15W'lik bir modeli işini uzun yıllar görür. Fiyatı ortalama; 50TL civarinda.
-
Çinden daha kalitelisini ve daha fonksiyonlusunu bulamaz mıyız ki ya da ebaydan hocam ?
-
Bime gelen cihaz cok guzel tavsiye edrrim garantiside var daha ucuza bulamassin onu daha iyi bisey ariyorsanda xtronic marka bak
-
bladex38 bunu yazdı
Bime gelen cihaz cok guzel tavsiye edrrim garantiside var daha ucuza bulamassin onu daha iyi bisey ariyorsanda xtronic marka bak
bim yok ki bizim burada :D
senin dediğinin fiyatlarını bulamadım.Hocam nedir fiyatları ?
rapidhacker550 tarafından 24/Kas/14 15:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Konuyu ''Havva Önerisi'' diye okuyan bir tek ben mi varım lan?
-
Weller yada solomon pasta lotfet lehimizde teli ise kumtel alacaksın kalın malzeme lehimlerim dersen weller tabanca havyar almanı tavsiye ederim
-
Birkaç yıl önce Praktiker den 20 lira civarına almıştım. Halen sağlam, gayet de iyi iş görüyor. Bence 5-10 liralık tahta saplı dandik havyalardan almadığın sürece işini görür çoğu.
-
Solomon sl-30 İstasyonlu , ömürlük. ;)
-
Maddox bunu yazdı
Solomon sl-30 İstasyonlu , ömürlük. ;)
336 tl diyo la ...
-
İnanırmısın tahtakaleden 1 tlye aldım, direk fişe takınca çalışıyor, hoparlörü yok ama nedense çok güzel ses çıkartıyor, ısındıkça ısınıyor ısındıkça ısınıyor durmuyor,lehim dokunmadan eriyor gerç, genelde dokunduğumda cazur cuzur oratada lehim felan kalmıyo
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQKnwruE4Ziqug71KN7NI1Enw8EvfPUhUxV1lurUdkqZ9aq08gQpw