Havya Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

bak ucuzada varmış :D

Ebayda Dx de aliexpresste yok mu hocam bunlardan ben bulamadım sen buldun mu acaba buralarda ?

Ucuzdur ya 50 tl 45 tl olsa alacam hemen.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

hacı anahtar kelime soldering station

ama yurtdısında daha pahalıymış bunuda keşfettik 

bazı ürünler gerçekten tr de daha ucuz sd kartlar gibi 

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

gazlı havya al

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

gazlı havya al

farkı ne ? 

avantajları ve dezavantajları ne ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

gazlı havya al

farkı ne ? 

avantajları ve dezavantajları ne ?

hocam böyle olmaz sen eniyi lehim banyosu yaptıran makinalardan al bir tane en kolayı böyle olacak adam evde ufak tefek işler yapıcam demiş neler neler geliyor... 
    benim kendi deneyimlerime göre arkadaşlar bir kısmını zaten yazmış havyanın 
    tahta saplı olmaması lazım 
    ucu değiştirilebilir uç olması lazım (farklı yüzeyler için)
    en az 40w gücünde olması lazım
    bazı kalem havyalarda sekmeli güç seçeneğide var... 
    pasta için; 
    pastalarda yüzde 2 gümüş karışımlı pastalar var ama tuzlu olur fiyatları... 
    ben genelde pastalı lehim kullanırım 
    aldığın lehim teli pastalı değilse ortası delik olmalı pasta daha iyi giriyor (delik zaten o yüzden açılıyor)
    en iyi alaşım olarak yüzde 60 kalay yüzde 40 kurşun diye hatırlıyorum... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

kiziç

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/100w-kalem-havya-lehim-havyasi-teknodepo-133223970

veya

http://www.hepsiburada.com/liste/40-w-havya-class/productDetails.aspx?productId=hrapra40whvy&categoryId=13003177#Gorseller

şu ürünü al eğer yaptığın lehim kaymak gibi olmazsa ve 30 yıl içinde herhangi bir arıza yaparsa herkes şahit parasını ben vereceğim.

11 yıllık tamirci olarak bu iki üründen birini öneriyorum.

lehim deyip geçme. havyan adam gibi olsun lehim yapmak dünyanın en zevkli işi haline geliyor.

değilse lehimi toplayacam dağıtacam diye farkında olmadan birsürü cihazı piç edersin.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/100w-kalem-havya-lehim-havyasi-teknodepo-133223970

veya

http://www.hepsiburada.com/liste/40-w-havya-class/productDetails.aspx?productId=hrapra40whvy&categoryId=13003177#Gorseller

şu ürünü al eğer yaptığın lehim kaymak gibi olmazsa ve 30 yıl içinde herhangi bir arıza yaparsa herkes şahit parasını ben vereceğim.

11 yıllık tamirci olarak bu iki üründen birini öneriyorum.

lehim deyip geçme. havyan adam gibi olsun lehim yapmak dünyanın en zevkli işi haline geliyor.

değilse lehimi toplayacam dağıtacam diye farkında olmadan birsürü cihazı piç edersin.

Hb'de fotoyu göremedim.

hocam 100 watllıkta fazla uzun değil mi yahu :D tepeden tutacaz elimiz titreşecek.

40 watlık iyi gibi 60 lığı olsa daha da iyi olur gibi.

Ucuz istasyon var mıdır sizce?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

şu an bimde var einhel markal alman malı çok güzel bişe 10 saniye basılı tutarsan odayı bile ısıtıyo :)

enjoy i'm vaccinated
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Fatih bunu yazdı

şu an bimde var einhel markal alman malı çok güzel bişe 10 saniye basılı tutarsan odayı bile ısıtıyo :)

kaça aldın nereden aldın ? istasyonlu mu ? 

foto atabilir misin?

Toplam Hit: 3241 Toplam Mesaj: 34