Havya Önerisi
-
DestinatioN bunu yazdı
bak ucuzada varmış :D
Ebayda Dx de aliexpresste yok mu hocam bunlardan ben bulamadım sen buldun mu acaba buralarda ?
Ucuzdur ya 50 tl 45 tl olsa alacam hemen.
-
hacı anahtar kelime soldering station
ama yurtdısında daha pahalıymış bunuda keşfettik
bazı ürünler gerçekten tr de daha ucuz sd kartlar gibi
-
gazlı havya al
-
kaygusuz bunu yazdı
gazlı havya al
farkı ne ?
avantajları ve dezavantajları ne ?
-
rapidhacker550 bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
gazlı havya al
farkı ne ?
avantajları ve dezavantajları ne ?
hocam böyle olmaz sen eniyi lehim banyosu yaptıran makinalardan al bir tane en kolayı böyle olacak adam evde ufak tefek işler yapıcam demiş neler neler geliyor...
benim kendi deneyimlerime göre arkadaşlar bir kısmını zaten yazmış havyanın
tahta saplı olmaması lazım
ucu değiştirilebilir uç olması lazım (farklı yüzeyler için)
en az 40w gücünde olması lazım
bazı kalem havyalarda sekmeli güç seçeneğide var...
pasta için;
pastalarda yüzde 2 gümüş karışımlı pastalar var ama tuzlu olur fiyatları...
ben genelde pastalı lehim kullanırım
aldığın lehim teli pastalı değilse ortası delik olmalı pasta daha iyi giriyor (delik zaten o yüzden açılıyor)
en iyi alaşım olarak yüzde 60 kalay yüzde 40 kurşun diye hatırlıyorum... -
kiziç
-
http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/100w-kalem-havya-lehim-havyasi-teknodepo-133223970
veya
şu ürünü al eğer yaptığın lehim kaymak gibi olmazsa ve 30 yıl içinde herhangi bir arıza yaparsa herkes şahit parasını ben vereceğim.
11 yıllık tamirci olarak bu iki üründen birini öneriyorum.
lehim deyip geçme. havyan adam gibi olsun lehim yapmak dünyanın en zevkli işi haline geliyor.
değilse lehimi toplayacam dağıtacam diye farkında olmadan birsürü cihazı piç edersin.
-
zalimadam bunu yazdı
http://urun.gittigidiyor.com/yapi-market-tamirat/100w-kalem-havya-lehim-havyasi-teknodepo-133223970
veya
şu ürünü al eğer yaptığın lehim kaymak gibi olmazsa ve 30 yıl içinde herhangi bir arıza yaparsa herkes şahit parasını ben vereceğim.
11 yıllık tamirci olarak bu iki üründen birini öneriyorum.
lehim deyip geçme. havyan adam gibi olsun lehim yapmak dünyanın en zevkli işi haline geliyor.
değilse lehimi toplayacam dağıtacam diye farkında olmadan birsürü cihazı piç edersin.
Hb'de fotoyu göremedim.
hocam 100 watllıkta fazla uzun değil mi yahu :D tepeden tutacaz elimiz titreşecek.
40 watlık iyi gibi 60 lığı olsa daha da iyi olur gibi.
Ucuz istasyon var mıdır sizce?
-
şu an bimde var einhel markal alman malı çok güzel bişe 10 saniye basılı tutarsan odayı bile ısıtıyo :)
-
Fatih bunu yazdı
şu an bimde var einhel markal alman malı çok güzel bişe 10 saniye basılı tutarsan odayı bile ısıtıyo :)
kaça aldın nereden aldın ? istasyonlu mu ?
foto atabilir misin?