Hayal Gücüm Ve Kalemim Kuvvetli Yazarak Nasıl Para Kazanabilirim?
-
bu ülkenin çoğu kızı gerizekalı falan değil birader sadece faturalarını ödeyebilmek için çalışan büyük bi kesim var zikmişim eğitimini etüdünü bokunu püsürünü ben aç karnımı doyurmaya bakarım kafasıyla hareket ettikleri için çocuklarının aldığı alacağı veya verebilecekleri bi eğitim/kültür yok tek eğlenceleri düğünlere gidip o zikimsonik müziğin altında saçma sapan oyun hareketleriyle biz eğleniyoruz havası vermeye çalışan veya eğlence anlayışları bu olan insanlar çoğunlukta aşağılamak için söylemiyorum yemin ediyorum içim acıyo şunları düşündükçe
en az iki jenerarasyon sonra belki idare eder bi seviyeye gelebilicez
arkadaşın konusuna gelince bi fikrim yok kardeşim
< id="__chango" ="text/">// -
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------bu ülkenin çoğu kızı gerizekalı falan değil birader sadece faturalarını ödeyebilmek için çalışan büyük bi kesim var zikmişim eğitimini etüdünü bokunu püsürünü ben aç karnımı doyurmaya bakarım kafasıyla hareket ettikleri için çocuklarının aldığı alacağı veya verebilecekleri bi eğitim/kültür yok tek eğlenceleri düğünlere gidip o zikimsonik müziğin altında saçma sapan oyun hareketleriyle biz eğleniyoruz havası vermeye çalışan veya eğlence anlayışları bu olan insanlar çoğunlukta aşağılamak için söylemiyorum yemin ediyorum içim acıyo şunları düşündükçe
en az iki jenerarasyon sonra belki idare eder bi seviyeye gelebilicez
arkadaşın konusuna gelince bi fikrim yok kardeşim
< id="__chango" ="text/">//
-----------------------------bende üzülüyom onlaraya :)
-
Kazanamazsın yani daha doğrusu bu duruma güvenip yaşayamazsın yazmayı daha çok bir hobi olarak yap ama sakın vazgeçme ama geçim kaynağın başka bir iş olsun eğer cidden iyiysen bir gün mutlaka, yok değilsen aç kalma ben iyi yazarım diye. Hem burası türkiye belki senden çok daha kötü yazanlar ünlü olacak ama sen bir türlü tutunamayacaksın o yüzden sağlam bir işin olsun ama bu becerinede devam et derim ben tavsiye yani ;)
-
R3D bunu yazdı:
-----------------------------Kazanamazsın yani daha doğrusu bu duruma güvenip yaşayamazsın yazmayı daha çok bir hobi olarak yap ama sakın vazgeçme ama geçim kaynağın başka bir iş olsun eğer cidden iyiysen bir gün mutlaka, yok değilsen aç kalma ben iyi yazarım diye. Hem burası türkiye belki senden çok daha kötü yazanlar ünlü olacak ama sen bir türlü tutunamayacaksın o yüzden sağlam bir işin olsun ama bu becerinede devam et derim ben tavsiye yani ;)
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 20:34'da SeyhSamil tarafından düzenlendi.
----------------------------- -
Dostum sen yazmaktan para kazanmayı düşünerek aklının gidebileceği en uzak diyarlara gitmiş, hayal gücünün ne derece geniş olduğunu bize ispat etmişsin. Yazmak, içini dökmektir. Kendinle para kazanırsan, fahişeden ne farkın kalır ?
Eğer milyonlarca kitap okuyup heves ettiysen yol senin. Şahsen ben hangi yazardan türediğini daha çok merak ediyorum. Hayatımın 21 senesinde toplam 5 - 6 kitap okudum. Ancak toplasanız 2 kitap yazacak kadar karalamışlığım vardır. Ben en azından yazıklarımın ''beni'' içerdiğini bildiğim için para karşılığı satmayı kendime yediremiyorum.
Ben bu hayatta en çok gizemli olmanın ardından son gücümle ittiririm. Benim bildiğim 4 senedir yazıyorum. Kafamda da 4 - 5 tane yazılmaya hazır kitap var. Bir gün yazacağım ve öyle matbaa yüzü görmemiş taslaklarını insanların bulamayacağı yerlere saklayacağım.
Son olarak;
- Tüccar : Efendim bu elmaslar çok değerlidir ve şehrin tüm mücevher ustalarının elinden geçmiştir.
- Düşes : Ona aldanırsan fahişeler de değerlidir...
-
NaZi_ bunu yazdı:
-----------------------------Dostum sen yazmaktan para kazanmayı düşünerek aklının gidebileceği en uzak diyarlara gitmiş, hayal gücünün ne derece geniş olduğunu bize ispat etmişsin. Yazmak, içini dökmektir. Kendinle para kazanırsan, fahişeden ne farkın kalır ?
Eğer milyonlarca kitap okuyup heves ettiysen yol senin. Şahsen ben hangi yazardan türediğini daha çok merak ediyorum. Hayatımın 21 senesinde toplam 5 - 6 kitap okudum. Ancak toplasanız 2 kitap yazacak kadar karalamışlığım vardır. Ben en azından yazıklarımın ''beni'' içerdiğini bildiğim için para karşılığı satmayı kendime yediremiyorum.
Ben bu hayatta en çok gizemli olmanın ardından son gücümle ittiririm. Benim bildiğim 4 senedir yazıyorum. Kafamda da 4 - 5 tane yazılmaya hazır kitap var. Bir gün yazacağım ve öyle matbaa yüzü görmemiş taslaklarını insanların bulamayacağı yerlere saklayacağım.
Son olarak;
- Tüccar : Efendim bu elmaslar çok değerlidir ve şehrin tüm mücevher ustalarının elinden geçmiştir.
- Düşes : Ona aldanırsan fahişeler de değerlidir...
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 20:34'da SeyhSamil tarafından düzenlendi.
----------------------------- -
Firmalara ve ufak çapta reklam ajanslarına basın bülteni yazma teklifi ile git. Mesela ürünleri gazetede bir haber gibi tanıtan yazılar yaz, mesela ürünlerin reklam yazılarını yaz.
Roman işinden kolay kolay para kazanamayacağını tahmin ediyorsundur. Fakat ingilizcen varsa sinema scripti yazmayı deneyebilirsin. sakın roman olayına girme eline kalemi alan roman yazıyor.
Bunun yanında popüler dizilerin senaryolarını yazan birkaç ismin bölüm başına 40 milyara yakın para kaldırdığını duymuştum. Tabi bunları yazmak normal kitap yazmaktan biraz daha detaylı tasfir istiyor (tasvir mi yazılıyordu lan o)
Eğer kafana koyduysan kitap bastırmanın sana önemli bir maliyeti olacağını düşünmüyorum. Fakat kitaba romana vs yoğunlaşma bence.
Bu arada Ipadde richard dawkinsin kitabını indirdim 13$ verdim. hem bir kitap hemde cok guzel animasyonlar, oyunlar fln var kitaptaki konularla ilgili çok ilginc interaktif bir kitap. İngilizcen varsa o tarz bir kitap yazabilirsin bence IPade özel bişey. (Türkler para vermiordur türkce yapma)
-
Bir tane de son zamanlarda okuduğum en çok hoşıuma giden kitabı paylaşmak istiyorum mutlaka okuyun. Entel olduğumu her ortamda söylemeyi sevmiyorum çok kitap okuduğumu falan fakat bu bir başyapıt.
bu da Trailer'ı
http://www.youtube.com/watch?v=TYYQW_uCdzM
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 20:54'da HolyOne tarafından düzenlendi. -
hocam kalemim kuvvetli değil ama hayalgücümün iyi olduğu söylenir ben senin yerinde olsam alırım bir dünya haritası kafama göre tekrar çizerim sınırları bazı bölgeler hasarlı öblye bazıları terk edilmiş bazılarına paylaşılamayacak kadr zengin araziler ilan ederim hikayenin nasıl başlayacağını buldum bir öğrenci coğrafya dersinde X bölgesini işliyorlar orada çok zengin mavi kristalimsi bir maden var fakat çok tehlikeli çevresindei 10.000 km2 lik lani yaşanmaycak hale getirmiş insanalr orayaenrji sanrtalleri kurmuş enerji üretiyorlar tüm dünya onu kullanıyor sonra ilerle bir yerde savaş çıkartıırım adam akıllı kapışırlar bence güzel olur
-
Holyone konu hakkındaki görüşlerinizi okudum ve kısa bir yorum iliştirmek istiyorum;
Zamanın bizi getirdiği yere göre bahsettiğiniz olay çağa ayak uydurmanın tam olarak karşılığı. Haklısınız. Artık eline kalem alıp, derinlemesine hayatlar yaratıp, insanları boğmak moda değil. Moda olan şey teknolojikleştirilmiş ve renklendirilmiş kolay edinilen bilgi. Hatta sudan ucuz.
Teknoloji başlığı altında toplanacak birçok konu ile iç içesiniz ve sizce de insanların robotlaştığı bir Dünya'da robot üretmeye çalışmak saçma değil mi ? Belki de ilan edilecek ilk insansı robot, bir gönüllünün eklentilenmiş hali olur ?
Artık çocukların pamuk şekerle mutlu olamadığı günlerimize lanet ettiğim yok. Sadece merakımdan soruyorum...