Hayal Gücüm Ve Kalemim Kuvvetli Yazarak Nasıl Para Kazanabilirim?
-
S.a başlıktada söylediğim gibi sorum açık hayal gücüme ve yazarlık kabiliyetime çok güveniyorum ama bu işten para kazanmak istiyorum yol gösterebilecek dostlar varsa yardım istyrm.
-
vampirli kumpirli yapış yapış aşklı edebiyatla uzaktan yakından alakası olmayan fakir edebiyatı kafasında sadece eciş bücüş tatlı şirin sözcüklerle azcık da fantastik çizgilerle bir şeyler yaz. bu ülkenin özellikle "çoğu" kız okuru gerizekalı. Mutlaka alır okurlar. Ha, biraz da ajite katacaksın içine ihtiras falan olacak.
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 13:05'da Ephesus tarafından düzenlendi.
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 13:06'da Ephesus tarafından düzenlendi. -
yaz bi roman, güzelde bi kapak, etkileyici bide isim içeriği çokta önemli değil
ergen gençler ve roman alırken ismine ve kapağına bakan bi millet olarak köşe olman an meselesi -
Sermaye lazım hacı kitap bastırmak para istiyor
-
sen romanı yaz önce müridim sonrasında kitabını basım evleri severse sana yardımcı oluyorlar. denemeye değer eğer gerçekten hayal gücün o kadar kuvvetliyse
-
belli bir konuyu ele al hocam cok satan kitaplari arastir mesela satrancin esaslari cok satiyor sende siir kitabi yazip satilsin diye bekleyecegine herkesin merak ettigi konularda satin alacagi bir seyleri yaz ki kar edesin bir de editorluk yapabilirsin bi de gozu gormeyenler icin brailleye cevrilmesi gerekenler var basim evlerine git oralarda benim Turkcem cok iyi editorluk yapabilirim diye baslayacaksin sonra kendi yazdiklarini bastirip satman lazim para kazanacak tek yol bu ha bi de bole yerler var ama garantilimi bilemicem http://www.webmastersitesi.com/internetten-para-kazan/91267-internetten-yazarlik-yap-para-kazan.htm
-
önce küçükden başla kendini bi göster sonra büyüklere yükselirsin.
Yani: önce hikaye felan yaz gazetelere gönder. illaki bi yorum yapıp geri dönerler. ya da yazarlara felan. sonra beğenilen hikayelerin etrafını genişleterek roman a çevir. bu işlerle ilgileniyorsan zaten direk roman yazmaya başlamanın ne denli zor olduğunu biliyorsundur..
-
romanlar vs artık parar etmiyor edenlşerde çok büyük ünlü yazarlar bense sen gündemi takip et ona uygun çok sağlam bir kitap çıkar örneğin şuan kanuninin cinsel hayatı diye bir kitap çıkarsan yok satarsın o derece
-
once tum klasikleri oku. yepyeni ufuklar acilacak ve isin mutfaginda neler dondugu hakkinda az cok fikir sahibi olacaksin.
-
1.Dergileri takip edebilirsin. özellikle aylık dergiler oralara öncelikle yazılarını gönder.yazın chk edildikten sonra telif ucreti ödenirbelli bir süre sonra sana ait bir köşen olabilir.
2.internet gazeteleri özellikle buralar makale tarzında yazıları kabul ederler. seni yazarları olarak kabul edebilirler.
3 .dergi ,gazetelerin makale veya deneme ,hikaye, vs yarışmalar düzenleniyor bunlara katılabilirsin...
4. yerel gazeteler ile görüş onlar boş sayfalarını doldurmayı severler.
5 .fen ve matematik en azından biyoloji çalış. bu diyalektik açısından çok önemlidir.
karikatür de sana para kazandırabilir. hayal gucu yani.
-
Aklımda çok fena tutacağını düşündüğüm bir çizgi roman projem var, uygun bir anda başlayacağım
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 17:30'da GusFring tarafından düzenlendi.