folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayalinizi Satmayın ...

Hayalinizi Satmayın ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

İyi geldi bu gece gece , Sırf ömrüm uykuda geçiyo diye fazla uyumam, bi kere daha gelmiycem mantığıyla yaşıyıp içimden
    ne geliyosa yaparım hayat böyle daha güzel.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cappuccino
    cappuccino's avatar
    Erkek

ne diyonuz olum siz

demir alsam dünyadan bana karışan mı var ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UnutkanKronik
    kronik
    kronik's avatar
    Erkek

Hayaller kişiliği belirler.

Tanrı bizim yanımızdaysa, onların yanındaki kim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    facebookun markın hayali değildi ki :) the social network izle.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Kimse kusura bakmasın bende fabrikatör cocugu değilim ama hayallerim var.Hayal kurmak için Milanoda sosyetenin oğlu olarak yada Silikon Vadisinde holding sahibi olarak doğmak gerektiğini düşünen kişiler sadece zavallı,mal,loser kişilerdir.Sen böyle düşünüyorsan sende aynen böylesin. Türkiyede hayal kurulmaz diyen adamlara zaten yorum yapmıcam bile.Madem eziksiniz,losersiniz o zaman susun gölge etmeyinde yaşama sevinci olanlarında hevesini kaçırmayın.Madem hayaliniz yok gidin köprüden atlayın boş yaşayıp oksijen israfı yapmayın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

hababam ahmet detected.

"evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz

or somethink like that.....

• hayırdır küçük enişte niye delirdin böyle? yoksa hayallerden başka tutunacak dalın yok mu:)

u235 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kimse kusura bakmasın bende fabrikatör cocugu değilim ama hayallerim var.Hayal kurmak için Milanoda sosyetenin oğlu olarak yada Silikon Vadisinde holding sahibi olarak doğmak gerektiğini düşünen kişiler sadece zavallı,mal,loser kişilerdir.Sen böyle düşünüyorsan sende aynen böylesin. Türkiyede hayal kurulmaz diyen adamlara zaten yorum yapmıcam bile.Madem eziksiniz,losersiniz o zaman susun gölge etmeyinde yaşama sevinci olanlarında hevesini kaçırmayın.Madem hayaliniz yok gidin köprüden atlayın boş yaşayıp oksijen israfı yapmayın.
    -----------------------------

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek

hayali icin calısıp da başaramayan görmedim bn hiç.. zaten cok mucizevi  bişi değil .

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Namık kemal ne demiş hayalle yaşayanın .....

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

mark zikenberg kimmiş ne alaka dicektim facebook'u kuranmış.

benım bir hayalım yok artık, birşey beklemiyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wagman
    wagman's avatar
    Erkek

Zaten ömrümüzün 20 yılı okuyarak gecio hayallerin peşinden gidicek zaman mi var mq :)

Toplam Hit: 4592 Toplam Mesaj: 39