Hayalinizi Satmayın ...
-
wagman bunu yazdı:
-----------------------------
Zaten ömrümüzün 20 yılı okuyarak gecio hayallerin peşinden gidicek zaman mi var mq :)
-----------------------------doğru söze ne denir?? fakat arkadaşada katılıyorum hayallerini insan hiçbirzaman yitirmemeli fakat başka bir arkadaşında kurduğu gibi fiftycentin klibindeki hatunları hayal edip hiçbir zaman kavuşamayacağı hayaller kurmamalı gerçekçi olmalı hedefi olmalı ama herşeyden de önemlisi vede öncelikli olarak kendisine ait olmalı kendisini yansıtmalı tamamlamalı...
-
Mark Zuckenberg fikir hırsızıdır..Hakkında dava açılmış ve zaten dava sonucu suçluda bulunmuştur.. facebook'un kurucusu da sadece kendisi değildir.. Sosyal Network filmini izledim orda gördüklerim ...
Ve konuya gelince artık herşey için çok ama çok geç...
-
Triumph bunu yazdı:
hababam ahmet detected.
"evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz"
or somethink like that.....
- hayırdır küçük enişte niye delirdin böyle? yoksa hayallerden başka tutunacak dalın yok mu:)
u235 bunu yazdı:
Kimse kusura bakmasın bende fabrikatör cocugu değilim ama hayallerim var.Hayal kurmak için Milanoda sosyetenin oğlu olarak yada Silikon Vadisinde holding sahibi olarak doğmak gerektiğini düşünen kişiler sadece zavallı,mal,loser kişilerdir.Sen böyle düşünüyorsan sende aynen böylesin. Türkiyede hayal kurulmaz diyen adamlara zaten yorum yapmıcam bile.Madem eziksiniz,losersiniz o zaman susun gölge etmeyinde yaşama sevinci olanlarında hevesini kaçırmayın.Madem hayaliniz yok gidin köprüden atlayın boş yaşayıp oksijen israfı yapmayın.
-----------------------------bir an atara geldim :D
-
Şimdiye kadar kaç kişi hayelleri için 1 adım attı :D
-
inception bunu yazdı:
Şimdiye kadar kaç kişi hayelleri için 1 adım attı :D
-----------------------------ayağını kırıyorlar zaten sen doğarken ki adım falan atama. Yalan o başarı öyküleri, valla.
-
benim bir hayalim var:bir hayalimin olması :|
-
hayalim düzgün bir işe girip hayatımı düzene sokmak bundan bişey olmaz diye bakanların ağzını kapatmak ama gel görki kendime dair olan umudumu kaybediyorum her geçen gün bazen aklıma geliyo herşeyden vazgeç kaybol git şu işe yaramaz dünyadan diye ama...
-
scuderia bunu yazdı:
-----------------------------hayalim düzgün bir işe girip hayatımı düzene sokmak bundan bişey olmaz diye bakanların ağzını kapatmak ama gel görki kendime dair olan umudumu kaybediyorum her geçen gün bazen aklıma geliyo herşeyden vazgeç kaybol git şu işe yaramaz dünyadan diye ama...
al bendende okadar amk -
hayatla ilgili tek bir şey. lanet olsun.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------hayalperest kelimsini dahi menfi nlamda kullanan, hayalciliği şaşkınlıkla eşdeğer gören bir toplumun evlatlarıyız.
-----------------------------güzel anlatım tebrikler