folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayalinizi Satmayın ...

Hayalinizi Satmayın ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MGT
    MGT's avatar
    Erkek

wagman bunu yazdı:
    -----------------------------

Zaten ömrümüzün 20 yılı okuyarak gecio hayallerin peşinden gidicek zaman mi var mq :)

doğru söze ne denir?? fakat arkadaşada katılıyorum hayallerini insan hiçbirzaman yitirmemeli fakat başka bir arkadaşında kurduğu gibi fiftycentin klibindeki hatunları hayal edip hiçbir zaman kavuşamayacağı hayaller kurmamalı gerçekçi olmalı hedefi olmalı ama herşeyden de önemlisi vede öncelikli olarak kendisine ait olmalı kendisini yansıtmalı tamamlamalı...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mark Zuckenberg fikir hırsızıdır..Hakkında dava açılmış ve zaten dava sonucu suçluda bulunmuştur.. facebook'un kurucusu da sadece kendisi değildir.. Sosyal Network filmini izledim orda gördüklerim ...

Ve konuya gelince artık herşey için çok ama çok geç...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

hababam ahmet detected.

"evet sana sana sana hepinize be... rezil iğrenç yaratıklar.. hiç mi insanlık yok sizde ha? nedir bunlar ha nedir? nasıl yollarsınız bu pislikleri o tertemiz insanlara.. onlar kitap istiyor, kalem istiyor, okul istiyor okumak istiyor.. onlara yardım elinizi uzatacağınıza birde utanmadan, sıkılmadan alay ediyor küçük görüyorsunuz.. aslında alay edilecek küçük görülecek birileri varsa o da sizlersiniz.. hiç bir işe yaramayan asalak gibi yaşayan sizler.. utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz

or somethink like that.....

• hayırdır küçük enişte niye delirdin böyle? yoksa hayallerden başka tutunacak dalın yok mu:)

u235 bunu yazdı:
    Kimse kusura bakmasın bende fabrikatör cocugu değilim ama hayallerim var.Hayal kurmak için Milanoda sosyetenin oğlu olarak yada Silikon Vadisinde holding sahibi olarak doğmak gerektiğini düşünen kişiler sadece zavallı,mal,loser kişilerdir.Sen böyle düşünüyorsan sende aynen böylesin. Türkiyede hayal kurulmaz diyen adamlara zaten yorum yapmıcam bile.Madem eziksiniz,losersiniz o zaman susun gölge etmeyinde yaşama sevinci olanlarında hevesini kaçırmayın.Madem hayaliniz yok gidin köprüden atlayın boş yaşayıp oksijen israfı yapmayın.

bir an atara geldim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Şimdiye kadar kaç kişi hayelleri için 1 adım attı :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

inception bunu yazdı:

Şimdiye kadar kaç kişi hayelleri için 1 adım attı :D

ayağını kırıyorlar zaten sen doğarken ki adım falan atama. Yalan o başarı öyküleri, valla.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    benim bir hayalim var:bir hayalimin olması :|

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

hayalim düzgün bir işe girip hayatımı düzene sokmak bundan bişey olmaz diye bakanların ağzını kapatmak ama gel görki kendime dair olan umudumu kaybediyorum her geçen gün bazen aklıma geliyo herşeyden vazgeç kaybol git şu işe yaramaz dünyadan diye ama...

l enfer c est les autres Sartre ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    scuderia bunu yazdı:

hayalim düzgün bir işe girip hayatımı düzene sokmak bundan bişey olmaz diye bakanların ağzını kapatmak ama gel görki kendime dair olan umudumu kaybediyorum her geçen gün bazen aklıma geliyo herşeyden vazgeç kaybol git şu işe yaramaz dünyadan diye ama...

al bendende okadar amk

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

hayatla ilgili tek bir şey. lanet olsun.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

hayalperest kelimsini dahi menfi nlamda kullanan, hayalciliği şaşkınlıkla eşdeğer gören bir toplumun evlatlarıyız. 

güzel anlatım tebrikler

Toplam Hit: 4599 Toplam Mesaj: 39