Hayallerim Yıkıldı
-
dün istanbuldaydım haramıdere sanayı sitesinde baycan firmasında,elimde bir proje vardı yenı bir şeker çesidi onlara satmayı dusunuyodm neyse gıttım gorusmeye arge muduryle konusuyoz , ben zannetimki ben projemı anlatcam onlarda hemen gel muhavele yapalım al sana su kadar para zannetım ama degilmiş , kadın bana daha once dısardan proje almadıklarını ayrıca bu tur olayların zaman aldıgını once muhasebe sonra pazar arstırması falan fılan ... konustuk bir ara celallendim kadın bana sesini alcalt dedi :) neyse sonuc dediki belli olmaz 3-6-9-12 ay içinde bir bakmıssın sana telefon etmısız ... beklıcez bakalım zengin olma hayalleri baska bahara kaldı :)
-
oah abe oha. yani elince proje hemen ok diyecekler beklemek lazım da . kötü yapmışlar yavvv :D
-
yok bende kendi dötüme guvenmesem yani projeme guvenmesem gıtmezdım projem unının bırınde 1.lik aldı o yuzden gittik yoksa isim olmaz 4000 ytl odul almıstım belki daha fazlasını alırız zannettık bakalım daha sırada gıtmedım kent , eti , mabel ooo bir cok sirket var :) onlarıda deneyelım
-
güveniyosan sağlam bişeyse noterın yolunu tut bence
-
hocam nasıl şeker bu.Özelliğine ?
-
e-toLqa bunu yazdı:
-----------------------------
güveniyosan sağlam bişeyse noterın yolunu tut bence
-----------------------------patent alabilirimde hem bir cok para hemde benı asan mevxuatlar var hazırlamam gerekn belgeler var , ama elimde söyle kanıtlar ,
1. dogan haber ajansı benle roportaj yaptı bu proje hakkında
2. internte resimlerim projem adım soyadım her bok yazıyor
3. kocaeli sanayı odası bana odulumu verdi onla cakılmıs resımler
4. resmi yayın olrak odul aldıgım unının kıtabında yayınlandı ayrıca sırketlere mesaj atarken butun kayıtlara tutuldu
:) yanı dotu saglama aldım :)
-
ArkiYaN bunu yazdı:
hocam nasıl şeker bu.Özelliğine ?
----------------------------projenın ismi "pekmez şekeri" bu pekmezin kristallendırılerek camsı hale gelmiş şekli sanki olips yada stars şeker gibi. ama tek fark tamamen pekmezden olması
böle bir projeydi 6 sayfalık bır sunun hazırlamıstım :D
-
anladım Tahin , Pekmez yala yala bitmez hesabı :).güzel düşünce tbrkler
-
ama şöle b,r durum var ben makıne muhte okuyom şekercılıkten zerre anlamıyom bende sadece iş fikri var zaten ödül aldıgım yarısamda iş fikriydi yani bizim mucit tarzı degil ben fikir üretiriim her konuda ilginc fikir üretibilirm
-
Sen çok film izlemişsin gözüm, öyle elinde bir proje var diye hemen isteklerin gerçekleşmez. Tabiki bekleyeceksin. Sen sadece proje bakımından bakıyorsun, oysa şirket ona baya bir sermaya yatıracak, önce biraz araştırma yapmaları gerekiyor. Ama söylediğin kadar iyi ise başka yerlerede git, mutlaka sonuç alırsın.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Sen çok film izlemişsin gözüm, öyle elinde bir proje var diye hemen isteklerin gerçekleşmez. Tabiki bekleyeceksin. Sen sadece proje bakımından bakıyorsun, oysa şirket ona baya bir sermaya yatıracak, önce biraz araştırma yapmaları gerekiyor. Ama söylediğin kadar iyi ise başka yerlerede git, mutlaka sonuç alırsın.
-----------------------------zaten bu olaydan cıkardıgın ders oydu ben bayagı emındım projeyı verıp para alıcaktım ama cok pis ters kose oldum kadın aban anlattı olyaların ıc yuzunu hak verdım sonra kadına ama herkes gaz verdı gıt olum sat projenı al paraları dıye bende gaza geldim :D