Hayatı Nasıl Tanımlarsınız?
-
Hayat bir tesbih gidibidir. Bazen cekersin, bazen de sallarsin !
-
Hayat dengedir.Hak ettiğini bi şekilde görürsün hayattan.İlk sana denge üzerinde durmayı öğretir, ondan sonra ki tek amacı ise o dengeyi bozup seni yıkmaktır.Dengenin bozulmaması sana bağlıdır.
Ben ayaktayım ya siz ?
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
-----------------------------
Hayat dengedir.Hak ettiğini bi şekilde görürsün hayattan.İlk sana denge üzerinde durmayı öğretir, ondan sonra ki tek amacı ise o dengeyi bozup seni yıkmaktır.Dengenin bozulmaması sana bağlıdır.
Ben ayaktayım ya siz ?
-----------------------------Bu a.k hayatı bana hiç denge üzerinde durmayı öğretmedi ki ayakta olalım. Kendi kendime denge kurmayı öğrenmeye çalıştıkça yıktı beni.
-
mortyr bunu yazdı:
Hayata sokam :)
-----------------------------tahribatta senin gibiler yüzünden felsefe yapılamıyo aq:D
-
Reberals bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
Hayata sokam :)
-----------------------------tahribatta senin gibiler yüzünden felsefe yapılamıyo aq:D
-----------------------------öyle deme onun felsefeside o :)
-
Hayat bir liman, bense bir gemi..
-
ezan ile namaz arasındaki vakittir. doğduğunda kulağına ezan okunur öldüğündede namazın kılınır.
-
hayat insanın kendine yakışanı giyinmesidir :p
-
DarkSkull bunu yazdı:
PathfindeR00 bunu yazdı:
Ben ayaktayım ya siz ?
-----------------------------Bu a.k hayatı bana hiç denge üzerinde durmayı öğretmedi ki ayakta olalım. Kendi kendime denge kurmayı öğrenmeye çalıştıkça yıktı beni.
-----------------------------Çok uzun zaman önce öğretti daha bebekken yürü diye, sonrada konuşmayı öğretti dengeyi bozayım diye.
-
Hayat İki Hece
Hayat Bazen Tatlıdır.