folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Hayatı Nasıl Tanımlarsınız?

Hayatı Nasıl Tanımlarsınız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreamth
    dreamth's avatar
    Erkek
    Mini Anket
    Hayat?
    Anlamsız
    50%
    Anlamlı
    50%
    Toplam oy: 467

Eski Anketler

müritlerin yarısının anlamlı, yarısının anlamsız bulduğu, çok anlamlı sonuç vermiş bir ankete konu olan kelime. demek ki hayat herkese eşit davranmamış ama genel olarak topluma eşit davranmış. Bir denge söz konusu.  Buradan da anlaşılacağı gibi hayat bir muammadır.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Hayat etrafımızı çevreleyen yaramaz bir çocuktur. Bu boktan yuvarlakta gözlerinizi açtığınız andan itibaren, uçurum kenarlarına yaklaştığınız her an yanınızda biter. Her uçurum kenarında, hayat dersiniz. Ne garip. Dövüşmek için, tanımalısın. Mücadele etmeden hayattan yakınmak, sonuna kadar açılmış gözlerinizle alacakaranlığa doğru yürümek gibidir. Hayatın size komploları vardır. Enfes hayatını yaşayan, mutlu bir adamsınız. Enfes hayatınız, bir logar kapağının iki santimetrelik yükseltisi ile mahfoluyor. Takılıp savrulduğunuz asfaltta, beş yıldızlı güvenlik testini başarıyla geçmiş olan sedan tarafından katlediliyorsunuz. Arabayı hayat sürüyor. Kabullenmek tek silahınızdır. Ve umursamamak. İşte o yüzden, her an ölecekmişsiniz gibi yaşamak, yaramaz çocuğun kulağından bükmek gibidir.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

hayat boktan ama grafikleri güzel...

neyse ne laannn....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

inanç

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

1 sıkıntı, 1 huzur, 1 sıkıntı, 1 huzur.

All I need is a possibility.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

Hayat; kimine göre, seksten ve içkiden ibaret olup, kimine göre değildir(B.A)

Bana göre hayat; babamın uçkur sevdasına anamla birlikte beni meydana getirdiği ve benim sanki bu oluşumu %100 kabul etmem şartmış gibi, üzerime bi ton sorumluluk yığdığı ve bunları yapmamın beklendiği 70 yıllık bir süreçtir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MelancholiTr
    MelancholiTr's avatar
    Erkek

doğumdan ölüme kadar olan bölgenin hesabını yapan bi integral gibidir

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakultesi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chnayzt
    chnayzt's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

Hayat anlayabilene çok anlamlıdır.

-----------------------------

Seni Sevmeden Önce Anlamak İsterim Seni Bulmadan Önce Aramak İsterim Seni Bir Ömür Boyu Bitirmek Değilde Sana Her An Yeniden Başlamak İsterim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

eskilerden ir2'nin bi lafı vardı; "Hayat boktan ama grafikleri falan güzel."

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek
    3 gün. Doğum , gelişim , ölüm ..
Toplam Hit: 9973 Toplam Mesaj: 75