Hayatı Nasıl Tanımlarsınız?
-
Mini Anket
Hayat?
Anlamsız
50%
Anlamlı
50%
Toplam oy: 467Eski Anketler
müritlerin yarısının anlamlı, yarısının anlamsız bulduğu, çok anlamlı sonuç vermiş bir ankete konu olan kelime. demek ki hayat herkese eşit davranmamış ama genel olarak topluma eşit davranmış. Bir denge söz konusu. Buradan da anlaşılacağı gibi hayat bir muammadır.
-
Hayat etrafımızı çevreleyen yaramaz bir çocuktur. Bu boktan yuvarlakta gözlerinizi açtığınız andan itibaren, uçurum kenarlarına yaklaştığınız her an yanınızda biter. Her uçurum kenarında, hayat dersiniz. Ne garip. Dövüşmek için, tanımalısın. Mücadele etmeden hayattan yakınmak, sonuna kadar açılmış gözlerinizle alacakaranlığa doğru yürümek gibidir. Hayatın size komploları vardır. Enfes hayatını yaşayan, mutlu bir adamsınız. Enfes hayatınız, bir logar kapağının iki santimetrelik yükseltisi ile mahfoluyor. Takılıp savrulduğunuz asfaltta, beş yıldızlı güvenlik testini başarıyla geçmiş olan sedan tarafından katlediliyorsunuz. Arabayı hayat sürüyor. Kabullenmek tek silahınızdır. Ve umursamamak. İşte o yüzden, her an ölecekmişsiniz gibi yaşamak, yaramaz çocuğun kulağından bükmek gibidir.
-
hayat boktan ama grafikleri güzel...
-
inanç
-
1 sıkıntı, 1 huzur, 1 sıkıntı, 1 huzur.
-
Hayat; kimine göre, seksten ve içkiden ibaret olup, kimine göre değildir(B.A)
Bana göre hayat; babamın uçkur sevdasına anamla birlikte beni meydana getirdiği ve benim sanki bu oluşumu %100 kabul etmem şartmış gibi, üzerime bi ton sorumluluk yığdığı ve bunları yapmamın beklendiği 70 yıllık bir süreçtir.
-
doğumdan ölüme kadar olan bölgenin hesabını yapan bi integral gibidir
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
Hayat anlayabilene çok anlamlıdır.
----------------------------- -
eskilerden ir2'nin bi lafı vardı; "Hayat boktan ama grafikleri falan güzel."
-
3 gün. Doğum , gelişim , ölüm ..