Hayatı Zindan Edip,Uyandıran App
-
Konuyu takip edeceğim uzun zamandır bir alarm projesi yapma fikrim de var, iOS uygulama geliştiriyorum bu arada.
Şu an üzerinde çalıştığım bir uygulama var o bittikten sonra bir alarm uygulaması yapacağım, olmasını düşündüğünüz özellikleri yazarsanız not edeyim, para vermeden istediğiniz uygulamaya sahip olacaksınız, overlok makinesi ayağınıza geldiğğğğğğğ
-
La uğraşma Ajdarın şarkılarından birini nane nane şiddetle yavsiye edilir tarafımca test edilip onaylanmıştır. Alarm sesi yapıyorsun sırf o totoşun sesini duymamak için erken kalkıp alarmı kapatırsın 15 gün sonra rutin saatinden önce kalkmaya başlıyorsun
-
Takip
-
Çeşitli görntüler görmeden alarmın hiç bir şekilde susmamasını sağlayabilirsen bomba olur.
Evin sırası ile 10 farklı yerinin fotosunu çekip x zamanda kamerada oranın görünmesi sağlansa bence gayet uyandırır adamı.Evin fix 10 noktasının fotosu olacak.
Giriş kapısı
Balkon kapısı
Mutfak musluğu
Televizyonvsvs
CenkSertoz tarafından 08/Ağu/16 15:32 tarihinde düzenlenmiştir -
Kesinlikle "alarmy" alarmı kapatmak için matematik problemi çözüyorsun yoksa kapanmıyor gayet başarılı kullanıyorum tavsiye ederim
-
CenkSertoz bunu yazdı
Çeşitli görntüler görmeden alarmın hiç bir şekilde susmamasını sağlayabilirsen bomba olur.
Evin sırası ile 10 farklı yerinin fotosunu çekip x zamanda kamerada oranın görünmesi sağlansa bence gayet uyandırır adamı.Evin fix 10 noktasının fotosu olacak.
Giriş kapısı
Balkon kapısı
Mutfak musluğu
Televizyonvsvs
Vay gayet güzel fikir. burada görüntü işleme kullanmak gerekiyor tabi pek bir bilgim yok o konuda.
Ama onun bir yöntemini bulurum ben,
-
falcon bunu yazdı
Kesinlikle "alarmy" alarmı kapatmak için matematik problemi çözüyorsun yoksa kapanmıyor gayet başarılı kullanıyorum tavsiye ederim
ya çözemezsek :/
-
her sabah 5:30'da başarılı bir şekilde uyanıyorum, mailleri kontrol ederken uyuyakalıyorum, 9'da kalkıyorum, her sabah aynı rezillik :(
-
Müstakil bir evde yaşıyorsan horoz al. Ama uzun uzun ötenlerden al.
-
Sleepbetter kullandım. Bence yararlı ve mantıklı denemelisin.