Hayatı Zindan Edip,Uyandıran App

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Rezerve

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Delegado_Zero bunu yazdı

Yaklaşık 1 yıldır Sleep Cycle uygulamasını kullanıyorum.  Saat 7'ye alarm kurduysan 06:30-07:00 arasında hafif uyku diye tabir ettiğimiz anı tespit ederek seni  hayatın zindan olmadan uyandırıyor.  Birçok özellikleri var ayrıca, uyku raporlarama vs gibi. Pişman olmazsın.

hafif uykuyu nasıl tespit ediyor onu anlamadım uyuyorum diye programa bildiriyotsun ona göremi ayarlıyor yoksa 6:30 civarı genel olarak hafif uykumudur yoksa apple watch falan yardımıyla mı

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ulan boyle bi site acip aylik 50tl ye uyandirma uyeligi felan yapcan 😂 Kapilara gidip zile felan basmali veya uzakdan kumandali zil sistemi gibi:)

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

kalkamiyosaniz az uyuyun

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free&hl=tr

Matematik sorusu ve captcha çözme gibi ayarları var. Soruyu çözmeden kapanmıyor alarm.

Ben medium matematik sorusuna ayarlıyorum. Captcha yaparsan sıkıntı. :)

Normal alarmı kapatıp uyuyakaldığım, okula gidemediğim zamanlarda kurdum hala kullanıyorum. :)

İmza...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    Nvidia bunu yazdı
    Delegado_Zero bunu yazdı

Yaklaşık 1 yıldır Sleep Cycle uygulamasını kullanıyorum.  Saat 7'ye alarm kurduysan 06:30-07:00 arasında hafif uyku diye tabir ettiğimiz anı tespit ederek seni  hayatın zindan olmadan uyandırıyor.  Birçok özellikleri var ayrıca, uyku raporlarama vs gibi. Pişman olmazsın.

hafif uykuyu nasıl tespit ediyor onu anlamadım uyuyorum diye programa bildiriyotsun ona göremi ayarlıyor yoksa 6:30 civarı genel olarak hafif uykumudur yoksa apple watch falan yardımıyla mı

Hocam yataktaki hareketlerinden ve çıkardığın seslerden. Bu benim dün geceki uyku istatistiğim mesela. Saat 02-04 arası derin uykudayken sonrasında hafif uyku moduna geçmişim.

Delegado_Zero tarafından 09/Ağu/16 17:22 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 4025 Toplam Mesaj: 27
alarm