Hayatı Zindan Edip,Uyandıran App
-
Rezerve
-
Delegado_Zero bunu yazdı
Yaklaşık 1 yıldır Sleep Cycle uygulamasını kullanıyorum. Saat 7'ye alarm kurduysan 06:30-07:00 arasında hafif uyku diye tabir ettiğimiz anı tespit ederek seni hayatın zindan olmadan uyandırıyor. Birçok özellikleri var ayrıca, uyku raporlarama vs gibi. Pişman olmazsın.
hafif uykuyu nasıl tespit ediyor onu anlamadım uyuyorum diye programa bildiriyotsun ona göremi ayarlıyor yoksa 6:30 civarı genel olarak hafif uykumudur yoksa apple watch falan yardımıyla mı
-
Ulan boyle bi site acip aylik 50tl ye uyandirma uyeligi felan yapcan 😂 Kapilara gidip zile felan basmali veya uzakdan kumandali zil sistemi gibi:)
-
kalkamiyosaniz az uyuyun
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alarmclock.xtreme.free&hl=tr
Matematik sorusu ve captcha çözme gibi ayarları var. Soruyu çözmeden kapanmıyor alarm.
Ben medium matematik sorusuna ayarlıyorum. Captcha yaparsan sıkıntı. :)
Normal alarmı kapatıp uyuyakaldığım, okula gidemediğim zamanlarda kurdum hala kullanıyorum. :)
-
Nvidia bunu yazdıDelegado_Zero bunu yazdı
Yaklaşık 1 yıldır Sleep Cycle uygulamasını kullanıyorum. Saat 7'ye alarm kurduysan 06:30-07:00 arasında hafif uyku diye tabir ettiğimiz anı tespit ederek seni hayatın zindan olmadan uyandırıyor. Birçok özellikleri var ayrıca, uyku raporlarama vs gibi. Pişman olmazsın.
hafif uykuyu nasıl tespit ediyor onu anlamadım uyuyorum diye programa bildiriyotsun ona göremi ayarlıyor yoksa 6:30 civarı genel olarak hafif uykumudur yoksa apple watch falan yardımıyla mı
Hocam yataktaki hareketlerinden ve çıkardığın seslerden. Bu benim dün geceki uyku istatistiğim mesela. Saat 02-04 arası derin uykudayken sonrasında hafif uyku moduna geçmişim.

Delegado_Zero tarafından 09/Ağu/16 17:22 tarihinde düzenlenmiştir