Hayatımda İlk Simple TV Ve Sınavım !
-
Şu hayatta peder beyin eve gelmesi sonucu her akşam 8den sonra turk kanallarında verilen her dizi her film her program kişisel zevkime göre olan her tv medyası sona ererdi.
A*ına kodumun fransız devriminden kalma bir pcyle media player ve tahribat arasında gidip gelerek gece yarısını bulmaktaydım...
Taki ; elcondor Hocam http://www.tahribat.com/Forum-Simple-Tv-Lig-Tv-Tr-Dil-Ve-Hd-Kanallar-Dahil-199584/
Konusunu paylaşıp benı hep üşendiğim ve hep aklımda olan simple tvyle buluşsturdu.
Heycanla kurdum kodumuuuuuu kurdum kanalları yukledım ilk açtıgımda herşey güzeldi oh dedim akşam açarım cnbs yi e2 yi sinema kanalını izlerim dedim yaklaşık ta 2 saattir pcyleyim ejdadımla oynadı amk müşteri hizmetleri numarası olsa arayıp kaydı dınleyen herkesin amk diycek durumdayım.Lakinnnnn Açtıgım her yayin 15 sanıye oynayıp 20-30 saniye donuyor bu boyle devam ediyor amk.
google amcayı soktum ilişkimizin içine oda bir tane simpletv.com gibi bir site buldu ordada rts http falan ayalarındakı degelerı ıkı katına çıkarın demiş onuda yaptım olmadı amk hiçbiyerde donma sorununa etki etkiye tepki olmadı bir ses vermıyor ulan hiçmi donan biri olmaz speed test 5e yakın durumda wifi ile baglantıdayım
wep sayfasında izlediğinde normal canlı yayın baglantısının genel her kullanıcıya vericek donma olayını veriyoryoutube donmadan gidiyor
kanalların kendı sıtesi pcnın kasması hariç yayın donması yapmıyor bu nedir hocalar yardım edin siikip atıcam şimdi
-
edit: neyse
Hybris tarafından 23/Eyl/14 21:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Hybris bunu yazdı
İyi.
-
Hybris bunu yazdı
Pm gönderdim ADAM gibi sonuna insan gibi postunu editler "misin" ekledim,
İnsan gibi düzeltmişsin, ADAM gibi izini bırakamamışsın.
Zorun ne, ? Hayırdır sana ? Sıkıntın mı var biri bişi paylaşınca ama öyle ama böyle,
Bir şekılde ; ADAM'dan saydıgı bu Tahribat.Com müridlerine bir şey paylaşmaya kalktıgında ÇÜRÜK ELMA gibi ortaya çıkıp,
MADAM MÖSYÖÖÖ gibi Tripler ?
EricNorthman tarafından 23/Eyl/14 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
nba tv eklenebiliyor mu nasıl ekleriz istediğimiz kanalları?
-
BlacKShelD bunu yazdıHybris bunu yazdı
Zorun ne, ? Hayırdır sana ? Sıkıntın mı var biri bişi paylaşınca ama öyle ama böyle,
Bir şekılde ; ADAM'dan saydıgı bu Tahribat.Com müridlerine bir şey paylaşmaya kalktıgında ÇÜRÜK ELMA gibi ortaya çıkıp,
ne alakası var arkadaşım avel misin?
sen siktim soktum çıkardım çıkarıcam diye makineyle kavga ettiğini yazınca komiğime gitmişti basit bi caps koymuştum.
pm attın rahatsız oldum düzeltir misin gibisinden.. ben de neyse yazıp editledim işte daha neyin davasını yapıyosun hala.
forum burası.. gelen en basit reaksiyondan rahatsız oluyosan odanın duvarına yaz postunu kimselere de gösterme o zaman mal.
-
Diğer simple tv konusunu neden sildiler ki?
-
Hybris bunu yazdıBlacKShelD bunu yazdıHybris bunu yazdı
ne alakası var arkadaşım avel misin?
sen siktim soktum çıkardım çıkarıcam diye makineyle kavga ettiğini yazınca komiğime gitmişti basit bi caps koymuştum.
pm attın rahatsız oldum düzeltir misin gibisinden.. ben de neyse yazıp editledim işte daha neyin davasını yapıyosun hala.
forum burası.. gelen en basit reaksiyondan rahatsız oluyosan odanın duvarına yaz postunu kimselere de gösterme o zaman mal.
Yok yok Odanın Tamamına Karı tribi diye senın postunu asıcam mal mış :) :)
-
Azcık cana yakın mürid gibi gelsen dalga geçip gülerdim neşelenirdim hocam ama :) saygı var sadece. Tbt ruhundaki gibi sevgi yok bu konuda say söv sen herkes adına da ben özür dilerim tekrar kusura bakma.
Konuna da cevap olarak tam istediğin tarzda: çok ısınmıştır format kesin çözüm. +rep forumu yaşatan yorumdur kime göre forum bize qöre aile.
-
dostum yayındanda olabiliyor bazen donmalar.Sana tivibu web öneriyorum.Daha stabil ve kanal gitti geldi yok listesi yok otu yok boku uğraşmazsın.
-
by_Tet bunu yazdı
Azcık cana yakın mürid gibi gelsen dalga geçip gülerdim neşelenirdim hocam ama :) saygı var sadece. Tbt ruhundaki gibi sevgi yok bu konuda say söv sen herkes adına da ben özür dilerim tekrar kusura bakma.
Konuna da cevap olarak tam istediğin tarzda: çok ısınmıştır format kesin çözüm. +rep forumu yaşatan yorumdur kime göre forum bize qöre aile.
jawsap67 bunu yazdıdostum yayındanda olabiliyor bazen donmalar.Sana tivibu web öneriyorum.Daha stabil ve kanal gitti geldi yok listesi yok otu yok boku uğraşmazsın.
By_tet hocam ;
Saolasın, Konuyu kapatıyorum o konuyu yanı :)
Jawsap67 Hocam ;
Sendende saolasın Sorunun aslını çözdüm, Çok saçma ve karmaşık,
O simple tvyi aldıgım konuda Simple tvnin versiyonuı 4.7 Olarak geçmektedir.
Bu sürümde yayını önceden yanı yayindan 2-3 saniye çekip biz izlerken aslında yayını 2-3 saniye geriden izleyip ve hiç donmamasına sebepl özellik yoktu. LAKİN ; Var olabilir ve ben bunu görmemiş olabilirim kimsesinin hakkını yemiyim zaten sorun bundan yana değil,
Verilen playlistlerdeki kanal baglantıları verileri direk çekmetedir yanı yayını simple tv 2-3 saniye alıp bize geç vererek donmayı engelleyememektedir.
Bu tanıya nasıl vardım ?
İlk önce dedim ki programda vardır bi sıkıntı dedim VLC Playeri ındırıp playlisti orada denedim, Şayet aynı sorun VLC'dede Oldu;Sonra tırlattım ve ben bunu izliycem diyip simple tvnin yenı verisiyonlarını aradım,
Buldım ki ; Simple Tv 4.8. a1 versiyonunu buldum,
Ve bununda yamalı FULL Türkçe içerisinde 1500 Kanallı Tamamı türk ve ayrı yetten adult ve yabancı kanallarda ekstra halde.
Kurdum programı, Açıldı güzel yanı kasma yaparsa rest çekip program baştan açılıyo .)
Yanı bu sadece gördüğüm ufacık bişi :) Velhasıl kelam ;
Kurdum programımızı ara yüzü muhteşem, Kanallar 10number şekılde Gruplara listelere ayrılmış,
Açtım kanalları bir baktım Wep yayınıyla aynı yayın ( Görüntü kalitesi )
Gayet iyi HD kanallar dahil bu listede + Bir güzellik Örnk ; TRT 1 varsa ; TRT 1 SEÇENEK 1, TRT 1 SECENEK 2, TRT 1 SECENEK 3
Halınde bir kanaldan yayının patlalması olasılıgına denk 3 ayrı kopru kanal mevcutmuş şahane bişi :)
Sonra Player pencerersinde ilerleme çubu fark ettim birde baktım ki ; Önce yayını alıyo sonra 2-3 veya 3-4 saniye farkla yayıyını arkadan götürüp
Yayının donma riskini ortadan kaldırıyo.
Öbür konu açan arkadaşın playlistini girdiğimde oradakı kanalların hd yayın çekmesinden dolayı playerin altındaki ilerleme çubugu gözükmüyordu.
İşte Ozaman Herşeyi Anlamıştım :)
O konuyu açan elencor üstadtan Allah Razı Olsun :)Bir Gecede Simple tv'nin am-na koydum Thank You Tahribat.Com :P :D