Hayatımın En Soğuk Espirisi Neye Mâl Oldu Dersiniz :)
-
ehuehue Allahım yaa hala gülüyorum :f ..Arkadaşlar bilen, gören, duyan, tanıyan vs vs etc bilir ki espiri&geyik benim hayatımın merkezi pointidir .::ve soğuk espiri yaptığım görülmüş duyulmuş şey değildir ..ve bende zaten yaptığımı hatırlamam, tarzım değil :P ..dedim bi ilk olsun soğuk espiri yapayım, hatta düşünerekte yapmadım =) , öle Allah söletti, kıza ağır geldi küstü a.q .::kız res çekti ama espirinin soğukluğunamıdır nedir bozulacağım yerde ben yarıldım a.q kızın yüz ifadesine mi yoksa yaptığım buuZZ espiriye mi bilemiyorum =) .::olay şudur .::samimi ve melankolik bi ortam ..baş başa muhabbet ediyoruz cafede, muhabbet arasındaki şu diyalog;
-Tamam mı?
-hayır yarımam :o
.::bende şaşırdım a.q .::kız bi süre dondu sora ben kikikiki falan kendimi tutamadım güldüm .::tepkisi kalkıp ortamı terk etmek oldu .::bide şöle bi olay var; bu kızın tiki var iki cümle arasına sürekli ''tamam mı'' soru tamlamasını iliştirir .::sanırım ilişki sona ericek çünkü bu kız tamam mı demeden duramaz ..bu her tamam mı demesinde de ikimizin aklına da bu buuUUZZ espiri ampulü yanar olmaz yani .::gerçi olur a.q .:bi ayar çekeriz :P .::ulan neremde çıktı o laf bilmiyorum ama bilinçsizce sıçradı :) .::sıkılmıştım anlattığı şeyden ondan oldu sanırım =) .::Kendime inanamıyorum yani hee :P .::ben mi söyledim bunu falan die::. =)
Öylesine paylaşmak geldi içimden a.q :)
-
neye mal oldu :D benimde böle bi olayım war dersanede sabahçıyız arkadaşlar gazete almış gelmiş teknolojik ürünlere bakıyoduk sony mp3 çalar gördük
kız: ay çok tatlı
ben: yaladın mı ?muahahahha tüm sınıf kızla taşak geçmişti :D kızda benle dah konuşmamıştı :D
-
İğrençsin amk, ufff
-
muhaha abi kıza yapılırmı o espiri :D
-
zuuahuuahuhauh amıaaıhahahaauauauahahah ulaaan zıçıcam altıma a.k bende anlamadım niye bukadar komik geldi bu bana azuhaahahhaha :D:D:D:D
-
.
-
öncelikle süper bi paylaşım onu diyeyim :) içinden gelmiş adamın war mı ötesi :) herhalde ortamdan sen bayağı bayağı sıkılmışın yoksa o cümleden o kadar "anlamlı,ince,buz" espri çıkmaz beah :):)
-
hehehe :d olm kıza denir mi oyle şey :D hehehe yarım am
-
bence şu daha güzel
-Tamam mı
-YOK vajinam
-
dennis bi numarasın akm (: ve o kızları bilirim bendede vardı ikide birde tamam mıaaa tamam mıaaaaaaaa diip dururdu :D
-
Ben Olsam Bi Tokat Atardım Ama Merak Etme Seviyorsa Eger Seni Haftaya kalmaz Barışırsınız Bende Bi Kızla Küstüm Şimdi Kız Konuşmaya Çalışıyo Naz Yapıyom :)