Hayatımın En Soğuk Espirisi Neye Mâl Oldu Dersiniz :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

ehuehue Allahım yaa hala gülüyorum :f ..Arkadaşlar bilen, gören, duyan, tanıyan vs vs etc bilir ki espiri&geyik benim hayatımın merkezi pointidir .::ve soğuk espiri yaptığım görülmüş duyulmuş şey değildir ..ve bende zaten yaptığımı hatırlamam, tarzım değil :P ..dedim bi ilk olsun soğuk espiri yapayım, hatta düşünerekte yapmadım =) , öle Allah söletti, kıza ağır geldi küstü a.q .::kız res çekti ama espirinin soğukluğunamıdır nedir bozulacağım yerde ben yarıldım a.q kızın yüz ifadesine mi yoksa yaptığım buuZZ espiriye mi bilemiyorum =) .::olay şudur .::samimi ve melankolik bi ortam ..baş başa muhabbet ediyoruz cafede, muhabbet arasındaki şu diyalog;

-Tamam mı?

-hayır yarımam :o

.::bende şaşırdım a.q .::kız bi süre dondu sora ben kikikiki falan kendimi tutamadım güldüm .::tepkisi kalkıp ortamı terk etmek oldu .::bide şöle bi olay var; bu kızın tiki var iki cümle arasına sürekli ''tamam mı'' soru tamlamasını iliştirir .::sanırım ilişki sona ericek çünkü bu kız tamam mı demeden duramaz ..bu her tamam mı demesinde de ikimizin aklına da bu buuUUZZ espiri ampulü yanar olmaz yani .::gerçi olur a.q .:bi ayar çekeriz :P .::ulan neremde çıktı o laf bilmiyorum ama bilinçsizce sıçradı :) .::sıkılmıştım anlattığı şeyden ondan oldu sanırım =) .::Kendime inanamıyorum yani hee :P .::ben mi söyledim bunu falan die::. =)

Öylesine paylaşmak geldi içimden a.q :)

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

neye mal oldu :D benimde böle bi olayım war dersanede sabahçıyız arkadaşlar gazete almış gelmiş teknolojik ürünlere bakıyoduk sony mp3 çalar gördük

kız: ay çok tatlı

ben: yaladın mı ?

muahahahha tüm sınıf kızla taşak geçmişti :D kızda benle dah konuşmamıştı :D 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    İğrençsin amk, ufff

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    muhaha abi kıza yapılırmı o  espiri :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    zuuahuuahuhauh amıaaıhahahaauauauahahah ulaaan zıçıcam altıma a.k bende anlamadım niye bukadar komik geldi bu bana azuhaahahhaha :D:D:D:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    .
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaKoRa
    SaKoRa's avatar
    Erkek
    öncelikle süper bi paylaşım onu diyeyim :) içinden gelmiş adamın war mı ötesi :) herhalde ortamdan sen bayağı bayağı sıkılmışın yoksa o cümleden o kadar "anlamlı,ince,buz" espri çıkmaz beah :):)

Kendinin tutulmuş olduğu aynı hastalığa tutulmuş başka bir hastayı iyileştirmeye uğraşan doktor..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    hehehe :d olm kıza denir mi oyle şey :D  hehehe  yarım am

çocuktum,büyüdüm
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek

bence şu daha güzel

-Tamam mı

-YOK vajinam 

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

dennis bi numarasın akm (:  ve o kızları bilirim bendede vardı ikide birde tamam mıaaa tamam mıaaaaaaaa diip dururdu :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FaTHeR
    FaTHeR's avatar
    Erkek
    Ben Olsam Bi Tokat Atardım Ama Merak Etme Seviyorsa Eger Seni  Haftaya kalmaz Barışırsınız Bende Bi Kızla Küstüm Şimdi Kız Konuşmaya Çalışıyo Naz Yapıyom :)

Yasaklar her zaman ilgi çeker ve kısıtlanmış alanlara serbestçe girip özgürce davranmak daima zevklidir...
Toplam Hit: 5320 Toplam Mesaj: 31