Hayatımın En Soğuk Espirisi Neye Mâl Oldu Dersiniz :)
-
iyi yapmış abicim sen kaşınmışsın ne yapmasını bekliodun oturup beraber gülcekmiydiniz
-
deliçoban gibi bunu da kendim bulmuştum. Yani 3müzde bunu bulduk :D demek bulunabilir bişeymiş. Belki de kardeşizdir :D
ama o laf yüzünden de çekip gidilmez ki aq. O da abartmış yani. Biraz surat yapsa veya "doğru konuş deniz valla azını parçalarım senin" dese dahah iyi olurdu :D
ahuhaa -
çok komik yarıldım:D a.q halan gülüyom:D:)
-
çok komik yarıldım:D a.q halan gülüyom:D:)
-
tebrikler hojam sictir et takılmana :D guzel laf solemisin :D tebrik ettim :D
-
salla hocam sen o çelik jantlı siyah JEEP inle daha cok kız tavlarsın takılıp kalma : )
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------kızla çıkıyosun am dedin diye çekip gidiyor şalsdşasldşas öyle kızı ne yapcan hoca :OP
-----------------------------
ecstatik_60'ında dediği gibi ''düşünsene erkek arkadaşına bişeyini paylaşıyosun samimiyetle birden böle bi cevap alıyosun '' yani anlattılarının önemsenmediğini, dinlenmediğini hissediyosun kızın zoruna giden bu oldu sanırım, yoksa am-dam meselesi değil hoca :) ;) -
noel_baba bunu yazdı:
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------kızla çıkıyosun am dedin diye çekip gidiyor şalsdşasldşas öyle kızı ne yapcan hoca :OP
ecstatik_60'ında dediği gibi ''düşünsene erkek arkadaşına bişeyini paylaşıyosun samimiyetle birden böle bi cevap alıyosun '' yani anlattılarının önemsenmediğini, dinlenmediğini hissediyosun kızın zoruna giden bu oldu sanırım, yoksa am-dam meselesi değil hoca :) ;)
tepki ondan yani :D ondan olsun ztn düşünsene kız vermicek uğraşıyon :P ohohoho -
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bilen, gören, duyan, tanıyan vs vs etc bilir ki espiri&geyik benim hayatımın merkezi pointidir .::
so me man benim gerçek pointimde oledir :))))))))bu ne ya türkçede ect diye bir terim varmı al birtane daha merkezi pointidir tamamını ingizilizce yazda en azından genel kültürümüz gelişsin
-
Ulan o benm de aklıma çok geliyo ya