Hayatımın Temasını Arıyorum Bir Türlü Bulamadım
-
Durqrimast bunu yazdı
Gerçekten kullanışlı bir tema fakat şu an maddi durumlardan ötürü temayı satın alamıyorum. 130 Lira gibi bir ücreti var ve durumum bunu lüks olarak kabul ediyor. Elinde, arşivinde, arkadaşında hısmında olan varsa bana verebilirmi?
Baktım bulamadım tema torrent'e yada herhangi bir dosya upload sitesine düşmemiş. Yardımcı olabilecek biri?
http://themeforest.net/item/superblog-powerful-blog-magazine-theme/6877869?WT.oss_phrase=magazine%20theme&WT.oss_rank=21&WT.z_author=Dannci&WT.ac=search_listdostum bende sıkışığım. Yoksa olsaydi param alirdim senin icin
-
Sabah bi bakim bulursam hbr veririm
-
Durqrimast i basliktan oturu banlanmasi gerek aslinda
eski uye demeyeceksin vereceksin bani vereceksin bani
-
underzero bunu yazdı
benccede konuyu açan durigcan başıkta hayatımın teması diye gidince zannettimki bi hatunla temas neyin ettti hatunu arıyor zannettim :D -
ExcaliburTBT bunu yazdıunderzero bunu yazdı
benccede konuyu açan durigcan başıkta hayatımın teması diye gidince zannettimki bi hatunla temas neyin ettti hatunu arıyor zannettim :DBende belgesel filan cektiler heralde bunun hakkinda onu ariyo sandim :D
-
ExcaliburTBT bunu yazdıunderzero bunu yazdı
benccede konuyu açan durigcan başıkta hayatımın teması diye gidince zannettimki bi hatunla temas neyin ettti hatunu arıyor zannettim :Dbende am peşinde sandım, konunun hiti niye az diye düşündüm.
ortak alıcaksak benden on lira çıkar, 10 lirada durgimastten 20 etti. 110 kaldı -
nurulmac11 bunu yazdıExcaliburTBT bunu yazdıunderzero bunu yazdı
benccede konuyu açan durigcan başıkta hayatımın teması diye gidince zannettimki bi hatunla temas neyin ettti hatunu arıyor zannettim :Dbende am peşinde sandım, konunun hiti niye az diye düşündüm.
ortak alıcaksak benden on lira çıkar, 10 lirada durgimastten 20 etti. 110 kaldı10 lira da benden.
10 kişi daha lazım.
-
10 da benden çıkar
-
underzero bunu yazdı
eski dedin de bir baktım 8 sene olmuş, dile kolay. Eskiden hobi olarak banlardın şimdilerde pek görüşemiyoruz. Gönül istersen eskiler bir toplansın ama kimi kavgalı kimi aile kurdu kimi geçim derdinde...
-
çizik