Hayatımın Temasını Arıyorum Bir Türlü Bulamadım
-
Durqrimast bunu yazdıValentinoRossi bunu yazdı
@GUS
sayet maddi olarak sikisik olmasaydim arkadas icin hayrina alirdim diyodum. Sasirdin galiba :)
valla tanımıyorum hocam :D yada tnaıyordum am eski nick değiştirmiş üyelerden biri yine de içi temiz biriymiş baksana olsa alırım diyor . Burdan Holy'e sesleniyorum hesaba 120 lira atsan da bi tema alsak fena olmaz :D
Dostum yok tanismiyoruz :)
-
son karar nedir bir şekilde alacak mıyız yoksa unutalım mı temayı?
-
bende ateşlerim benide yazın listeye
-
JAVVAJ bunu yazdı
bende ateşlerim benide yazın listeye
seninle birlikte 7 oldu. Haydi beyler pamuk eller cebe.
-
Beyler ben bi 50 lira verip kalanını sizin tamamlamanızı bekleyebilir miyim öyle ise burda çizik atan ve para veririm diyen arkadaşlar bu durumu onaylıyorlar mı?
-
Kim topluyorsa kim alıyorsa alalim hemen yarin askere gidecem bulamazsiniz beni :))
-
http://theme.co/x/
-
livane bunu yazdı
Kim topluyorsa kim alıyorsa alalim hemen yarin askere gidecem bulamazsiniz beni :))
ilk ateşeleme geldi hadi beyler pamuk eller çebe... Bütçe çıkmak isteyen pm atarak hesap iban numarasını alabilir
-
benide ekleyin listeye çarşamba akşamı payıma düşen kısmı bende ateşliyebilirim. IBAN noyu pm atınız plz.
-
mavitutku bunu yazdı
benide ekleyin listeye çarşamba akşamı payıma düşen kısmı bende ateşliyebilirim. IBAN noyu pm atınız plz.
arkadaşa ve Gus'a iban no gönderildi şimdilik 30 lira oldu. Haydi beyler pamuk elle cebe... Holy olsa bassa 120 lirayı da böyle şeylerle uğraşmasak keşke :D