Hayatınızda Oynadığınız En İlginç Oyunları Paylaşırmısınız?
-
selamunaleykum muritler
hayatınıda oynadığınız en ilginç oyunları buraya paylaşırmısınız ? (flash,pc de oynan, online, aklınıza gelebilecek yeni eski hertürlü oyunlar)
hem beyin fırtınası yapmış oluruz herkez takip edip faydalanır.
linkte koyarsanız makbule geçer
işiniz rasgele teşekürler
örnek:
machinaryum 500 mb lık flash oyun (ban#mce_temp_url#a göre çok ilginç oyundur herkez bilir)
-
Hayat ;) :P
-
çizik.
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------
Hayat ;) :P
-----------------------------oda güzel hocam :)
bu arada
machinaryum üreticileri samorost 1 ve 2 machinaryumdan önce üretmişler oynamıştım ilginçti
-
kesinlikle "braid" oyunudur, kesinlikle öneririm. fazla vaktim olsa bol capsler paylaşırdım ancak ufaktan azcık bi araştırın derim. zaten 100mb civarı birşey olsa gerek 2 boyutlu sayılır oyun.
ancak iddia ediyorum ki bu kadar ilginç ve bu kadar zeka gerektiren bir oyun hayatınızda oynamamışsınızdır.
kolay gele.
-
oyun metroda basliyordu metro bekleyen bi kiza is atiyorduk sonra metroda taciz sonrada metro istayonunun tuvaletinde isi bitiriyoduk ama ismini hatirlayamadim, adamlar tum dusuncelerini yansitmislar oyuna
-
web tabanlı bir oyun vardı. ücretli oldugu icin 3 ya da 4. bölümden sonra oynayamıyorduk.
amac ekrandan cıkıs yolu bulup diger bölüme gecmekti ama bilindik oyun türleri gibi degil, cok farklıydı.
adı aklıma gelirse yazarım buraya.
edit : windosill adı.
-
7-19 bunu yazdı:
oyun metroda basliyordu metro bekleyen bi kiza is atiyorduk sonra metroda taciz sonrada metro istayonunun tuvaletinde isi bitiriyoduk ama ismini hatirlayamadim, adamlar tum dusuncelerini yansitmislar oyuna
rapelay :) -
impossible creatures , dungeon keeper , postal , monday night combat (bok gibi bir oyun gerçi :F ama ilginç ) , goal 3 (efsane) , manhunt , kane & lynch : dead men
-
Mario .. ömür törpüsü
-
Portal vardır mesela güzeldir.