Hayatınızda Oynadığınız En İlginç Oyunları Paylaşırmısınız?
-
Shephard bunu yazdı:
-----------------------------
Braid , Machinarium , Mario :)
-----------------------------BRAID denen oyunun çözünürlük ayarını düşürmedim bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ?
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------web tabanlı bir oyun vardı. ücretli oldugu icin 3 ya da 4. bölümden sonra oynayamıyorduk.
amac ekrandan cıkıs yolu bulup diger bölüme gecmekti ama bilindik oyun türleri gibi degil, cok farklıydı.
adı aklıma gelirse yazarım buraya.
windosill
aynen braid süperdir. -
Metal Gear Solid 1-2-3 -4
-
Re-volt (Uzaktan kumandalı arabaların yarıştığı süper bir oyun) , S.T.A.L.K.E.R bunları da ekleyeyim :f
-
XCoder bunu yazdı:
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------web tabanlı bir oyun vardı. ücretli oldugu icin 3 ya da 4. bölümden sonra oynayamıyorduk.
amac ekrandan cıkıs yolu bulup diger bölüme gecmekti ama bilindik oyun türleri gibi degil, cok farklıydı.
adı aklıma gelirse yazarım buraya.
windosill
aynen braid süperdir.-----------------------------
ta kendisi. siddetle öneriyorum. fiyatı ne kadardı hatırlamıyorum da bu oyuna deger :)
-
hl2:episode 1 ve 2 mükemmeldir.3üde çıkcaktı güya ya.
araba yarışı olarak Blur. ben bu kdr eğlenceli bi oyun görmedim hele arklarınla oynarsan
-
Bu aralar Point Blank oynuyorum. Acayip sardı. Counter Strike tarzı bi oyun. Ama silahları puanla felan alıyorsunuz. Silahı aldımı hep onla başlıyorsunuz felan. Rütbe olayı var. Baya güzel oyun. Tavsiye ederim.
-
Splite Second Garip bir Araba yarışı oyunu 2 kişilik oynaanbilmesi güzelbir olay denemeni tavsiye ederim 2. side Cıkacaktı ne oldu hatırlamıyorum.
-
Plants vs. zombies
İddia ediyorum başından ayrılamayacaksınız :D
-
Hayatımda oynadığım en ilginç oyun sınıfına sokamam ama Dead Space 2 hem makine yormayan, hem grafikleri çok iyi olan aynı zamandada korku ve gerilim dolu olan bir oyun.