Hayatınızda Yaptığınız En Büyük Yanlış Nedir?
-
benim içinde en büyük hatam en son ayrıldığım kız arkadaşımla 4S kuralına uymamam olduuu :(
4S kuralı = Si....sen Sevilirsin Seversen Si...lirsin bende sevdim işte elimi vurmadım ayrıyız.. :(
-
Msn üzerinde kıza teklif etmemdi
-
İnanmak en büyük yanlışımdır .
Bir başka büyük yanlışımsa
Dünyaya gelmek
-
Spy-met bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------en kötü olayım bumu diyosun e-yuh artık:S noldu teklif ettikten sonra kızın sayko felan oldunumu anladın XD
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Spy-met bunu yazdı:
-----------------------------en kötü olayım bumu diyosun e-yuh artık:S noldu teklif ettikten sonra kızın sayko felan oldunumu anladın XD
o= bilmem
o=gelirgeçer ok
o=takma yinede
o=geçer ya
demesi olmuştu resmen benle kafa buldu
-
Spy-met bunu yazdı:
-----------------------------ONEMINUTE bunu yazdı:
o= bilmem
o=gelirgeçer ok
o=takma yinede
o=geçer ya
-----------------------------bi kıza teklif eden erkek kıza ilk kozunu vermiş olur ;) sen ayrılırsan '' kız banane zaten sen teklif etmiştin der siktörü çeker(: afallarsın :D
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------ONEMINUTE bunu yazdı:
o= bilmem
o=gelirgeçer ok
o=takma yinede
o=geçer ya
-----------------------------bi kıza teklif eden erkek kıza ilk kozunu vermiş olur ;) sen ayrılırsan '' kız banane zaten sen teklif etmiştin der siktörü çeker(: afallarsın :D
-----------------------------yok afallamadım zaten beni istemeyeni ben hiç istemem benim prensibim bu üstünede düşmedim zati :D
-
Konunun üzerinden 5 ay geçmesi , bu süre içerisinde Tahribata yeni üyelerin gelmesi , eski üye dahi de olsa konuyu görmemiş üyelerin bulunabileceği , ekleyeceği düzelteceği şeyleri olan müridlerin olabileceği düşünülerek konunun uplanmasına karar verilmiştir.
Açtığım konunun arkasında dururum , 5 ay da geçse uplarım. Saygılarımla :)
-
sevmek
-
Yanlış Zamanda Doğmak Yanlış Yerde Bide