Hayatınızda Yaptığınız En Büyük Yanlış Nedir?
-
aileme kendimi kabul ettirememek..
korumacı bir ailenin içinde yetiştim ve hayatta fazla tecrübe yaşamadım..bunun sonucu hayatta karşına çıkan kimine göre sıradan bir olayda bile ne yapacagını bilememek çok kötü
-
bular bir şey mi :s o kadar çok yanlış yaptım ki :s onların götüreceği doğru kalmadı :s
öss zamanı aşık oldum it gbi sevdim terk edildim bir senemin içine sıçtım..
intihar etmeye kalktım içtiç içtim kendime on üç on dört tane iğne yaptım :s ama bir bok olmadı steril suyu basmışım metabolizmama :s keşke becerebilseydim..
ayrıldıgım kıza yalanlar söyleyerek tekrar elde etmeye çalıştım daha beter oldu..
en son gerçekten değer verdiğim bir insanı saçma sapan bir neden den dolayı üzdüm :s onun çok farklı bir kişilikmiş gibi davranmasına neden oldum :s
sikim kendimi ya nefret ediyorum kendimden :s
-
su ankı kız arkadasımla cıkmak
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------
son manitaya çakmadan ayrılmak :W
aynen .. -
eski kız arkadaşımı kendi istedigi halde bozmamak en büyük yanlışım keşke bozsaydım
-
EcHoLL bunu yazdı:
eski kız arkadaşımı kendi istedigi halde bozmamak en büyük yanlışım keşke bozsaydım
o iş sakat degilmi usta ya sonra başına bela olmasın :D -
Hiç hazırlanmadan direk iki yıllığa geçmek :D kafamı s*keyim bu sene hazırlanacam amk...
-
tomannie bunu yazdı:
-----------------------------aileme kendimi kabul ettirememek..
korumacı bir ailenin içinde yetiştim ve hayatta fazla tecrübe yaşamadım..bunun sonucu hayatta karşına çıkan kimine göre sıradan bir olayda bile ne yapacagını bilememek çok kötü
-----------------------------doğru diyosun :(
-
baris_ekin bunu yazdı:
tomannie bunu yazdı:
-----------------------------aileme kendimi kabul ettirememek..
-----------------------------doğru diyosun :(
haklısın usta =/ aslında çok dolaşıp çok insanla aynı ortamda olmak lazım fakat okul felan sakata gelıyor o zamanda.o yüzden okulum uzadı benım mesela 1 sene =/ çokta sokakta bulunmak iyi degil bence. -
Tbt de comezken konu acmak