Hayatınızdaki U Dönüşü
-
merhaba arkadaşlar
askerdeyken bizim aztek"arkadaşlar hayatta herkesin bi U dönüşü vardır hayatının akısının degiştigi bi gün vardır"demişti
ve 300 kişinin arasından bi tek ben kalkıp evet benim hayatımın akışını degiştiren bir gün var demiştim ve anlatmıştım
acaba sizinde hayatınızda böle bir gün varmı
eminim güzel muhappetler çıkacaktır
-
hatunla tanısmam u donusu n donusu ne dersen de 3 yıldır haytımda :W
-
evet oldu
birçok kez hatalar yapmaya başlamıştım hayatımda. okul hayatım iyiken bozuldu kendimi boşvermiştim. eğlenceye yaşamaya adamıştım kendimi hayatta resmen bir boşlukta gibiydim. cuma namazlarına gitmiyordum. ders dinlemiyordum. ailemle kavga ediyordum. arkadaşlarımla aram açılmıştı. gördüğüm bir rüya kendime getirdi beni ve aniden 1 gün içinde u dönüşü yaptım.
beni 6-7 yıl önce tanıyanlar şimdi görse otursa konuşsa galiba inanamaz.
-
valla hocam ben anneyi kaybettikten sonra hayatımda cok büyük u dönüşü oldu ..
takıldığım ortamlar değişti, hayat felsefem gayet sade bir hal aldı ev kuşu misali olduk 3 yıldır .. eskiden olsa gece 3 4 te eve gelirdik ne yaptığımız, takıldığımız adamlar belirsizdi..
hayatında u dönüşü varsa muhakkak birşeyler yüzündendir . O seni çevirir yoldan sonrada kendi haline bırakı verir ..
bilmiyorum bu kaybın üstüne değişmeseydim aynı yoldan gitseydim nasıl biri olurdum ama iyi ki değişmişim.. -
komadan çıktıktan sonraki gün değişimimin başladığı gündür :D
-
daha olmadı böyle iyi gitsin gideceği yere kadar :)))
-
akp nin iktidar olması ve reklam işlerini benim yapmam :))
-
abi yolun başında olduğumu düşünürsek henüz bişey olmadı bakalım :D
-
şuana kadar pek öle bişeyin denk geldiğini düşünmüyorum. Bi düşündümde irili ufaklı pek çok şey var ama komple hayatımı değiştiren yok sanırım ..
-
aztek ne oluyor :)
-
aztek astegmenın kısaltılması hoca :|