Hayatınızı Değiştiren Filmler,Kitaplar,Çizgi Filmler
-
mutlaka hayatınızın belli dönemlerinde çok etkilendiğiniz filmler,çizgi filmler,kitaplar vardır.bunları paylaşsın herkes sonuçlarıyla birlikte ama...bir de lütfen başkasının yazdıkları hakkında yorum yapmayın konumun b.k atma yeri olmasını istemiyorum...
mesela ben hep süper kahraman filmlerinden etkilenmişimdir zaten şimdi de heroes dizisini takip ediyorum.ama hayatımı en bambaşka bir boyuta taşıyan film matrix olmuştur...
sonuç: hayal gücüm bir hayli yüksek,hayal gücüme mani olan bir dinim,inancım yok. hatta bazen tanrı olacağıma inanıyorum.
herkes kendininkileri yazsın böyle ve tekrar ediyorum lütfen başkasının yazdığına laf atmayın....
-
Yetimhane
+
Kashna Felsefesi -
tamam da computerwolf nasıl etkiledi onu da yaz işte yoksa tadı kalmıyor işin...
-
sezercik yavrum benim :D şaka şkaa. Rocky Serisini çok severim, ordan yılmamayı öğrendim. birde hani olurya şu başkahramanları lise veya üni. öğrencileri olan filmler. işte onlara biterim. orda gördüğüm değişik şeyleri bir araya geldiğimizde ve gezilerde uygularım. acayip seviyorum öyle filmleri. böyle dediğim gibi okuldan birkaç öğrencinin gezi için gittiği bi ormanda gelişen korku dolu olaylar, veya eğlenceleri, araştırmalar, maceraları filan çok hoşuma gider. ayrıca iddaanın aq :D
-
film oalrak:
catch me if you can !!
edit:
bide yılmaz güney filmleri forever..
as dizi
1.dexter
2.sopranos
3.bttlstr galactica
4nip/tuck(hala çözemedim ne oluyo diye:d)
b
çok ii fikirler veriyo bana bu seler.. ben niye dusunmedim diyorum bazen
-
Kashna icin www.kashna.com
Yetimhane icin anlatmaya kalksam bitmez :) bir ara yuz yuze gelebilirse 5-10saat vaktin olursa anlatirim :D
-
sezercik flımlerı ve fatma grik flımlerı benı hep etkılemıstır hep onlar ezılıgıyodu yaw :D yönetmen senın a.q
-
The Catcher in the Rye
Franny & Zooey
Rise High the Roof Beam Carpenters & Seymour: An Introduction
Nine Stories
-
ya arkadaşlar tekrar ediyorum nasıl etkilendiğinizi hayatınızda neler değilştiğini de yazın yoksa sadece film isimlerinden oluşan bir konu olacak bu...
-
inek şabanın tüm filmleri :)
hayatımın herşeyini etkiliyodu aynı ben dermişim :)
-
Tam da üzerine geldi..
"Kendini arayan adam" isminden de anlaşılacağı gibi biraz olsun kendimi bulmamda yardımcı oldu bu kitap bana..
Ve biraz önce tekrar okumaya başlamıştım bu konuyu gördüm yazayım dedim :)
Çok etkileyici ve çok öğretici bir kitap okumanızı tavsiye ederim okuyanlar varsa bile tekrar tekrar okusunlar..
http://www.halitertugrul.com/koku.php?k_ad=Kendini%20Arayan%20Adam&s_n=2
Filmlere gelince pek çok etkilediğini zannetmiyorum ama şu sıralarda Sınav filmini yaşıyor gibiyim :)
Çizgi filmler de Power Rangers, Şirinler, Tsubasa vs. çok etkilerdi şimdi hatırlamıyorum bile :)
Ayrıca kitap olarak eklemek istediğim;
- Montaigne - Denemeler
- Dr.Richard Carlson - Ufak Şeyleri Dert Etmeyin
- Beyaz Zakkum
- Babam Çatlı
- Yerim Seni Öss
Bunlar da beni çok etkileyen kitaplardır..
Okuyanlar varsa içeriğini bilir ve nasıl etkilediğini de anlarlar ;)