folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Hayatınızı Değiştiren Filmler,Kitaplar,Çizgi Filmler

Hayatınızı Değiştiren Filmler,Kitaplar,Çizgi Filmler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

mutlaka hayatınızın belli dönemlerinde çok etkilendiğiniz filmler,çizgi filmler,kitaplar vardır.bunları paylaşsın herkes sonuçlarıyla birlikte ama...bir de lütfen başkasının yazdıkları hakkında yorum yapmayın konumun b.k atma yeri olmasını istemiyorum...

mesela ben hep süper kahraman filmlerinden etkilenmişimdir zaten şimdi de heroes dizisini takip ediyorum.ama hayatımı en bambaşka bir boyuta taşıyan film matrix olmuştur...

sonuç: hayal gücüm bir hayli yüksek,hayal gücüme mani olan bir dinim,inancım yok. hatta bazen tanrı olacağıma inanıyorum.

herkes kendininkileri yazsın böyle ve tekrar ediyorum lütfen başkasının yazdığına laf atmayın....

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yetimhane

+

Kashna Felsefesi

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

tamam da computerwolf nasıl etkiledi onu da yaz işte yoksa tadı kalmıyor işin...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    sezercik yavrum benim :D şaka şkaa. Rocky Serisini çok severim, ordan yılmamayı öğrendim. birde hani olurya şu başkahramanları lise veya üni. öğrencileri olan filmler. işte onlara biterim. orda gördüğüm değişik şeyleri bir araya geldiğimizde ve gezilerde uygularım. acayip seviyorum öyle filmleri. böyle dediğim gibi okuldan birkaç öğrencinin gezi için gittiği bi ormanda gelişen korku dolu olaylar, veya eğlenceleri, araştırmalar, maceraları filan çok hoşuma gider. ayrıca iddaanın aq :D

sanılanın aksine...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

film oalrak:

catch me if you can !!

edit:

bide yılmaz güney filmleri forever..

as dizi

1.dexter

2.sopranos

3.bttlstr galactica

4nip/tuck(hala çözemedim ne oluyo diye:d)

b

çok  ii fikirler veriyo bana  bu  seler.. ben niye dusunmedim diyorum bazen

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kashna icin www.kashna.com

Yetimhane icin anlatmaya kalksam bitmez :) bir ara yuz yuze gelebilirse 5-10saat vaktin olursa anlatirim :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    sezercik flımlerı ve fatma  grik flımlerı benı hep etkılemıstır  hep onlar ezılıgıyodu yaw  :D yönetmen senın a.q

....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

The Catcher in the Rye

Franny & Zooey

Rise High the Roof Beam Carpenters & Seymour: An Introduction

Nine Stories

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    ya arkadaşlar tekrar ediyorum nasıl etkilendiğinizi hayatınızda neler değilştiğini de yazın yoksa sadece film isimlerinden oluşan bir konu olacak bu...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

inek şabanın tüm filmleri :)

hayatımın herşeyini etkiliyodu aynı ben dermişim :)

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Tam da üzerine geldi..

"Kendini arayan adam" isminden de anlaşılacağı gibi biraz olsun kendimi bulmamda yardımcı oldu bu kitap bana..

Ve biraz önce tekrar okumaya başlamıştım bu konuyu gördüm yazayım dedim :)

Çok etkileyici ve çok öğretici bir kitap okumanızı tavsiye ederim okuyanlar varsa bile tekrar tekrar okusunlar..

http://www.halitertugrul.com/koku.php?k_ad=Kendini%20Arayan%20Adam&s_n=2

Filmlere gelince pek çok etkilediğini zannetmiyorum ama şu sıralarda Sınav filmini yaşıyor gibiyim :)

Çizgi filmler de Power Rangers, Şirinler, Tsubasa vs. çok etkilerdi şimdi hatırlamıyorum bile :)

Ayrıca kitap olarak eklemek istediğim;

• Montaigne  - Denemeler
    • Dr.Richard Carlson - Ufak Şeyleri Dert Etmeyin
    • Beyaz Zakkum
    • Babam Çatlı
    • Yerim Seni Öss

Bunlar da beni çok etkileyen kitaplardır..
    Okuyanlar varsa içeriğini bilir ve nasıl etkilediğini de anlarlar ;)

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
Toplam Hit: 3265 Toplam Mesaj: 21