Hayatınızı Değiştiren Filmler,Kitaplar,Çizgi Filmler
-
Hayatımı ne bı kitap ne bi film ne başka bişey hayatımı bi kız değiştirdi amq :(
-
"Greatest game ever played" isimli , golf üzerine bi film...Golf e başladım, çok seviyorum:)
Star Wars olsa Sith Lord olmayı isterim.hep aklımda, hep aklımda :)
Onun dışında izlerim bi fimi, 2 gün onun gazıyla işler yaparım, sonra gerisin geri normale....
-
hayatımı degiştirmedi ama insanlar hakkında daha dikkatli davranmamı sagladıgı için the godfather serisi
-
ben sadece ŞAHİN K. kalsiklerini izlerim.
Hep onu örnek alıyorum ve böylece hayatım daha renkli:)
-
tek birşey: HANS VON AİBERG in yazıları! her kim ne derse desin bu adam gerçekleri yazıyor! zaman şahimizdir!
-
Kashna Felsefesi (www.kashna.com)
Kütüphanemin büyük bölümünü oluşturan ruhsal gelişim ve kisişel değişim kitapları.(Bu tür kitapları okumaya artık son verdim, bana katabilecekleri birşey kalmadı :D )
Üç yıl önce okuduğum Tanrılar Okulu isimli kitap hayatımın dönüm noktalarından biri.( Objektif olamayanlar ve önyargılardan kurtulamayanlar kitabı okumasın. Zaten okuyamaz okusada anlayamaz.)
Şu anda okuduğum The Secret(sır) isimli kitap beni doruğa ulaştırdı (tüm müridlere tavsiyemdir)...
Ve bir yıl önce karşıma çıkan bir melek(benzetme yaptım yav) hayatımın dönüm noktalarından biridir...
-
Kendini arayan adam çok basit bir kitap ayrıca solculara çamur tmaktan başka bi şey anlatmıyor. Hayatınızı değiştirecek bi kitap arıyorsanız " Zeka - Osho "
-
lombak ,l-manyak,penguen,kemik,leman:içindeki espriler hayatı yasnsıttıgı için cok sey ogretti bana.özellikle lise donemlerimde lombak mukemmeldi....
-
-
film : fight club
kitap : kashna serisi
su siralar the secret i okuyorum o da cok pis etkilemeye basladi bitince sanirim bi kac tas daha oynatacagim hayatimda.