Hayatınızın Dönüm Noktası Neresi
-
selam benim hayatımın dönüm noktası 11.09.2004 amcamın yanına tatile gitmiştim 15 gün amcamla gecti hayatta bütün hedeflerim gayelerim degişti apayrı bir yol çizdim kendime
ya sizin hayatınızda dönüm noktları varmı varsa neresi -
Azerbeycani kazanip geldigim gundur..........
-
matematik hocası olan amca oğlumun lise 2 de sosyali seçtim deyince beni azarlayarak zorla tm ye geçirmesi ve akabinde
benim üniyi kazanıp popoyu kurtarmamdır...
-
4 gün önce öss ile ilgili bi kitap okumaya başladım. Her cümleden sonra "harbiden la", "vay mnsna goyim" dedim. gece 2'de ders çalışmaya başladım. Süper gazdayım şuan hadi ben kaçtım ders çalışçam.
-
askere gitmemle birlikte ve aşk - meslek yönünden develüasyona uğramam
-
japonya'ya sonra Çin'e gideceim gündür :D
-
19.06.2006
Öss'den bi gün sonra son senemde çalışmaya başladım.
HÜ Tıptayım. Hayatımın geri kalanı şekillendi...
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
4 gün önce öss ile ilgili bi kitap okumaya başladım. Her cümleden sonra "harbiden la", "vay mnsna goyim" dedim. gece 2'de ders çalışmaya başladım. Süper gazdayım şuan hadi ben kaçtım ders çalışçam.
-----------------------------
Nereye hacı kitabın ismini ver önce :DHayatımın dönüm noktası ilk aşık olduğum kızdan sonraki dönemdi..Sevginin şekilciliğin yanında hiçbirşey ifade etmediğini öğrendiğim dönemdi..Aslında bu deneyime büyük bir hayat tecrübesi olarak bakıyorum. Yaşadıklarımı güdüleyici olarak kullanıp hayatımı birçok alanda şekillendirmeyi öğrendim.Kendimi gelişime adadım,1 saat bile zaman kaybetmeye tahammülüm yok artık.24 saatin aslında ne kadar kısa bir zaman dilimi olduğunu öğrendim ve zamanı iyi kullanmayı öğrendim ki bu bir günü iki gün gibi yaşamak demek..
-
lise 2 de alan değiştirmemdir.
-
ortaokul2 nin yazında köpek gibi çalıştığım,babamın gözümün önünde eriyişini seyrettiğim zaman dönüm noktamdır.büyüdüğümü anladığım yaz.Herşeyin boş olduğunu anladığım yaz.
-
babamın annemi zikmesi sonucu benim dünyaya gelmem tam bir dönüş noktasıdır.