folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayatınızın Dönüm Noktası Neresi

Hayatınızın Dönüm Noktası Neresi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

mizahi bunu yazdı:
    ortaokul2 nin yazında köpek gibi çalıştığım,babamın gözümün önünde eriyişini seyrettiğim zaman dönüm noktamdır.büyüdüğümü anladığım yaz.Herşeyin boş olduğunu anladığım yaz.

hoca babana noldu yav?

zehirli guatr ve ülser illetleri aynı anda vurmuştu kendisini..hergeçen gün kötüleşiyodu.ölecek diye bıraktık ki,annemin duasıyla mıdır nedir bilemedim.sağlığına kavuştu şükür.

Herşey 13 yaşında çocuk sayilabilecek birinin önünde gerçekleşiyo tabi.Dahası evi geçindirmek de ona kalıyo,ve babasının hastane masraflarını ödemek.

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxx_xy
    xxx_xy's avatar
    Erkek
    oss tercihlerinin son gunu; 4 sene boyncca odtü fizige gidecem diyipte tercihin son günü ytü elktrik mühendisligini yazdiim gün fazla olmadi pisman olp olmicamii zaman gostercek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebmarteu
    ebmarteu's avatar
    Erkek
    1  Agustos 2006 gunu Universite icin amk ugumun Ingiltere topraklarina ayak bastigim gun benim hayatimin donus noktasidir  :D  Amk ugumun devleti ve insanlari!!!!  Inanin hic yasanicak bi yer ddegil burasi. 1 seneden fazladir burd yasiyorum ve daha 3 sene belki de 4 sene burdayim. OSS i 10 puanla kacirinca buraya geldim, o da ayri bi donum noktasi. Buda demek oluyoki OSS senin amina comak sokiyim ben!! Hic kimse bilemez ne kadar kufur ettim amk ugumun seine :D Dunyada benim kadar kufur eden olmamistir heralde :D

**EbMaRtEu**
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    Tam burası bak iste şura..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek
    bursa erkek lisesini kazanıp kayıt yaptırdığım gündür:D

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
Toplam Hit: 3436 Toplam Mesaj: 26