folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hayattan Kopmuş Birisine..

Hayattan Kopmuş Birisine..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

eyw. ats30 güzel yorumlamışsın.. yalnız sorun bende değil tekrar hatırlatayım benimde yaşanmışlıklarım var tabi ki.  geçti gitti tecrübesi kaldı... şimdi insanın kendine göre sınırları olması gerek çünkü sınırlı bi yaratığız herşeye gücümüz yetmiyor.

bu konu inançlı bi insan için başka cvplar ateist insan başka cvplar içerir ben genel bişeyler arıyorum senin demek istediklerini anladım.

ee tabiki dunyada neler var neler.. ama biz kendimize bakalım değilmi..

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

cordelian bunu yazdı:
    -----------------------------

HeYeT bunu yazdı:

la ben kopmadım ha ona göre :))  hayatı seviyorum =)

ya hocam ne ugrastırıon o zaman bizi:D aç inna'dan bi klip sevıosan kop kopp:D

ben diom bütte ders geçmek lazım sen diyon ormantizim duygusallık melankoni:D

hoca bide senin durum var tabi şu günlerde senin için en önemli mesele o dersi geçmek..

öyle arkadaşlar var ki dersle psikolojik bunalıma girdiler... bi ara ben bile kafayı bi derse acayip takmıştım ee 6 defa alıp geçemeyince öyle olabiliyor rüyanda falan günler geçmiyor..

şimdi geçtim :)   bumuymuş lan falan durumları :)

matematik24.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

" Tolstoy - İtiraflarım "

" Tolstoy - İnsan Ne İle Yaşar? "

Mutlaka oku hocam.

İkiside çok iyi kitaptır. Ve ince kitaplar, her biri 100er sayfa yaklaşık. İlk " İnsan Ne İle Yaşar? " ı oku, sonra " İtiraflarım "ı.

Aradığın ipin ucu orda, sonra o ipi tutup çekeceksin, narince çekeceksin. Narince çek, hayvan gibi değil :)

öpüyorum gözlerinden :)

yardırmak bizim işimiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

erbogan bunu yazdı:

Mutlaka oku hocam.

İkiside çok iyi kitaptır. Ve ince kitaplar, her biri 100er sayfa yaklaşık. İlk " İnsan Ne İle Yaşar? " ı oku, sonra " İtiraflarım "ı.

Aradığın ipin ucu orda, sonra o ipi tutup çekeceksin, narince çekeceksin. Narince çek, hayvan gibi değil :)

aq. illa hayattan koparacaksınız beni :D 

eyw. :))

matematik24.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

olaya şu açıdan bak.şimdi küçükken elma şekeri satan adam gelirdi sokağa.cebinde para yok annenden istedin 2 patlıcana vermiş parayı o da vermedi diyelim.

öteki veletler alıp yerken sen angut angut baktın.sinirlendin.ben niye alamadım diye.paran yoktu ya da vardı da vermedi annen vs..

sonuç ne ? elma şekeri yemedin ama ölmedin :D

hala hayattasın..

peki yiyemedim diye kendini yersen kafaya takar takıntı yaparsan zararı kime olur ? 

tabiki hayatın zehir olur.sırf bunu kafaya takıp neden yiyemedim diye ruh hastası olanlar var..

aynı şekil kız arkadaşı terk edince de olur.peki üzülmekteki amacımız nedir ?

yani o olmadan hala nefes almaya devam edebiliyor musun ? elma şekerindeki gibi düşün öle terkedildim öldüm bittim diye değil...

biri gider başkası gelir ve kimse vazgeçilmez değildir..ama çok önemli bir nokta var.çok önemli..

insan hissettiği gibi düşünür,düşündüğü gibi hissetmez.arabesk dinlersen o ruh halinden çıkamazsın..

sağlam arkadaşlar edin.tahribata takıl.tahribata giremedin 1 dk için deli olacak kadar bağlan..burası en sağlam yamuksuz arkadaştır..

Edit : kafa karışıklığından yanlış yazmışım.anlatmak istediğim şey şu.seni beynin değil dinlediğin şarkılar yönlendirir.önce şarkı dinlemeyi bırak ya da adam akıllı şeyler dinle :)

İkinci Edit : kafa uçmuş dinlediğim şarkıyı sana örnek göstermişim :D sen daha umut dağıtan şeyler dinle.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeYeT bunu yazdı:

erbogan bunu yazdı:

Mutlaka oku hocam.

aq. illa hayattan koparacaksınız beni :D 

eyw. :))

Afedersin kardeş ya, yorumları okumadan yazdım cevabı.

Kopan kişiye bu kitapları hediye et :)

1 gecede kendine gelir :)

Ha gelmedi mi ?

O zaman düşene bi tekme de sen at. :)

Şaka bi yana, bu durumlarda insan kendini uzaktan izliyor sadece, hayatını, yaşadığı yerleri... RPG oyunlar gibi, tepeden, biraz kenardan neler yaptığını, nasıl o "neler"i yaptığını izliyor.

Uzun bir süre olabiliyor. Vücudu tembelliğe alıştıktan sonra kendine gelmesi de çok uzun sürebiliyor. Önemli olan dişini gösterebilmek hayata!

Ne olursa olsun hayat bizden daha güçlü, daha dişli, daha sert. Ama hayatın sert oluşu bizim vazgeçmemizle, boşvermemizle daha bi güçlenir, daha sertleşir.

İnatlaşmamızla da aynı şekilde sertleşir güçlenir, bir sonra darbe için daha çok hırs yapar, daha bir hızlı gelir. Ama ne önemi var ki?

Her iki ihtimalde de hayat kazanıyor. Yalnız bizim durumumuz biraz farklı, vazgeçersek, boşverirsek, kaybediyoruz. İnat edersek kazanıyoruz. Ne kazanıyoruz ? "Hayatın saygısını!" ( şu anda tüylerim diken diken oldu lan! )

Vazgeçince hayat sertleşerek saygısızca bir daha saldırır, bundan da vazgeçeceğimizi bilerek.

Ama inatla hayatın kendisiyle uğraştıkça, hayat bir sonraki saldırısını saygı duyarak yapar.

Tam blog yazısı oldu ya :)

yardırmak bizim işimiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

hayatı seven ve dolu dolu yaşamaya çalışan birisiyim face deki grubuma beklerim.. 

Hala hayattayken gülümse sevdiklerine  ;)

http://www.facebook.com/mustafa.herguner?ref=profile#/group.php?gid=83957000710&ref=ts

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Söyle karrdeş :) ezelden geriye ne kaldı

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

...

Bir gün gelir kendiliğinden
    Geçer bütün üzüntün
    Her yeni gelen günü
    Yeni bir ümitle beklemeli
    Her yeni gün yeni havalarla gelir
    Gece, yağan yağmurla uyursun
    Sabah, birde bakarsın odan güneşli

...

Necati Cumalı

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Üzülme!  der Mevlana ve devam eder; Kaybettiğin herşey, başka bir surette sana geri döner...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
Toplam Hit: 3506 Toplam Mesaj: 27