Hayattan Kopmuş Birisine..
-
söylenecek bi söz verilecek bi öğüt elbette duruma göre çeşitlendirilebilir.. ama genel bişeler söyleyin..
-
Kendini koparmak yerine onun senden kopmasını bekle. Çünkü sen ne kadar koptuğunu zannedersen zannet yinede kopan o olacak..
-
kopmamak icin bişeyler bulacaksın hocam.Umut herzaman bitmemeli.elbet senınde hayalin vardır uzakta biyerdede olsa.Kopmuş biri oldugunun farkındaysan kopmamak icin yeterli akla sahip oldugunu gostermektesin.
-
google 'a "foton kuşağı" 'nı yaz ve arastır dostum.
-
en dogrusunu yapiyorsun ucube olarak yasamaya devam et ucube olarak öl
-
la ben kopmadım ha ona göre :)) hayatı seviyorum =)
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------
la ben kopmadım ha ona göre :)) hayatı seviyorum =)
-----------------------------ya hocam ne ugrastırıon o zaman bizi:D aç inna'dan bi klip sevıosan kop kopp:D
ben diom bütte ders geçmek lazım sen diyon ormantizim duygusallık melankoni:D
-
muhtemelen çoğumuzun başına gelmiştir... vücut çözülür olaylar artık senin elinde değildir.. birden zamanın hızla akıp gitmesini istersin veya yerin dibine girip saklanmak... çeşitlenebilir...
-
HeYeT bunu yazdı:
muhtemelen çoğumuzun başına gelmiştir... vücut çözülür olaylar artık senin elinde değildir.. birden zamanın hızla akıp gitmesini istersin veya yerin dibine girip saklanmak... çeşitlenebilir...
-----------------------------Bu durumda kişinin düşünmesi gereken şudur.
"Ne kaybederim hayatın sonu mu ? "
Söylemesi gerek şeyse;
"ÇOKTA S*KIMDE AM*NA KOYAYIM!"
-
EpheSuS bunu yazdı:
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------Bu durumda kişinin düşünmesi gereken şudur.
"Ne kaybederim hayatın sonu mu ? "
Söylemesi gerek şeyse;
"ÇOKTA S*KIMDE AM*NA KOYAYIM!"
-----------------------------bence bunu düşünemeyecek kadar zihnin dolu olur o an
-
hoca inanç yoksa intihara kadar gider...
sen hatayı en başta hayata bağlanarak yapmışsın.eğer soyut düşünebiliyorsan bi gün pamuğu tıkayacaklarını ve o pamuk tıkandığında beklentilerini karşılamayan insanların sana en ufak bir faydası olmayacağını görmen lazım.
önceleri bende senin gibiydim.en ufak bişeyde öldüm bittim mahvoldum fln masumluk serüvenlerinde gezerdim.ama büyüdükçe anladım ki beterin beteri var aq :)
ve hiçbir insana gerçekliğini kaybederek bağlanmak,beklenti içine girmek ruhsal çöküşü hızlandırır.o yüzden insanlara ve nesnelere bağlanma.insan ölür nesne/eşya bozulur.geriye sen kalırsın pamuğu tıkadıklarında musallada nasıl bilirdiniz diye sorunca imam cevap geçikmez.
e görmedik ki nerden bilelim.
aklını başına al hoca...
dost tavsiyesi sadece.gülüp geçme ve hs deme hakkına sahipsin ama şu bir gerçek ki pamuk hayatında önem verdiğin yerleri kapatacak...