Hayatttan Soğumak ?
-
Cümleten günaydın
şu aralar herşeyden bıkmış durumdayım evden, işten, sevgiliden hiç bişey yolunda gitmiyor. kafamı dağıtacak ne bilim bu sıkıntılardan kurtlucak azda olsa ne yapılabilir umarım kendimi anlata bilmişimdir.. tek içimi dökecek tahribat geldi aklıma hepinize saygılar sevgiler..
-
valla kardeşim bende bu yazın böyle oldum . spora gitmedim evde oturdum dışarıda çıkmadım kilo felan aldım, yarın dershane başlıyor öyle değişiklik olur evde artık küf tuttum sende öyle bir uğraş bul. eğer vaktin varsa spor yap. çok ama çok etkilidir spor, başka hızlı okumaya kafayı takabilirsin , yada telefon oyunlarına illa birşeye başla. ortamını değiştir oda düzenini değiştir. hat sanatını dene. autocad felan bak çizim yap, çık akşam kulaklığı tak gez. birşey yap dostum yeterki yap
-
Dediğinin gibi sporda iyi olur biraz.. inan şu vaziyette şunu bile düşünemiyorum
-
Uyuşukluğa en iyi çare spor. Bence kalk tur at sonra spor yapmayı düşün
-
namaz kıl hep bunlar namaz eksikligi
-
Başka dünyalar a açılmaya çalış, 18 bin alem var bu dünya da takılı kalma.....)
-
Mincrafta adam arioduk bizde, minecrafta gel, eski hayatı sktr edip yeni bir hayata başlarsın burda. O zaman bu sorunların ne kadar önemsiz olduğunu anlarsn.
HolyOne tarafından 22/Eyl/14 10:38 tarihinde düzenlenmiştir -
vallahi hocam oyunla felan hiç aram yok lisede felan bi counter oynuyodum oyle hani beceremem.. oynamasını felan bilsem öğrene bilirmiyim onu bile bilmiyorum şu kafayla :)
-
hava çok basık hep ondan, be de aynı durumdayım :(
-
Ava git hocam dağda bayırda yürü mangal yap ohh mis şu aralar okçulukla uğraşıyorum gayet zevkli..
-
işte bunlar hep pompa eksikliğinden...
Şaka bir yana ben kurban bayramından sonra karsta göreve başlayacağım. Çıkıp gelirsin, beraber rakı içeriz tekrar? az da olsa kafan dağılır...