Hayatttan Soğumak ?
-
HannibALgan bunu yazdı
işte bunlar hep pompa eksikliğinden...
Şaka bir yana ben kurban bayramından sonra karsta göreve başlayacağım. Çıkıp gelirsin, beraber rakı içeriz tekrar? az da olsa kafan dağılır...
Abi nerdesin sen ya gelsene antebe hem bi görmüş olurum seni özledimde hemde dediğnin gibi kafamızı dağıtırız :) wallahiya çık gel ya
-
jizz_jix bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Şaka bir yana ben kurban bayramından sonra karsta göreve başlayacağım. Çıkıp gelirsin, beraber rakı içeriz tekrar? az da olsa kafan dağılır...
Abi nerdesin sen ya gelsene antebe hem bi görmüş olurum seni özledimde hemde dediğnin gibi kafamızı dağıtırız :) wallahiya çık gel ya
La olum garsa gidiyom ben kurban bayramından sonra, kurbanda etleri çal evin dolabından karsa mangal yaparız, zaten sana rakı borcum var antepten ;)
-
HannibALgan bunu yazdıjizz_jix bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
La olum garsa gidiyom ben kurban bayramından sonra, kurbanda etleri çal evin dolabından karsa mangal yaparız, zaten sana rakı borcum var antepten ;)
wallahi kendi ağzınla söyledin abi borcun var.. :) çık gel o zaman
-
hocam hayatını değiştir değiştiremiyorsan yenilikler ekle. mesela
http://www.tahribat.com/Forum-Part-Time-Is-Arayan-Arkadaslar-Istanbul-Ici-199507/
gir buraya haftasonu tanımadığın insanlarla bilmediğin ortamlarda bilmediğin işler yap sıkıntın anında geçer :) güven bana..
hem para da kazanmış olursun daha noolsun :)
-
Sorun direk sevgilimş acaba ?
-
daha dur bakalım hayattan ne gördünki amk
sanarsın 50 yaşında
sen hayattan soğuduysan bu adamların ölmesi lazımdı
http://www.kigem.com/basari-oykuleri -
çağın hastalığı bu benide yakalamış durumda
bu spor yap diyenler anlamıyo zaten hoca mesele spor yapacak istek yok :D
-
kim mutlu ki.
yeni konu açacağım:
konu ismi: hayatından kim memnun?
konuyu açan: futurist
silinme sebebi : hiç post atan olmamış...
-
futu, al canın sıkılmasın. :D
ayrıca tarikat sapının imzaası aklıma geldi.
konu sahibinede
hocam işini, eşini ayarladiktan sonra, birazda kendine vakit ayırabilsen. gamsız vurdumduymaz olsak, sorun kalmayacakta... neyse. son nefesi verince rahatlarız..
RitmFarbRacourci tarafından 22/Eyl/14 15:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Mert_648 bunu yazdı
çağın hastalığı bu benide yakalamış durumda
bu spor yap diyenler anlamıyo zaten hoca mesele spor yapacak istek yok :D
sorunu anlamış değilim hocam bide sadece can sıkıntısı olsa iyi ev ayrı iş ayrı dediğim gibi..herkezin derdi sıkıntısı cok onda hem fikiriz ama ne bilim ya hiç bişey yolunda gitmiyo amk
şuan şunları yazarken rahatlıyorum içimi dokmek felan azda olsa rahat ettiriyo
belkide içimi dökecek bir arkadaşa ihtiyacım var derdimden anlamasada anlamış gibi davranan :)