Haydarpaşa'da Yangın!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

bi restaurant açacak kadar yanmıştır sanırım.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------

yazıklar olsun, diyecek başka bir şey gelmiyor aklıma. nasıl bu kadar ihmalkar olabiliyorlar..

wikipedia da son yangınla ilgili yorum girilmiş. başka diyecek bir şey yok zaten.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Haydarpa%C5%9Fa_Gar%C4%B1

Bari duzgun yazsalardı

28.11.2010 öylen satt 15 siralarinda cikan büyük yanginda , Haydarpasa gari ciddi sekilde hasar aldi , binanin ciddi sekilde cati ve altindaki iki kadaki cikan yangi Tren gari kulanilamaz hale geldi , binanin yaridan cogu yadi , tarihi bina olan Haydarpasa tren Gari yangindan dolayi kulanilamaz hale geldi

28 Kasım 2010'da saat 15:30 civarında çatısında izolasyon çalışmalarında kullanılan maddelerin alev almasıyla yangın çıkmış, çatının ve 4üncü katın tamamı yanmıştır. Yangının bir başka muhtemel sebebi de kaynak makinesinden sıçrayan alevlerdir. Sebebi bilinmeyen yangının amacıysa kesindir: Yerine şahane bir otel yaparak İstanbul'u güzelleştirmek.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

uh :| bi sınawa gittik neler olmuş söndüremediler mi hala ulan içten içe diorum adını demek istemediğimin ewi yansa kaç dakkaya sönerdi acaba..

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Baracuda bunu yazdı:

pessimist bunu yazdı:

yazıklar olsun, diyecek başka bir şey gelmiyor aklıma. nasıl bu kadar ihmalkar olabiliyorlar..

wikipedia da son yangınla ilgili yorum girilmiş. başka diyecek bir şey yok zaten.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Haydarpa%C5%9Fa_Gar%C4%B1

Bari duzgun yazsalardı

28.11.2010 öylen satt 15 siralarinda cikan büyük yanginda , Haydarpasa gari ciddi sekilde hasar aldi , binanin ciddi sekilde cati ve altindaki iki kadaki cikan yangi Tren gari kulanilamaz hale geldi , binanin yaridan cogu yadi , tarihi bina olan Haydarpasa tren Gari yangindan dolayi kulanilamaz hale geldi

28 Kasım 2010'da saat 15:30 civarında çatısında izolasyon çalışmalarında kullanılan maddelerin alev almasıyla yangın çıkmış, çatının ve 4üncü katın tamamı yanmıştır. Yangının bir başka muhtemel sebebi de kaynak makinesinden sıçrayan alevlerdir. Sebebi bilinmeyen yangının amacıysa kesindir: Yerine şahane bir otel yaparak İstanbul'u güzelleştirmek.

Yeni bir ekleme yapıldı :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    abdülhamidin hatırasıydı yazık olmuş :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

çatıyla beraber 4.katta tamamen yanmış..
    demekki yıkamazsak üstüne restoran yaparız demişler. 

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cool
    Cool's avatar
    Erkek

yaa nasıl yanar anlam veremiyorum.birde o yangının 15 dk da sönmesi gerekir ya..içim cızladı!!

ağlatmazsan ağlarsın...!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

Hay anasını satayım lan, bugün gördüğüm aşırı duman buymuş demek ki; inanamıyorum.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

yanarken kadıköydeydim gerçekten çok kötü bir durumdu şu saatlerde filn halen denizden olsun karadan olsun itfaiye var. İtfaiye tam 30 dk geç geldi bu arada . Böyle bişey olcağı tahmin ediliyordu . İstediklerini yapanlar çok var nasılsa Üzüldüm gerçktende ama .

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

hmmm.. arkadaşlarında dediği gibi proje başlıyor

ne diyon?
Toplam Hit: 8203 Toplam Mesaj: 52