Haydarpaşa'da Yangın!
-
bi restaurant açacak kadar yanmıştır sanırım.
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------yazıklar olsun, diyecek başka bir şey gelmiyor aklıma. nasıl bu kadar ihmalkar olabiliyorlar..
wikipedia da son yangınla ilgili yorum girilmiş. başka diyecek bir şey yok zaten.
-----------------------------Bari duzgun yazsalardı
28.11.2010 öylen satt 15 siralarinda cikan büyük yanginda , Haydarpasa gari ciddi sekilde hasar aldi , binanin ciddi sekilde cati ve altindaki iki kadaki cikan yangi Tren gari kulanilamaz hale geldi , binanin yaridan cogu yadi , tarihi bina olan Haydarpasa tren Gari yangindan dolayi kulanilamaz hale geldi28 Kasım 2010'da saat 15:30 civarında çatısında izolasyon çalışmalarında kullanılan maddelerin alev almasıyla yangın çıkmış, çatının ve 4üncü katın tamamı yanmıştır. Yangının bir başka muhtemel sebebi de kaynak makinesinden sıçrayan alevlerdir. Sebebi bilinmeyen yangının amacıysa kesindir: Yerine şahane bir otel yaparak İstanbul'u güzelleştirmek.
-
uh :| bi sınawa gittik neler olmuş söndüremediler mi hala ulan içten içe diorum adını demek istemediğimin ewi yansa kaç dakkaya sönerdi acaba..
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------yazıklar olsun, diyecek başka bir şey gelmiyor aklıma. nasıl bu kadar ihmalkar olabiliyorlar..
wikipedia da son yangınla ilgili yorum girilmiş. başka diyecek bir şey yok zaten.
-----------------------------Bari duzgun yazsalardı
28.11.2010 öylen satt 15 siralarinda cikan büyük yanginda , Haydarpasa gari ciddi sekilde hasar aldi , binanin ciddi sekilde cati ve altindaki iki kadaki cikan yangi Tren gari kulanilamaz hale geldi , binanin yaridan cogu yadi , tarihi bina olan Haydarpasa tren Gari yangindan dolayi kulanilamaz hale geldi28 Kasım 2010'da saat 15:30 civarında çatısında izolasyon çalışmalarında kullanılan maddelerin alev almasıyla yangın çıkmış, çatının ve 4üncü katın tamamı yanmıştır. Yangının bir başka muhtemel sebebi de kaynak makinesinden sıçrayan alevlerdir. Sebebi bilinmeyen yangının amacıysa kesindir: Yerine şahane bir otel yaparak İstanbul'u güzelleştirmek.
-----------------------------
Yeni bir ekleme yapıldı :D -
abdülhamidin hatırasıydı yazık olmuş :(
-
çatıyla beraber 4.katta tamamen yanmış..
demekki yıkamazsak üstüne restoran yaparız demişler. -
yaa nasıl yanar anlam veremiyorum.birde o yangının 15 dk da sönmesi gerekir ya..içim cızladı!!
-
Hay anasını satayım lan, bugün gördüğüm aşırı duman buymuş demek ki; inanamıyorum.
-
yanarken kadıköydeydim gerçekten çok kötü bir durumdu şu saatlerde filn halen denizden olsun karadan olsun itfaiye var. İtfaiye tam 30 dk geç geldi bu arada . Böyle bişey olcağı tahmin ediliyordu . İstediklerini yapanlar çok var nasılsa Üzüldüm gerçktende ama .
-
hmmm.. arkadaşlarında dediği gibi proje başlıyor