Haydarpaşa'da Yangın!
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
hmmm.. arkadaşlarında dediği gibi proje başlıyor
-----------------------------abi şu olaya bakın ya. adamlar istediği yeri yakıyor istediği yeri yıkıyor istediği yapıyı dikiyor. bizim tepkilere bak. aynı olay efendim japonyada olsa, ingilterede olsa hatta bırak olmasını tenezül edilse toplum isyan eder yönetim tümden değişir. bizim topluma bak ya. kimsenin umrunda değil. tepkiye bak: "hmm içim acıdı" abi tarih yanıyor tarih. 100 yıllık yapının ..... koydu adamlar sırf kendi istediklerini yapabilmek için. nasıl bir toplumda yaşıyoruz ya
-
ulquiorra bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------abi şu olaya bakın ya. adamlar istediği yeri yakıyor istediği yeri yıkıyor istediği yapıyı dikiyor. bizim tepkilere bak. aynı olay efendim japonyada olsa, ingilterede olsa hatta bırak olmasını tenezül edilse toplum isyan eder yönetim tümden değişir. bizim topluma bak ya. kimsenin umrunda değil. tepkiye bak: "hmm içim acıdı" abi tarih yanıyor tarih. 100 yıllık yapının ..... koydu adamlar sırf kendi istediklerini yapabilmek için. nasıl bir toplumda yaşıyoruz ya
'' Kimse birlik olup gık çıkarmıyorsa '' ne gelir eldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn... Yürek lazım Yürek. -
Yazık oldu ....
-
ulquiorra bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Ne yapalım hocam şimdi kalkıp İstanbul'a gelip protestolara mı katılalım.Mutlaka buna tepki gösteren olur ama bir işe yaramaz.Burası Türkiye -
havadan müdahale edilemiyor..
Siyaset gibi olmasında baştakilerinin evi yansa devletin vay haline söndürene kadar 1 top iğne bırakmazlar.
ciğerim yandı lan. Gitti koca bir tarih.
-
İlk değil sonda olmaz sanırım.
-
Şimdi artık, birinin ipi çekilmesi gerekir bu tür durumlarda. Halkın tepkisini dindirmek için... 3-5 Gözaltı olur ve ailelerine bilmem kaç bin TL para verilerek, bunları 4-5 ay içeri tıkarlar. Asıl sorumlular yaza doğru kendini gösterir, şöyle bir havalar ısınsın hele, oranın manzarası güzel, iyi iş yapar...
-
gerçekten çok kötü bir durum babam haydarpaşa yanıyor dediğinde inanamadım koştum tv ye baktım, içim sızladı..
tren seferlerinin hala aktif olup olmadığını bilen var mı
-
tren seferlerimizi aksatıcak bi durum yok gibi sinden bi açıklama okumuştum haberturkte
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
'' Kimse birlik olup gık çıkarmıyorsa '' ne gelir eldeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnn... Yürek lazım Yürek.
-----------------------------hocam millett artık bi garip olmuş yangını görünce gatanın altındaki köprüye gittim evden kamerasını fotoraf makinesi kapan çekiyor herkes telefonunu çıkarmış yangını,yangını çekenleri çekiyor.abi bu nasıl bi zihniyet karşıda bi tarih yok oluyor senin tek yaptığın mk makinesiyle çekim yapmak,gelen tv kameralarına çıkmaya çalışmak.birileride çıkıp olaya tepki köstermiyor.
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim....