folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Haydi Tahribat Dayz'ye Başlayalım

Haydi Tahribat Dayz'ye Başlayalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Oyun bir hayatta kalma smilasyonu arkadaşlar. Oynanış göze hoş geliyor gelin başlayalım.

Bu tanıtım linki: http://www.bolumsonucanavari.com/?pidx=12&gid=1750

Bu da download: http://dayzmod.com/?Download

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

bu oyun paralı değilmiydi yaa

destination@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ben anlamadım.

download linkindeki sayfa armaII nin modu olan dayZ galiba.

moddan sonra yapılan DayZ oyunu paralı degilmi yav?

SyspioniC tarafından 22/Ağu/12 10:28 tarihinde düzenlenmiştir

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

güzel bir şeye benziyor da, ölünce her şeyin gitmesi iyi olmamış

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

adam konuyu açtı gitti. bari ben uplayım :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Yaw oyun güzele benziyor detaylı baya, zaten arkadaşlarla dead island'ın tadı damağımızda kaldı.

Dayz için arma 2 ile arma: ao gerkiyor sanırım, onlarda şuan 29 dolar steamde. DayZ içinde 50tl vermek istemiyorum açıkcası. Dayz de arma'nın cd keyine bağlanıyormuş, bunun bir çözümü yokmu? torrentten çeksek oyunu sonra dayz modunu yüklesek bir şekilde hamachiden filan oynayabilirmiyiz? Oynayabiliyorsak da save olurmu oyun?

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

3. bölümün videosu.

cok  farklı bi oyun bence :|

http://resim.donanimhaber.com/m_65018901/tm.htm

http://www.bolumsonucanavari.com/Video/?Id=4510

SyspioniC tarafından 31/Ağu/12 23:14 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Valla serverlara girebiliyorum ama çıktığımda birdaha karakter yaratıyor save olmuyor.

Oyun gg de 40tl ama alıp almamakda kararsız kaldım. Zaten dayz modu direk oyun olarak çıkacak ilerde bekleyip onu mu alsam yoksa dayz için armaya 40 tl mi versem bilemiyorum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Ben goodoldgame sürümünü indirmiştm geçenlerde torrentten bugün yükledim dayz yi gayet güzel oynanabiliyor.Yanlız tek başına olunca oyun gerçekten zor hele peşine zombi takıldımı kesin ölüyorsun.Daha silah bulamadım, bir seferinde adamın biri malzemelerim için beni sniperla avladı, ortalıkta sanki zombi yokmuş gibi bide milletle uğraşıyorsun.Tamamiyle gerçekçi bir zombi survival oyunu olmuş.Zaten armanın simulasyon olduğunu düşünürsek hertürlü gerçekçi detay var.

Birlikte oynayacak adam olursa bi servera girip yardırırız olmadı interneti sağlam olan biri tunngle üzerinden falan langame kurar orda takılırız

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 5974 Toplam Mesaj: 50