folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Haydi Tahribat Dayz'ye Başlayalım

Haydi Tahribat Dayz'ye Başlayalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

oyun çok iyi görünüyor 5+ kişi alırsa bende alırım bunu her türlü tam benlik oyun ama takım lazım :d

Si vis pacem para bellum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Yaw dayz nin kendi başına oyun olarak çıkacağı tarih açıklansada ona göre alsam bunu. Zaten daha alpha sürümünde alırım armayı sonra 1-2 ay sonra dayz çıkacak derler. Alpha sürümü dayz oynucam diyede armaya para vermek istemiyorum.

Ama buradan dayz alacak varsa takım oalrak oynarız filan diyorsanız alırım bende hatta adam da bulurum oynayacak 1-2 tane daha.

Eğer ki crackli oyunla düzgün bir şekilde hilesiz hurdasız oynayaibleceğimiz adam gibi kayıt yapan server varsa oradada oynayabiliriz tabi birinin ilk önce linkleri filan verip adam gibi anlatması lazım.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Bu gibi oyunlar herkesin harcı olmayabiliyor :) Acaba önce crackli bir oyun ile oynanabilitesini denesek daha sağlam olmaz mı? Tahribatta bu konuda bir organizasyon olursa ve zamanı da bana müsait olursa ben de dahil olmayı isterim. Ama önce feci şekilde ayrıntılı anlatıma ihtiyacım var :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

oyun tam cıksın oynarız

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OldBoy
    OldBoy's avatar
    Erkek

takım olursa bende alırım oyunu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ganjaboy
    ganjaboy's avatar
    Erkek

bence tahribattan bi takım kuralım :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

oyunun simülasyon olayı cok iyi. iyileşmek için kan alıyosun, yemek yemen lazim, friendy fire(dostunu vurma) acik, silah alamıyosun arayıp bulman lazım. hatta ölünce komple gidiyo herşeyin :|

raalmis DayZ oyununun alphasi cıktı mı ? alphayi alalim hem ucuzdur :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı

oyunun simülasyon olayı cok iyi. iyileşmek için kan alıyosun, yemek yemen lazim, friendy fire(dostunu vurma) acik, silah alamıyosun arayıp bulman lazım. hatta ölünce komple gidiyo herşeyin :|

raalmis DayZ oyununun alphasi cıktı mı ? alphayi alalim hem ucuzdur :P

bu arada torpedo_XL goodoldgame sürümü ile sorunsuz oynuyormuş sanırsam bir denemek lazım.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Şuan ki hali zaten alpha işte. Arma ile oynana alpha sürümü normal sürümünün çıkmasına var daha ama tarih de vermemişler.

1 saatir bitane no cd key serverda oynuyordum server restlendi şimdi serverı bulamıyorum adına bakmamıştım girerken iyiydi o server bulursam yazarım buraya. Ben zamundadan arma 2 +dayz yazan torrenti indirmiştim onunla oynuyorum şuan ama save yapmayı bir türlü başaramadım her girip çıkışımda baştan başlatıyor beni. Server resetlenmeden önce altta yazı yazıodu logout olun savelemek için diye ama nedense bende olmuo save.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

@angelofope

evet gözümden kaçmış :|

@raalmis

bende gördüm zamunda da onu. 1 tane mi crackli server var şuan :S

bende onu indirip deniyim bi ara. hoşuma giderse dayz oyunu cıkınca alirim belkim.

arma2dayz modunda talim yaparız tecrübe kazanırz :P

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
Toplam Hit: 5973 Toplam Mesaj: 50