Haydi Tahribat Dayz'ye Başlayalım
-
oyun çok iyi görünüyor 5+ kişi alırsa bende alırım bunu her türlü tam benlik oyun ama takım lazım :d
-
Yaw dayz nin kendi başına oyun olarak çıkacağı tarih açıklansada ona göre alsam bunu. Zaten daha alpha sürümünde alırım armayı sonra 1-2 ay sonra dayz çıkacak derler. Alpha sürümü dayz oynucam diyede armaya para vermek istemiyorum.
Ama buradan dayz alacak varsa takım oalrak oynarız filan diyorsanız alırım bende hatta adam da bulurum oynayacak 1-2 tane daha.
Eğer ki crackli oyunla düzgün bir şekilde hilesiz hurdasız oynayaibleceğimiz adam gibi kayıt yapan server varsa oradada oynayabiliriz tabi birinin ilk önce linkleri filan verip adam gibi anlatması lazım.
-
Bu gibi oyunlar herkesin harcı olmayabiliyor :) Acaba önce crackli bir oyun ile oynanabilitesini denesek daha sağlam olmaz mı? Tahribatta bu konuda bir organizasyon olursa ve zamanı da bana müsait olursa ben de dahil olmayı isterim. Ama önce feci şekilde ayrıntılı anlatıma ihtiyacım var :)
-
oyun tam cıksın oynarız
-
takım olursa bende alırım oyunu
-
bence tahribattan bi takım kuralım :)
-
oyunun simülasyon olayı cok iyi. iyileşmek için kan alıyosun, yemek yemen lazim, friendy fire(dostunu vurma) acik, silah alamıyosun arayıp bulman lazım. hatta ölünce komple gidiyo herşeyin :|
raalmis DayZ oyununun alphasi cıktı mı ? alphayi alalim hem ucuzdur :P
-
SyspioniC bunu yazdı
oyunun simülasyon olayı cok iyi. iyileşmek için kan alıyosun, yemek yemen lazim, friendy fire(dostunu vurma) acik, silah alamıyosun arayıp bulman lazım. hatta ölünce komple gidiyo herşeyin :|
raalmis DayZ oyununun alphasi cıktı mı ? alphayi alalim hem ucuzdur :P
bu arada torpedo_XL goodoldgame sürümü ile sorunsuz oynuyormuş sanırsam bir denemek lazım.
-
Şuan ki hali zaten alpha işte. Arma ile oynana alpha sürümü normal sürümünün çıkmasına var daha ama tarih de vermemişler.
1 saatir bitane no cd key serverda oynuyordum server restlendi şimdi serverı bulamıyorum adına bakmamıştım girerken iyiydi o server bulursam yazarım buraya. Ben zamundadan arma 2 +dayz yazan torrenti indirmiştim onunla oynuyorum şuan ama save yapmayı bir türlü başaramadım her girip çıkışımda baştan başlatıyor beni. Server resetlenmeden önce altta yazı yazıodu logout olun savelemek için diye ama nedense bende olmuo save.
-
@angelofope
evet gözümden kaçmış :|
@raalmis
bende gördüm zamunda da onu. 1 tane mi crackli server var şuan :S
bende onu indirip deniyim bi ara. hoşuma giderse dayz oyunu cıkınca alirim belkim.
arma2dayz modunda talim yaparız tecrübe kazanırz :P