Haydi TAHRİBAT Tatile...
-
Hocam kesin gelirim.
Lütfen organizasyon iyi olsun. Fakültedekiler peribacalarına gezi düzenledi katılmadım. Çok boş insanlar vardı. Yani kafa adam yoktu.
Şimdi ben Diyarbakır'dayım. Nerede toplanacağız. Büyük ihtimal istanbul. Nasıl geleceğim ne yapacağım kefilim sen ol enes. Gideceğiniz tarihten önce istanbula geleyim. Entelkoylu andy'yide çok iyi tanırım. O da gelirse çok iyi olur. Büyük ihtimal o da o vakitte istanbulda olur.
-
enes bunu yazdı:
-----------------------------begendik bunu yazdı:
-----------------------------1. gümüşkaya neresi
2. cebimde kaç lira olması gerekiyo ortalama, ortada kalmamak için :):)
3. Gelmeyi çok istiyorum ama cebimde metelik yok hepsini türkcell piçlerine bayıldım :((
4. saygılar sunarım :)
-----------------------------Tahmini 50 tl olsa yeter hatta artıcak gibimize bile geliyor...
@HeadBanger
tmm abi yha bu kadar vurgulamana gerek yok :W Yazdım bunu kenara ama....
-----------------------------altına imza atmama gerek var mı :(
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Hocam kesin gelirim.
Lütfen organizasyon iyi olsun. Fakültedekiler peribacalarına gezi düzenledi katılmadım. Çok boş insanlar vardı. Yani kafa adam yoktu.
Şimdi ben Diyarbakır'dayım. Nerede toplanacağız. Büyük ihtimal istanbul. Nasıl geleceğim ne yapacağım kefilim sen ol enes. Gideceğiniz tarihten önce istanbula geleyim. Entelkoylu andy'yide çok iyi tanırım. O da gelirse çok iyi olur. Büyük ihtimal o da o vakitte istanbulda olur.
-----------------------------Hocam allah razı olsun :) Zaten kimse gelmese bile ben ve ONEMINUTE kesin gidicez bide sen var sın çok saol 'Entelkoylu andy' abime msnden postu çaktım görür cvp verirse onuda beklioruz...
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------enes bunu yazdı:
-----------------------------begendik bunu yazdı:
-----------------------------1. gümüşkaya neresi
2. cebimde kaç lira olması gerekiyo ortalama, ortada kalmamak için :):)
3. Gelmeyi çok istiyorum ama cebimde metelik yok hepsini türkcell piçlerine bayıldım :((
4. saygılar sunarım :)
-----------------------------Tahmini 50 tl olsa yeter hatta artıcak gibimize bile geliyor...
@HeadBanger
tmm abi yha bu kadar vurgulamana gerek yok :W Yazdım bunu kenara ama....
-----------------------------altına imza atmama gerek var mı :(
-----------------------------Gerekmez abi biz alıcamız cvb aldık :(
-
istanbuldamı bu gümüşyaka Kayseriden oraya gitmek zor olur şimdi..
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------istanbuldamı bu gümüşyaka Kayseriden oraya gitmek zor olur şimdi..
-----------------------------tekirdağ'a yakın
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------istanbuldamı bu gümüşyaka Kayseriden oraya gitmek zor olur şimdi..
-----------------------------Ben diyarbakır'dan oraya gideceğim hacım. Sen kayserinin bahsini yapıyon (:
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
begendik bunu yazdı:
-----------------------------Ben diyarbakır'dan oraya gideceğim hacım. Sen kayserinin bahsini yapıyon (:
-----------------------------
usta sorun yokda şimdi bide otobuse para bayılcaz hersey para lan bu hayatta... 60 kaat buldum az önce dahası yok galiba gelemeyeceğim 30 milyondan aşağı değildir biletler... -
Cumartesi günü çalışıyorum, cuma olmasa bile pazar sabahı gelmeye çalışırım.
-
malesef şuanda 50 kuruşum bile yok yoksa köpek gibi istiyorum tatile çıkmayı