Haydi TAHRİBAT Tatile...
-
begendik bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
begendik bunu yazdı:
-----------------------------istanbuldamı bu gümüşyaka Kayseriden oraya gitmek zor olur şimdi..
-----------------------------Ben diyarbakır'dan oraya gideceğim hacım. Sen kayserinin bahsini yapıyon (:
usta sorun yokda şimdi bide otobuse para bayılcaz hersey para lan bu hayatta... 60 kaat buldum az önce dahası yok galiba gelemeyeceğim 30 milyondan aşağı değildir biletler...
-----------------------------60 ın üstüne bi 30 daha çıksa süper olucak yha yeterki gelin parası az olan arkadaşlara mühimatlarımı paylaşırım Gerekirse yemem a.q :| hiç sorun değil maksat tanışıp kaynaşmak iyi zaman geçirmek
@Swool: Bekleriz abim :| -
Tekrar ediyorum...
Yeterki bir arada olabilmek yol parasını bulabilen arkadaşlara orda gerekli yicekleri Hallederiz inş.
-
bambam66 bunu yazdı:
malesef şuanda 50 kuruşum bile yok yoksa köpek gibi istiyorum tatile çıkmayı
-----------------------------Para konusunda bende yardımcı olmaya çalışırım. Yeterki andy yavşamasın :D
Biraz param var ayın altısında da hem yurtlar kurmundan 180 lira burs alacam. Hem belediye 70 lira verecek. Kendini atıverin oraya gerisini yapabildiğimiz kadar.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------Para konusunda bende yardımcı olmaya çalışırım. Yeterki andy yavşamasın :D
Biraz param var ayın altısında da hem yurtlar kurmundan 180 lira burs alacam. Hem belediye 70 lira verecek. Kendini atıverin oraya gerisini yapabildiğimiz kadar.
-----------------------------Allah razı olsuna bim dediğim gibi arkadaşlar gelen hocaları geri gönderecek yada olmadı dicek yüzümüz yok herkese yolumuz açık elimizden geldiği kadar biz ne yersek onlarada yediriz yani :)
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------ÇALIŞIRSIN PARAN OLUR ÇALIŞTIĞIN İÇİN GİDEMLEZSİN
ÇALIŞMAZSIN PARAN OLMAZ PARASIZLIKTAN GİDEMEZSİN
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------ÇALIŞIRSIN PARAN OLUR ÇALIŞTIĞIN İÇİN GİDEMLEZSİN
ÇALIŞMAZSIN PARAN OLMAZ PARASIZLIKTAN GİDEMEZSİN
-----------------------------çalışıyorm ama param yok aLper benim durumum için ne diyorsn :)
-
usta babamdan izin alabilirsem 30 lirayla istanbulda olurum.... karnımı doyurursanız sorun çıkmaz zaten cılız bişeyim fazla yemem içmem :):):)
-
DAyı günün sorusu benden geliyor İstanbulda değilmi :) Mersinen istanbula bilet ne kadar haberi olan varmı beyler uygunsa gelebilirim.
-
gümüşyaka nere si ya . hange ile baglı .
-
4eye bunu yazdı:
DAyı günün sorusu benden geliyor İstanbulda değilmi :) Mersinen istanbula bilet ne kadar haberi olan varmı beyler uygunsa gelebilirim.
-----------------------------İstanbul dışı Tekirdağ taraflarına yakın, zaten buluşma noktası istanbulda olucak senin için uygun olan istanbula gelmen,bilet fiyatına gelince firmaların sitelerine bak :D