Haydi TBT MW3 Oynayalım.
-
NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------Rus Steam Key'i mi bunlar? Bende dead island almaya niyetliyim de güvenemedim bir türlü.
-----------------------------Evet rus. Güvenilemeyecek bir şey yok hocam.
-
NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------Rus Steam Key'i mi bunlar? Bende dead island almaya niyetliyim de güvenemedim bir türlü.
-----------------------------Ben bf3 aldım bi sorun çıkmadı
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------NigraSilva bunu yazdı:
-----------------------------Oynuyormusun hocam? Bu arada yardımcı olduysam ne mutlu :)
-
iyi gibi, işlerim olmazsa belki bende gelebilirim.
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Oynuyormusun hocam? Bu arada yardımcı olduysam ne mutlu :)
-----------------------------Çok yardımcı oldun hemde hocam çok saol o push.to muydu neydi o olayıda öğreniyim bi ara baya güzelmiş screenshotlar :)
-
SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------SinusX bunu yazdı:
-----------------------------Çok yardımcı oldun hemde hocam çok saol o push.to muydu neydi o olayıda öğreniyim bi ara baya güzelmiş screenshotlar :)
-----------------------------Önemli değil :) puush.me
-
ankarada çatlak da key satıyo bizim arkadaşlar aldı ama ben oyunu toptan orijinal aldım sorun yok clan varsa yaz beni
-
burakbet bunu yazdı:
-----------------------------ankarada çatlak da key satıyo bizim arkadaşlar aldı ama ben oyunu toptan orijinal aldım sorun yok clan varsa yaz beni
-----------------------------Yazdım hacı. Oyunu alalım bir 5 kişi olunca alıcaz oyunu. O zaman clan kurucaz clanı. Oyun nasıl güzelmi?
-
makinayı yenilemek lazım :'
-
belki gelirim hocam :W