Haydi TBT MW3 Oynayalım.
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------burakbet bunu yazdı:
-----------------------------ankarada çatlak da key satıyo bizim arkadaşlar aldı ama ben oyunu toptan orijinal aldım sorun yok clan varsa yaz beni
-----------------------------Yazdım hacı. Oyunu alalım bir 5 kişi olunca alıcaz oyunu. O zaman clan kurucaz clanı. Oyun nasıl güzelmi?
-----------------------------
hoca -
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------belki gelirim hocam :W
-----------------------------Yaziyimmi?
-
ping pong
-
Eredanne bunu yazdı:
-----------------------------MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------belki gelirim hocam :W
-----------------------------Yaziyimmi?
-----------------------------sen yaz bu hafta içi gelirim hocam
-
Bu keyleri, daha önceden indirilebileceğimiz/indirdiğimiz oyunlarda kullanma şansımız var mı? İlla ki steam den mi indirmek gerekiyor?
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------Bu keyleri, daha önceden indirilebileceğimiz/indirdiğimiz oyunlarda kullanma şansımız var mı? İlla ki steam den mi indirmek gerekiyor?
-----------------------------Yok.
Alırsan bakarız hocam. Onun yöntemi olması lazımdı steamde downloadı başlatıp nereye kaydettiğine bakıcaz sonra dosyaları oraya attırıp update ettiricez. Normali böyledir. Olmazsa indirirsin fazla büyük boyutu yok. Yazayimmi adını?
@maxel
Yazdım
-
Yok hocam henüz değil. Daha oyun oynamak için dahi zamanım yok. İleriki günlerde olabilir belki. Eğer alırsam, haber veririm.
Yalnız ben şimdiye kadar Steam'i hiç kullanmadım :P Sağda solda dökümanlarına baktım nasıl kullanılıyor diye ama pek düşmedim üzerine. İndireceğim zaman onu da soracağım galiba :) Teşekkürler.
-
RaNGeR bunu yazdı:
-----------------------------Yok hocam henüz değil. Daha oyun oynamak için dahi zamanım yok. İleriki günlerde olabilir belki. Eğer alırsam, haber veririm.
Yalnız ben şimdiye kadar Steam'i hiç kullanmadım :P Sağda solda dökümanlarına baktım nasıl kullanılıyor diye ama pek düşmedim üzerine. İndireceğim zaman onu da soracağım galiba :) Teşekkürler.
-----------------------------Her türlü yardımı yaparız :) ben baya oyun aldım steamden.
-
konserden sonraki kalıcak parama göre alıcam kesin biraz oynadım devam olarak süper bişi valla alamak lazım clan işi süper olur kesin kez gelmek isteyen yokmu clan'a başka ya
-
Benide Yaz Hoca Steam profilimde nickim ile aynı PsychoDawn