"Hayır" Diyen De ’’Evet’’ Basacak..
-
Akp gene bi alavera dalavere cevirecek ama hadi bakalım...
-
evet mühürü olsun ne olacak hayıra evet diyorusn işte yada evete evet..her şeyi eleştriyorsunuz ne gerek var masrafa onlarda bizden çıkıyor sonuçta:)..bunu anlamayacak kapasitede adam zaten oy kullanmasın
-
evet yerine ONAY diye bir muhur olabilirdi ..
-
@Thelordmax ben şu mühür olsun bu mühür olsun demiyorum anlada öyle yaz. bende muhakeme etme kabiliyetinden mahrum kişilere cevap yazmaya uyuz oluyorum ama hakettin.
Benim dalga geçtiğim devletin okadar parsı var boşa okadar harcaması varki liste çıkartsan bir devlet daha kurulur o parayla bi mühür yapımına masraf oluyo denmesi komik gelde dalga geçme..
düşün bi bakiim dalga geçilmicek bir sözmü bu. bina yapıcaz ama kapı numarası takamıyoz masraf oluyo.
ben "sie akp" diye bir mühürü yeğlerdim.
-
@karasu. Anlama kapasitem en az senin kadar vardır emin ol. Kendini ifade etmekte zorluk çekiyorsun yardımcı olayım.
Senin asıl anlatmak istediğin durum; "evet" mühürleri yanıltıcı geliyor, heyecandan ne yapacağımızı bilmeyiz tüm oylar "evet" olur demeye getirmek.
Bunun bir akp oyunu olduğunu düşünmektesin ama herkes senin gibi değil gerçekten.
-
Kendimi anlatmam bukadar basit.
Hayır(olumsuz) olumsuza evet(mühür) = İstemiyorum
Evet(olumlu) olumluya evet(mühür) = İstiyorum
Bu toplum bukadar basit birşeyi karıştıracak kadar acizmi. aciz ise vah halimize, değil anayasa en baba yasa gelse kurtaramaz.
Mühürde ne yazdığı umrumda değil. Kimseninde kaldırıp mühürün yüzüne bakıcağını sanmam. Mantıklısıda EVET olması zaten. istediğimiz şeyi türkiyede evet le onaylıyoruz.
Masraf oluyo denmesi komik gelde dalga geçme diyorum bak tekrar.
Hala anlamadıysan; tamam ben çok karmaşık yazıyorum hatta yazdığımı ben bile anlamıyorum. tamam için rahatlasın.
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------evet yerine ONAY diye bir muhur olabilirdi ..
-----------------------------TERCİH olcağını tvler bangır bangır bağırdı hocalar
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
evet yerine ONAY diye bir muhur olabilirdi ..
-----------------------------Hocam ortada bir karar mı varda sen onaylıyorsun. bizzat senin kararın var burada
-
ya bunun muhabbeti mi olur kardeşim gereksiz, biri böyle olsun diğeri şöyle olsun en iyisi kararı veren vermiş bize de (((evet))) veya hayır demek kalmış
-
oyun hayırlısı.